godnatt :@

nu ska jag sova, har himla huvudvärk och nån som spammar min mobil. ska ta tablett och lägga mig och lyssna på musik! godnatt. bild från idag på idrotten, fattar inte varför jag visar er den här bilden när jag ser ut som ETT JÄVLA OFFER rent ut sagt, förlåt dåligt humör.


linnea, stefanie och vem??

Blogg.se, kan det bli segare?

blogg.se dampade lite för ett tag sen, hoppas det funkar nu!

Idag gick vi somsagt sent i skolan, men sköna lektioner iof så det var inte så farligt. Vi hade idrott och jag och stefanie sprang som idioter hela lektionen och verkligen ansträngde oss inför den nya läraren. aja, efter skolan åkte jag till lindholmen direkt från centrum och åkte hem med emma lite senare. Har inte gjort något vettigt sen jag kom hem, förutom scienceläxan tills nästa onsdag (?!). Idag köpte jag en trisslott för 20, och växlade in till 50kr sen, haha! Imorgon är det tidigt som fn igen, jag och stefanie ska på lucia grej kvart i åtta för bättre betyg, nejnej vi smörar inte alls.



skola nu

godmorgon.

har duschat och fixat mig nu, ni vet att jag inte kan lägga in outfit, har iaf vita koftan och ljusa leans. Idag slutar vi halv 4, så hinner väl inte göra något annat än åka hem och äta sen ska man typ sova? Nej men segt säger jag bara. Sitter och lyssnar på ken ring och ska äta frukost nu, bussen går om 25 minuter, bråttom!
xoxo hanna.


VA?

Sitter och har lite dåligt samvete över en kille om verkligen gillar mig och har gjort länge. och han berättar på msn att han mår dåligt och att han inte förstår varför jag inte vill ha honom som mer än kompis.


brb!

Först: Nej jag har inte färgat håret, det var någon som frågade, men ska asap färga det betydligt mörkare! Nu ska jag ut och gå promenad med mamma och P. hörs snart.


chill?

hej sötnosar! Kom precis hem från stallet och har ätit nu. Söndagar suger verkligen eftersom man hinner inte göra något, även fast det går rejält segt. aja, har bara varit hos lovisa idag och ja? Imorgon är det skola igen då, men veckorna går fort i början ändå så! Snart helg igen och då ska det hända lite mer än den här "chillhelgen"

Ska gå och duscha, och sedan lägga mig och zappa runt på tvn, mtv, E och TV1000 eller nått. Jag bloggar lite senare, kissies


svar på kommentar!


Anonym om inget att säga:
vart har du köpt den vita tröjan o för hur mkt? pusspuss

Svar; Den är köpt i upplandsväsby på New yorker, ca 200 kr!



inget att säga

Sitter hemma hos x och gör ingenting, ska snart till stallet. Juste, jag ska visa er kläderna jag köpte häromdagen;

snygg va?

Tack jennier, nightlifes.blogg.se för headern + designen, du är grym! <3

clinic

artikel om mig och min häst från clinic för några månader sen på söderby! man ser inte så mycket men det finns på hippson.


:(

aa godmorgon. Imorgon gjorde jag ingenting, typ satt och kollade tv hela kvällen, mamma åkte och köpte två B&J cookie dough till oss. Och jag satt och kollade på barn som kan se andar och andra läskiga saker på Tvn och min lillasyster som är 5månader somnade i mitt knä, typ på magen. Och helt plötsligt kände jag inte att hon andades, asså jag fick toltal panik och vågade inte ens försöka väcka henne. Men när mamma kom hem och tog upp henne så vaknade hon, som tur var. Det var bara en känsla jag fick, så när mamma kom hem igen hade jag suttit och gråtit en kvart liksom.


baby!

GT och NY

Har precis duschat och sånt och nu orkar jag inte göra något speciellt faktiskt. Visst blev det fina bilder från igår? Ni vet att jag blir glad av kommentarer. ;)

Ska titta på 50 cent: The money and the power nu några timmar fram, sen får jag se vad jag gör. juste, jag köpte två vita tröjor idag. En från Gina tricot och en från New yorker i upplandsväsby. behövdes. Det är några av mina favoritaffärer faktiskt. Eller nästan alla gillar gt, men det som är tråkigt är att den i täby c alltid är utplockad och stökig, finns aldrig storlekarna som man vill ha kvar. Dom ska bygga H&M i vallentuna centrum btw (!!)



shopping <3

ska åka till upplandsväsby nu, hoppas ingen ser mig för jag har mjukiskläder, uppsatt bulle och inget smink. Men lite shopping alltså, hörs sen!

Nice nokia

Nu har vi precis vaknat, eller blivit väckta eftersom dom ska iväg till stan och prova klänningar osv. Jag orkar inte åka  hem så jag går till ormsta, för min mormor bor där. Jag tror jag ska sova lite för det behövs verkligen. Ska försöka få min mobil att funka; för det första är den mobilen jag har nu något eb, + att jag kan inte ta några bilder till bloggen. Tack för alla kommentarer btw;D


Nästan värre än såhär.

gårdagen

Tänk att jag skrev dethär sent igårkväll, som ni kanske märkte funkade inte blogg.se, eller det gick inte att logga in så, men det här skrev jag igår;

Jag, elsie och stefanie kom precis hem från E, vi var i vaxholm och träffade några roliga killar där. Sen var vi bara hemma oss myste, spelade spel och så. Hela dagen gick åt att planera och åka buss hit och dit. Runt halv 5 drog vi till roslagsnäsby på någon danslektion. Här är några nilder från idag iaf;


påväg hem till mig efter skolan,










kvällens outfit! jag vet cp min


Hanna vem? nu vet ni

Själv tycker jag facebook är boring, men är inne ibland och kollar på vissas bilder, men om ni vill se mina; Hanna Littecke på fejjan, vill ni mig nått? [email protected]
Jag har playahead; Vad@ som ni kanske vet. Det börjar bli scary när folk tror att jag heter Vad i efternamn men nu vet ni att ett det är ett gammalt fjortis/pa namn. nummer; 070888****, figure it out bitches ;D

eller skämten som; ska vi slå vad? vad heter världens blabla..

vem är E då..?

Nu har jag ringt stefanie och planerat lite inför imorgon, vi ska hem till E (guess who) imorgonkväll, så eftersom vi har halvdag imorgon åker vi och köper lite energidricka och godis direkt efter lunchen. Mer har vi inte bestämt, hörs imorgon annars kommer massor av bilder på lördag från imorgon, stefanie har ju kameran med. Tror att jag bloggar något inlägg i morgon me så, glöm inte besöka igen, såklart ni gör! BTW, Tycker ni att jag ska videoblogga någon gång?


thats amore

Många har redan svarat, jag håller med. Jag är skitsnygg i brunt, lets change colour?

Har duscat och BUSat nu, ligger redan i sängen och kollar på det nya programel That's amore, ett till helt sjukt patetiskt, riktigt underhållande bimboprogram. Det går på Mtv, har någon sett det? för jag "upptäckte" det nyss, aja. Ska kolla lite på tv, och sen sova för jag är verkligen trött nu dom första dagarna och imorgon är det tidigt som fn. Godnatt!


Hiss eller diss?

brunt hår, hiss diss?










gammla bilder!


<3

tja allihopa, hoppas det är bra med er blablabla..?

Jag kom hem från stallet a few minutes ago och nu ska jag kanske ta och äta något. Jag, stefanie och elsie var i täby idag och kollade på kläder till patrik, asså dom ska på förlovning så ja, hade inget bättre för mig =) verkligen inget speciellt idag, men jag skriver snart! puss


ny header

Men min header är bara tillfällig, bara för lite omväxling! Hanna sover redan brevid mig och kag sitter och kollar på E, men jag ska stänga av och försöka sova, så att kan vakna i tid imorgon. Planen imorgon är väll att köpa lite godis och energidricka tills på fredag, då jag och stefanie ska.. stefanie var skulle vi nu igen? ;) Sovgott babes! 


ohjeee

jag är bäst :D

funderar på..

Om jag ska byta till istället för blogg.se..

Fördelarna är ju självklart att jag kan blogga i skolan, hur bra hade inte det varit, uppdatera varje timme hela dagen, nästan iaf;) En annan bra sak är att bilderna är skyddade av devote (hanna sa det nyss..)
Nackdelen är ju att det är himla fult, och säkert mer avanserat/komlicerat än blogg.se
Ska tänka på saken iallafall, vad tycker ni?



skola

jag vet att jag inte bloggat och har dålig uppdatering nu, men jag är inte säker på om jag inte, eller ska blogga. Vill byta header så det ska nog fixas, och jag måste köpa en kamera (!!)

Idag var vi i skolan och vi slutade tidigt så jag och stefanie drog till täby och köpte en agenda till skolan. Vi köpte monster idag med, inte okej asså. Men det är verkligen våran favorit nu, fast  inget slår lidls energidricka och dom är billare, men 21 kr för en monster är hyfsat med tanke på att den är så stor, eller så mycket i. Nu sitter hanna hemma hos mig och vi har grymmaste filmschemat framför oss hela natten, massa bra på tv! =)


jag och baby, suddig bild jag vet :P
 
samma outfit idag, trashjeans, linne, kofta och high heels/pumps

och bilder..

Nu kommer lite bilder från idag, jag vet att jag ser rejält sliten ut, inge smink och myskläder. Eftersom vi hade så lång rast idag, gick vi till ica och köpte monster! Ny favorit, helt klart.




men gris, lite kissievarning att bli sådär ful på bild??!

hiss/diss



Min blogg - min blogg är tråkig utan bilder, samma sak hela tiden! Ska försöka uppdatera mer och hur ska jag göra nu när jag inte har någon kamera alls? I need to figure something out

Folk som dissar - jag bryr mig inte om en diss hit och en diss så, men när man är kompis med någon som helt plötsligt bara för att man umgås med andra ska dissa en helt, inte ens hälsa när man kommer och bara låta almänt tråkig när man pratar med en. såna finns det flera av!



Brunetter, nästan svart - Jag önskar att jag kunde färga så, imorgon liksom! Det är så jvla snyggt, och är trött på blondt hår, och blonda/råttfärgade. Synd att min går ramlar av om jag skulle sätta i en färg.. Men go mörkbrunt =)

25 aug

Tack för allt fler positiva, snälla kommentarer. Varken ni menar det elelr inte, it just makes me happy!

Har varit med stefanie hela dagen, skola som gick bra och hyfsat.
Våran mattegrupp slutade nästan 35 minuter tidigt, så jag földe Kim till bussen och sen gick och mötte upp stefanie igen, tog bussen till täby c och åt, köpte lite skolsaker, eller dom gjorde. Jag ska göra samma saker imorgon! Har inga bilder tills vidare, men såfort stefanie laddat upp från sin kamera ska jag sno dom till min blogg =)



sömn.

Jag ska försöka sova nu, det är upp tidigt imorgon som gäller! Har faktiskt inget speciellt att skriva eftersom jag redan berätta vad jag gjorde idag, och lite känslor osv.. Imorgon ska jag försöka uppdatera ännu lite mer, gud. Det är det enda jag tjatar om. Vi slutar ganska sent imorgon, och ännu en dag går utan att jag inser vem jag är eller vad jag ska göra, satsa på eller vad jag egentligen vill. whatever, Godnatt.



förvirrad!

hej bloggen. jag läste inlägget under, läste igen och igen. Jag började gråta, jag var tvungen och jag kunde inte hålla mig. Först blev jag osäker på vem som skrivit det. men är jag dum eller? Det finns bara en, en underbar person som ha kunnat skriva det här och jag vet att hon menar det. Jag älskar dig ärligt, och det spelar ingen roll. jag är tacksam för att du finns.

Idag efter skolan tog jag och stefanie bussen hem till mig, som var proppfull verkligen och det var äckligt varmt där inne. Vi åkte lite moppe bara för skojs skull och satt och pratade lite nere vi v-tunasjön innan vi drog hem och åt och sen tog bussen till centrum, hon gick hem och jag åkte till stallet. Senare på kvällen när jag kom hem gick jag dit igen, och satt där och tänkte och tänkte. Som vanligt kom jag inte fram till något riktigt, utan det mest snurrar.




bästavän. inget kan få mig att någonsin släppa dig!

TA ÅT ER!

Det här meddlelandet är till alla nolifers som läser Hannas blogg och bara ängnar sin tid åt att hacka på henne tills hennes självförtroende sjunker till botten. Så TA ÅT ER!

Seriöst, Hanna väger ca 53 kg och är ca 162 cm lång, det ä en perfekt kropp för en som skulle vara vuxen, hon är till och med för smal för sin ålder och hon har en jättefin kropp. Hanna har även en av de vackraste ansiktena som finns idag, hon har jättefin hy, finnfri och allt. Och för att inte glömma de perfekta blåa ögonstenarna som hon har.  Plus att allt hänger inte på hur mycket man väger eller hur man ser ut. Beauty comes from inside och Hanna Louise har ett jättestort hjärta som är värt mycket med en en smal kropp.

Så snälla, ni som kommenterar om att hon är tjock och ful, den röda x-knappen finns längst upp i hörnet. Stick härifrån och kom aldrig tillbaka. Hanna vill hellre ha 50 snälla läsare än 200 falska och avundsjuka bitchar. Så tagga häriftån och kom aldrig mer tillbaka!

HANNA, dina riktiga kompisar älskar dig för den du är - kom ihåg det!

/ De som älskar Hanna för den hon är, inte för så hon ser ut!

omfl

Anonym: oj, 53 kg. det är ganska mkt. har du funderat på att gå ner?

svar; Fyfan asså, det är väl verkligen min ensak, hade jag velat det hade jag gjort det idiot!

bråttom, as usual

tja bloggen! jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag springer iväg till bussen. Jag har ju somsagt ingen mobil/kamera = inga bilder just nu, jag vet det suger. Men jag har blåa jeans, en vit tröja, vita pumps och skinnjackan idag och ska till skolan som jag sen slutar halv 4. seeeegt. Vi hörs sen, puss

...?


trött på livet.. och mobilen!

Det blev dåligt med uppdatering idag även fast jag inte var busy på något sätt. Men lovisa ringde frammåt kvällen och kom hem till mig. Vi tog moppen till vallentuna sjön och satt där och snacka lite skit om allt möljigt. Sen åkte vi hem igen och bara gjorde ingenting, lovisa kollade på Mtv och jag kollade nått på datorn, men hon ville inte sova här för att hon längtade till sin stora mjuka säng, sa hon ;)
Men jag har inga bilder för min snart krossade cp mobil dampar och blinkar och stängs av och går inte att sätta på osv.. damp alltså!


så ledsen är jag just nu! på livet.. och mobilen!

"@!?*%

Jag får fortfarande in en massa frågor till frågestunden. Men det är inte kul att svara längre. Jag får bara frågor som; hur många har du haft sex med? har du gjort det och det med den och när och hur, varför och med vem? Snälla är det det enda ni bryr er om och vill veta, bara för att sen kunna sprida rykten eller helt enkelt bara tjalla vidare. Fyfan, vad ni är konstiga, vad tror ni att jag är? Jag förstår att  ni är nyfikna, men skulle ni själva ens vilja svara på vem ni i detalj haft sex med? nejnej, usch vad jag blir irreterad. ni behöver inte fråga mer för jag kommer inte svara.



le igen


boring

så, var bara borta en timme och nu har jag ingeting att göra igen då.. hm. Söndagar är ju sega. Ska åka till stallet, och sen åka och handla lite. Just nu sitter jag och kollar Mtv, nolife (!!) några förslag?


sliten

Jag är trött och tråkig idag, det kanske syns på bilden.. -_-
Hatar att känna mig såhär, inga planer idag pga av att jag sov bort hela dan blabla.. det blir väl bloggen resten av eftermidagen.


kommer snart

Nej nu har jag segat klart, ska upp och fixa mig lite sen gå över till anton och dom, för det är tråkigt hemma när alla andra är där =) men jag är snart tillbaka, keep reading!

Nån ville att jag skulle lägga ut en bild på min häst;





:o

En bildpå lovisa är väldigt lik en kändis, eller hur?


;)

jennie babe

godmorgon eller jag venne, det är ju mitt på dagen, så småningom dax att sova igen;)  inte riktigt men jag tycker det är segt att vakna såhär sent. Det tycker pappa också; helt plötsligt skriker han uppifrån.

- haannaa, klockan är 12.
- mm, aha?
- aa jag har sovit tills nu, klockan är tolv.
- men ja, och?!!
- mm, klockan är halv ett tilloch med, fan va du låter. är du förkyld? ska vi äta?
- mm.

Jag fick ju nästan panik att det var skoldag, för om det är helg spelar det väl inge roll, lite wierd. Så nu är jag vaken och sitter och gör en bloggdesign till Jennie, skriver senare. Puss


här är sötnosen, klicka på bilden!

skor.


smsa 0708882565 om intresserad.

hehe.

jennie säger:

Men ta nån som passar hjärtat

hanna, hvad.blogg.se säger:

vilket hjärta?

jennie säger:

men jag kallde dig hjärtat

oh, haha smart. älskar dig sötnos;)


f*ck

okej förlåt dåligt humör.
Nu är det dax att sova. När man inte kan tänka klart längre, kommer ändå inte kunna sova, för jag tänker alledes för mycket. har tänkt hela dagen och mitt huvud pallar inte, känner mig alledes hjärntvättad,  min hjärna helt fuckad. Är  så jävla förvirrad och kan inte skilja på tankarna, och försöker jag ordna upp allting, så slutar det ännu värre.jag vet inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra, måste bara sova. vi hörs imorgon!


jag kan gråta tills det gör ont, jag älskar dig mer än allt baby och gör allt för dig. tänker kämpa för dig och för det jag vill. skiter i annat

Frågestund - lite fler frågor

åååh, jag orkade inte göra dom olika kategorierna igen eftersom det var så få, blandade frågor. Här är fler svar;

hur gamal är du egentligen alla säger olika:
Jag är 14, 95a alltså.

Vad gör du på helgerna? Dricker du hela tiden?
Jag är med kompisar och nu när det varit sommarlov är det helg varje dag! Öhm nej så är det inte, såklart att det händer att jag gör och inte för mycket heller.

Har du haft sex med Jonny? ta inte illa upp på frågan <3
Varför skulle jag ta illa upp? Jo kanske bara för att alla är så okänsliga och nyfikna på allt sånt. Men ja det har jag, vi var ändå tsm i flera månader.

Vilken storlek har du id en vita bikinin som du har på bilderna från danmark?
Överdelen är 38, och underdelen 34.

när blev du av med oskulden?
Jag var väl tretton.

du har jättefint hår, vad gör du med det? varje dag? vilka produkter osv? :)<3
Mitt hår är väldigt slitet så jag använder inpackingar från olika märken, jag använder silverschampoo ibland. Borstar och plattar ibland, vilket sliter mycket på håret. tack föresten.

har du sugit av någon kille ?
Asså jag är oskuld och vill veta.är det äckligt ?!
vilka frågor (?) nej det har jag inte, och jag antar att det är det. ;)

vilken bh storlek har du? du verkar ha typ d-kupa.
HA HA säger jag bara. Jag har 75B.


men HA HA.

Haha titta vad jag hittade i min mobil, femtioelva miljoner egobilder som matilda tog.. igår tror jag.
nu avslöjar jag det ändå matilda, alltså det var såhär; Jag och matilda skulle äta pizza i stallet iförrgår och vi öppnade ett nytt paket med typ 8st i, och vi åt två. Sen efter nån timme typ springer hon fram till mig helt anfådd och säger att nån har tagit hennes pizza och att det bara är fem kvar. Jag bah; ehm men är du säker på att du räknade rätt? hon bah ja ja abslout blabla. Då gick vi runt till alla och verkligen bokstavligt talat förhörde var och en. Självklart när jag gick ner och kollade var det sex st kvar.. konstigt asså? ;) Sen ville vi inte säga att vi bara hade räknat fel, utan händelsen fick bli "det olösta" haha, vi driver lite osido..

puss & godnatt

Jag kom hem för en stund sen från pappas kompis och vi åt där och så, jag var astrött och inte särsilt social, satt mest i soffan, drack cider och lyssnade på vad dom babblade på om.. När vi var påväg ut i bilen stod mamma kvar och pratade lite med dom och höll i jonna samtidigt och jag ville gå ner till bilen och tänkte ta med mig jonna. Mamma bah;
- nejnej, du kan inte ta henne, du kommer ramla ner här så som du druckit!
Hon överdrev ju iof, men det lät lite roligt eftersom jag bara druckit några cider. aja, det var ganska mysigt där faktiskt.



Nu; ner i sängen med datorn, dricka cola och läsa bloggar!



outfit for today

Nu ska jag åka till pappas kompis med familjen, för att han fyller år så vi ska äta där och så.


Visst var nya skorna ganska fina, men dom var alledes för små. Nån som har 37 38 i storlek kan ta dom, knappt använda..


snart

Nu vare en stund sen jag blogga, var lite trögstartad idag.

Vi vaknade runt 12 och sen när matilda drog hem, städade jag igenom hela mitt rum så nu är det fräscht här nere igen. Killen som jag berättade om förut, han som jobbade med bloggdesign fixar min nya design nu, så jag är väldigt "excited" på hur den kommer att se ut när den är klar. Ska så småningom börja göra mig i ordning, ska bort på middag med familjen bara, ungefär vid 5. Ni vill nog inte ens se hur jag ser ut nu, ser rejält sliten ut och helt rödflammig runt ögonen.

men lägger in outfit snart. puss sålänge!


1.45

Det är väl knappt några vakna som läser min blogg men kvällinlägg. Imorse gick jag på utvsamtal, efter det åkte jag hem och åt frukost och väntade på att Matilda skulle sluta skolan, efter det drog vi till centrum och gjorde ingenting, jo tog bussen ut till lindholmen, till stallet. Några timmar senare hämtade hennes pappa oss och vi åkte hem till mig, duschade och gjorde oss iordning lite för att åka till centrum och träffa rob, men vi gjorde inte det utan vi köpte bensin på statoil till moppen och fick igång den, åkte lite sen började det regna, usch. När vi satt hemma och inte hade nått och göra ringde vi Jessica wadelius, kul att träffa henne, för det var ett tag sen, och hon är alltid så gullig. vi satt hemma hos mig och snacka skit ett tag innan vi följde henne halvägs hem runt 12, för alla var trötta. 

 bloggar mer snart, snackar med nån wierd snubbe som ringer och snackar knas..


Svar på frågestunden

Jag fick massor av frågor, vissa lite udda och jag tänker inte svara på tex; varför är du så tjock? som en anonym frågade nyss.


Hur lång är du ?
161, jag är kort, och växer inte längre!

Är du nöjd med din kropp?
alltså, hyffsat. Jag har därimot ganska korta ben och små bröst, men ingen är perfekt;)

Tycker du att du själv är snygg?
Ja, jag tycker faktiskt det. Men självklart har man såna dagar då man ser förjävlig ut..

Hur mycket väger du ?
Jag hatar  att ens behöva svara på dethär. Men skulle jag inte svara på det som fler ha frågat verkar jag ju bara svag även fast jag inte är helt Ok med att säga det. Jag väger nog mer än vad jag ser ut att göra som många säger men, det skiftar, men runt 53kg. 

Vilken hårfärg tycker du att du massar bäst i?
Brunt, jag är egentligen naturligt blond, eller råttfärgat, typiskt svenskt whatever. Men som brunett ser jag äldre ut och trivs bättre i det.

På header bilden du har , den när du har den svarta kläningen, vfr har du photoshopat ditt den ? Ena låret är ju helt bukligt?!
Det var ju lustigt att du tkr det, för så är det verkligen inte. photoshop.. har jag det, nej?




Har du vart tillsammans med jesper blomqvist ?
Om , när var de? va de serriöst? Hade ni sex?
Förlåt, jag kommer inte ihåg om jag varit det. Antagligen inte, då kanske jag kunnat minnas det? eller så var det inte speciellt seriös. Vi kanske bara va lite "på g". Nej verkligen inte =)

Kan du berätta allt som hände mellan dig och Jonny?
Vi strulade när det var nån fest på nova, sen var vi på g ett tag, blev tsm och vi var tsm i 3 månader, helt plötsligt hade han inga känslor kvar och på ett väldigt moget sätt dumpade han genom msn, samtidigt skrev han ett gb på pa och berättade att han hade varit otrogen och bara playade mig. synd asså

Har du haft sex med oliver pellbrink?
Nej absolut inte

Är du tillsammans med oliver pellbrink?
Nej, inte det heller. Har därimot varit flera gånger, men det blir inge bra så.

Vad heter din pojkvän ?
Rob, <3

Gjorde det ont första gången du hade sex?
nej det tkr jag inte.


Förebild?
Jag har nog ingen förebild, har aldrig haft heller. Går alltid efter mitt eget även fast jag ser upp till mina vänner osv. Men ingen som jag direkt inspireras av.

Vet dina förldrar om bloggen , asså läser dom den ? vilken klass går du i ?
Ja, läser och läser tror jag inte. Men dom vet att jag har blogg och har säkert läst lite. men här finns inget hemligt längre, så smart är jag ;) Jag började precis 8an.

Känner du vicks?
Victoria, jag har träffat henne några gånger kanske. Så känner henne gör jag väl inte, men som hon verkar; söt och snäll.

Brukar du ha klackskor?
Jag har oftast klackskor pga min längd. Så alltid förutom när fötterna är fulla med skavsår.

Vart har du köpt ditt silvershampoo?
Jag köpte det när jag var på öland, men det går att köpa i nästan alla frisörsalonger, eftersom märket är vanligt. Bäst silverschampoo!

Så, nu har jag svarat på dom som kommit in än så länge, fler frågor. Fråga på, jag svarar snart. Puss

"spt" är typ utvecklingssamtal

I'm home, you missed me? ;)

Har varit på spt  nu och allt gick bra, man skulle berätta vad för mål man hade osv. Nu ska jag iväg och handla lite med mamma, för vi ska grilla ikväll när line kommer och sover här. Line glöm inte filmen!

huvudvärk

fan aj, jag märkre just vilken huvudvärk jag fick efter att ha stirrat in i dataskärmen i en timme, så jag ska sova nu. skönt! Några alvedon och vatten nu då, men jag bloggar antingen när jag vaknar, eller när jag kommer hem från utvecklingssamtalet. komihåg att jag har frågestund!


Godnatt

svar på kommentar.

Kul att träffa alla igen, och det började två nya killar i min klass men dom verkade varken pratglada eller så. Vi fick nya block, pennor och nya scheman, vilket verkligen får en att känna den här nya termin känslan, ni förstår vad jag menar. Nu ska jag satsa på skolan, och det är fler som gör det!



             lort sandra om mitt smink:
tror du inte att vi vet hur man sminkar sig,eller hur man använder en ögonfransböjare? Dessuton blev dt inte speciellt snyggt :S

Svar;
Såklart jag förstår att ni kan, vissa är ju sämre på det osido men men. Men det var ingen lektion eller liknande. Jag ville visa hur jag sminkar mig, för alla sminkar sig olika och jag hade somsagt inget speciellt att skriva om för tillfället, och vissa tyckte det var kul/intressant. Jag berättade hur JAG använde ögonfransböjare, ellerhur?  "dessutom blev dt inte speciellt snyggt", det är din åsikt och jag bad ju ändå om era kommentarer, tack! ;) En annan skrev därimot att det blev fint, tack.

svarar på allt!


090820

Första dagen ni skolan gick vi bara någon timme, och imorgorn är vi så gott som lediga. Det är bara det att jag ska ha utveckligssamtal klockan 8.00, lite segt. Men med tanke på att jag inte har någon skola sen så är det skönt!

Idag drog jag och Line till täby c och kollade lite på kläder, åt på tacobar. Exakt alla hängde i täby idag och det var proppfullt på alla bussar. Helt plötligt blev jag helt kallsvettig och skakig så vi satte oss ner ett tag, och det gick så småningom över när jag ätit lite. skumt. Efter det åkte vi till stallet en sväng och hem igen, duschade och sen följde jag henne till bussen =) det blir tyvärr inte så mycker bilder när jag är med linus, för hon vill aldrig vara med på bild.








älskling<3


19/6, börjar inte skolan den 20?

S  k   o   l   a      i   m   o   r   g   o   n !!!

Sommarlovet gick så fort och back to reality nu då, kommer inte kunna somna, funderar på att dygna så att jag inte försover mig, det skulle vara synd och typiskt mig. Imorgon har jag inga planer än, efter skolan tänkte jag och Line fördröja tiden på något sett, vet inte riktigt när jag slutar så, aja vi får se. Bloggar självklart imorgonbitti, nu behöver jag skönhetssömn!


gullis, bebis? nej tack!


lär mig aldrig

hej bloggen och alla bloggläsare, det låter som ni är flera tusen. men men, nu har jag lagt mig efter ha varit i vaxholm hos line från klockan 5. Det började med att jag tog 610 till roslagsnäsby, och för ni som varit där vet ju att det finns en busshållsplats vid täbykorset. Jaja, i vilket fall somhelst så ska man gå över en bro över motorvägen och jag tänkte helt enkelt inte på det så jag hoppade på blå buss, fel busshållplats OCH tydligen fel buss också. Jag råkade ta 676 istället för 670, men det spelade ju ingen roll, jag var ju tvungen att hoppa av direkt och byta igen. Tillslut när jag var framme hos Line badade vi lite i poolen och sen beställde hennes mami pizza till oss. Frammåt kvällen kollade vi på serien Tusenbröder som var så jvla bra, vi ska se mer i helgen. Sen skulle jag ta bussen hem och man byter buss efter två stationer, och där stod jag  och väntade på den "riktiga" bussen och är lite osäker på vilken sida jag ska stå på så jag börjar virra runt och så kommer bussen på andra sidan. Så jag försöker springa över utan att bli påkörd och så åker bussen!?? aja, lines snälla pappa skjutsade mig till arninge så hämtade mamma mig där. Hon tyckte jag var förliten för att åka buss, men herregud jag är ju bara lite vimsig ;)


vaxholm

Nu har jag bråttom, line frågade just om jag kunde åka till henne, vi ska bada och sola lite. Bussen går om 45 min, jallajalla. Vi hörs sötnosar

mitt smink

Jag hade lite tråkigt, och dåligt med ideer så här visar jag hur jag sminkar mig, steg för steg! Foundation, solpuder, mascara, kajal och läpparna. Jag sminkar mig därimot inte såhär "mycket" varje dag, ingen foundation eller kajal på dagarna såklart. Kommentera gärna.


Förlåt, man ser ju inte ens vad jag skrivit. Men jag skrev bara att som ni ser är jag likblek i ansiktet och min foundation är lite för ljus, men jag använder solpuder sedan ändå.






Dubbelmoral, jag dissade några inlägg nedaför dethär blonda rosa blabla. sorry

tyck till!



Anonym om tråkigt:
Varför tar du aldrg kort på andra saker än dig själv? Asså det är också bra men varför aldrig till exempel ditt rum eller din häst? :D

Svar; Jag har både visat mitt (stökiga) rum ett flertal gånger och min fina häst, både video och film. men om ni vill att jag visar något speciellt så gör jag det. Borde jag ha fler bilder överhuvudtaget, isåfall på vad? eller ska jag skriva mer? ska jag ha frågestund snart btw? tyck till! =)

aha?

Läste mailen nu och lärarna bombar oss med "information" osv. Sen fick vi våra utvecklingssamtal  med en lista på när vi skulle komma och så, min mentor är ganska snurrig men hon borde inte glömma mig? en av lärarna som verkligen gillar mig, aja, skönt att slippa ;)


skola imorgon..

Jag har så mycket saker att göra innan imorgon, trots det är jag inte alls stressad. Tur att jag har köpt allt jag behöver iallfall.

Först nu; plugga matte!
Välja en väska, packa ner böcker, pennor och allt det där jag köpte häromdagen. Jag lär ju behöva en stor väska..?
Planera tiden. Jag börjar halv 11 tror jag, bussen går tio i 10, jag ska hinna byta om, äta, duscha, platta håret och sminka mig lite. Jag måste väckas kvart i nio, annars måste jag ställa klockan 5 gånger innan, runt halv för att inte försöva mig, som alltid.

Bästämma vad jag ska ha på mig, dresscode, outfit, dagens look?


gårdagen

Jag vet att det inte blev så mycket update igår, men jag var somsagt och shoppade lite till igår och senare mot kvällen kom rob hem till mig och jag hade inte lust att sitta och blogga då. Men bara för att statistiken går upp varje dag och jag inser att ni vill att jag skriver mycket, så gick jag upp tidigt (för att skolan börjar imorgon) för att blogga såklart! ;)





ännu fler skor..





jeansleggings


update

Så nu har jag fixat mig och ska åka och handla lite. Tänkte bara slänga in dagens outfit innan, hörs sen!


Lite casual sådär

mhm

Ny hiss och diss grej, tyvärr blev dom inte exakt likadana i färgen, men eftersom jag bytte färg och stil på rubriken ville jag skippa den rosa trenden och bestämde mig för en mer blå blogg.



Skolstart, på ett sätt
Det är alltid kul på något sätt i början av skolan, man är ett år äldre, man får träffa kompisarna igen och se hur alla förändrats. Nya böcker och vissa kanske känner att ett nytt år är en chans att försöka satsa mer på skolan eller göra bättre ifrån sig!



Broilerproducerade överkommersiella mänskliga produkter.
Alltså hip hop and r &b "stjärnor" , ex rihanna, visst, hon sjunger bra men hon får en låt från en låtskrivare och tjänar pengar på att bara sjunga. Jag hissar därimot folk som gör sin musik själva, cred till dom!


Rosa
Den här blonda, rosa barbie trenden börjar bli uttjatad. Det är bara Paow, kissie och dessie som är äkta blondinbloggare, men när fler och fler försöker få uppmärksamheten med exakt samma recept blir det inte samma sak. Det skulle vara kul med en annorlunda blogg som skriver motsatsen, det finns ju faktiskt föräldralösa barn som knappt överlever pga av svält, och barn som springer 1 mil till skolan varje dag, eller barn som inte ens får gå i skolan. Tänk efter, ni försår vad jag menar!


Grönan imorgon, nån?

tjatja bloggen, nån väckte mig nyss och nu har vi ätit frukost. Emma sitter och kollar på friidrott, och det fattar jag verkligen inte att hon kan. Det tråkar ut mig till döden. Något annat som är tråkigt är att inte få gå någonstans, fast imorgon när det är sista dan, så får jag åka in till grönan om jag vill, någon som vill och har guldkort? ska väl ringa runt lite.


trött och osminkad


rätt


kvällen

Nu på kvällen hade vi verkligen ingenting att göra så helt osminkade och så drog upp till ica och hyrde nån typisk tjejfilm, där mötte vi Lovisa och filippa som skulle köpa kladdkaka(?) Då ringde rob och va sur för att jag var med dom även fast jag hade utegångsförbud. men tillslut tog min älskling bussen hem till mig och jag, emma, han patrik och josef kolla på filmen, fast det var ändå ingen som kollade direkt, utan vi bara spolade om hela tiden.

Äntligen har vi lagt oss och ska sova, så trött som emma verkar. Godnatt!


jag måste sluta applicera läppstift med stugmålarpenseln ;)

  
Trashjeans, pumps och kofta.

tråkigt

hej sötnosar, sitter hemma och har just ätit. Snart kommer emma och vi ska bara mysa hemma liksom, helt okej.
allt som visas på MTV idag suger, men nån film kan man ju titta på?


.

nu ska jag åka ut till stallet ens sväng, hörs om ca 2 timmar!

.


shopping =)

godmorgon, eller nått. Jag kom precis hem, har varit och shoppat lite idag också. Behövde laddare och skor så, så snart mobilen har batterier så tar jag kort på det jag köpt. Igår var matilda hos mig och vi gjorde absolut inget speciellt, låg och kollade på tv sent och gjorde kola. Vi vaknade kring 12 och drog till Arninge eftersom jag var i täby igår. Alla affärer har sjukt tråkiga kläder inne just nu!
  
puss


sommaren 09

Har precis duschat och så, nu har vi inget mer att göra, jag ska iallafall sova nu. tror jag. Men så blir det säkert inte ändå, utan matilda protesterar nu. Nu blir det MTV, youtube och a lot of bloggar! men innan det..

Nu är ju sommaren slut, sist jag var ute på kvällen gick jag och frös med en tjocktröja, det är fan inte sommar längre. Jag har gjort massor av saker i sommar, men ändå har det varit en dålig sommar, eftersom den gått så fort. Känndes som några veckor bara.. Jag har iallafall fyllt år, piercat mig, varit med kompisar, åkt båt, badat, skaffat en underbar pojkvän, läst en jävla massa bloggar, sommarshoppat, pluggat matte, köpt guldkort och varit där 2 gånger tror jag, ålandskryssning, varit på öland, skåne, danmark, tävlat, varit ung och korkad, träffat gamla kompisar osv. Velat göra en massa saker också, pierca läppen, festa mer, göra min blogg känd och såna saker. aja, vad har ni gjort?



´




fail och fake

Hon är ju inte tjock, men hon är därimot SÄMST på att retuchera sina bilder, som alltid! Hon bara låtsas att hon har så bra självförtroende, och om hon bara skriver det i bloggen, så visar hon ju falsk sanning när alla ser att hon retucherar sina bilder?


blabla aja fint, men kolla närmare på benen


inte okej asså!

=)

Här är en kille som jobbar med bloggreklam/design osv. Han rekomenderar dessa bloggar;


johannes k.


today's look

Kofta, lite trash varning jeans och linne. Venne om jag byter skor senare, ren PAIN i fötterna redan..


hihi

Idag har jagt mest varit hemma och segat, men jag får ju inte gå ut somsagt. Vid lunch fixade jag pannkakor till syrran och hennes killkompis. Jag som inte ens kan sätta på spisen, konstigt nog var jag riktigt bra på göra pannkakor, hehe. Nu sitter jag och försöker fördröja tiden tills matilda kommer, rob och hans kompis kommer hit. Trevligt med hela familjen hemma...

20 g smör
12 dl mjöl
4 l mjölk
ingefära och kanel, ca 8 msk
och lite socker och salt
Fn va bra ! =)



lite shopping !

tjatja, jag kom precis hem och har varit i täby centrum med mamma och syster och handlat lite nödvändiga saker, men glömsk som jag är glömde jag köpa laddare, så jag åker imorgon ist! Men fick med mig en kofta, 2bhar, örhängen och lite skolsaker. Om ett tag kommer matilda hem till mig och jag får ju inte gå ut, men kom hem till mig ni som vill ;)


Kofta från JC, 500kr + en likadan fast beige 500kr

H&M , 129:- st

nån mapp, kollegieblock, pennor, linjal, penskrin och såna "lappar", ca 200 från Åhlens

Glitter 64,50:-


rolig video

Godmorgon babes! Lustigt nog drömde jag ingenting inatt, som jag i vanliga fall gör. Men det beror väl på att jag var så trött. Det blev ju inte the voice igår. Lika bra det kanske, såg rätt torrt ut på videon iallafall ;) Har varit duktig och sprungit, eller joggat idag. På något sett måste man få bort godiset som man tyvärr redan ätit. Nu ska jag fixa lunch på något sätt, puss!

(höj ljudet efter tanten förklarat att det är ett bibliotek!!)

HA HA.

läs f fn

Ligger och lyssnar på musik på datorn, så högt att det börjar bli underligt att inte mamma ber mig sänka, det är för högt.

nu är jag ganska trött, ska lägga ner datorn på golvet och vända mig om, och sen kunna somna på några minuter. känner mig rastlös och negativ, snart kommer jag bli gnällig och nästan barnsligt ledsen över att min blogg håller på att dö av uttråkning, pga av att jag inte har några bilder. Blä, ska gå upp och ta några alvedon och sen duscha kallt. Saknar robs lukt by the way, raaawr. förlåt för att jag tråkar ut er, med fet text


på tal om.. bloggar!

vad gör ni direkt när ni satt på datorn? Jag går in och skriver ett inlägg om jag orkar, annars läser jag en massa bloggar, även småbloggar. här är några av bloggarna, vissa tråkigare/roligare än andra, men läser varje dag! I den här ordningen, alltid alltid ;D

paow.se
desireenilsson.blogg.se
kissies.se
stefhunny.blogg.se
jagevicyy.blogg.se
nightlifes.blogg.se
asiat.blogg.se
kenzas.blogg.se..ibland
..gaybloggen
llillsara.blogg.se
baralinsen.blogg.se


lite hemligt,


nu undrar ni säkert vad jag gjort, folk har väl börjar älska min blogg! hoppas det håller i sig ett tag

sexy bitch!

Snart får jag min mobil tillbaka, så ni kan få lite bilder också..jag lovar, ska iväg och köpa laddare såfort jag har tid!

Imorgon är det söndag, drygt. Jag har inte planerat något än, men tänk att skolan börjar snart, inget man ser fram emot direkt. Eller såklart jag inte har planerat nått, jag har ju utegångsförbud? undra varför, kanske har jag lite svårt att skilja på sanning och lögn framför mina föräldrar. Dom är väl lite trötta på mig, känner tillochmed själv att jag är jobbig.


Vi hörs, pussar

IDIOT

Men Ha Ha, satt och kollade på dessies frågestund och en av frågorna var

Vad vill du jobba med när du blir "stor"?
SVAR: Hm, banta tror jag! Eller bara äta ovanligt lite. Jag vill ju fan inte bli stor! Men man kan ju trots allt alltid göra fettsugning eller träna bort det. (Va? vadå missförstå lite, lite längre ned står det)

är du smart?
SVAR: mycket smartare än vad alla tror! ;) (ehm sure, hon verkar ju iaf inte så smart, jävla kork!)


-_-

sitter hemma och äter blåbärspaj, torrt asså, men vad gör man om man har utegångsförbud..? Igår var jag på nova med rob och hans kompisar, och jag träffade jennie och hennes söta på G, dom passar jättebra tillsammans =) aja, sen tog jag tåget till lindholmen och slagga hos rob. Idag har jag städat, och vi har gäster nu, som sitter och skrattar och pratar volym 100. *suck*


men usch


godnatt

måste sova om jag ska kunna vakna imorgon vid halv 9! Sovgott sötnosar

brunt? färg?

Det här köpte jag på båten iallafall. Som ni ser satsar jag på att bli brun, även håret ska bli brunt i höst/vinter. Trött på att vara blond, det är inte fint på mig. Jag ser mycket äldre ut i brunt och vissa säger att mina färger i ansiktet liksom tonar bort när jag har blondt, vadå? färger..? aja, spraya bara på lite? anyway, jag är snyyyyyygg i mörkt hår =)


wohooo

the voice med Line på lördag, fler som ska dit? Blev inget ung 08 för mig asså, man kan ju inte ens räkna fjortisar där, men ska inte klaga nu när jag ska på the voice. stå ut, jag har själv varit fjortis och sprungit runt med pa namnet i facet och skämt ut mig på andra sätt! been there, done that


tjat

HAHA . antingen så slutar jag blogga helt, eller så gör jag något åt att jag är så jäkla slö? Kommer på dåliga ursäkter varför jag inte bloggar något, inte för att jag är superkänd bloggare men, folk undrar faktiskt varför jag inte bloggat på flera dagar.

Jag var på kryssning med familjen igår och kom hem i eftermiddags så. En sak som är sämst är att jag inte har någon kamera, eller mobil med hyfsad kamera. Min mobil har jag ingen laddare till, helt borta bara. så nu har jag nån gammal nokia, ingen är perfekt men här går väl gränsen ? ;) Har just duschat och sprayat BUS, som jag köpte på tax freen idag, tillsammans med en foundation och brun rouge. Oj oj oj vad mycket godis jag ätit, blä. Inte okej!


eminem <3

tjatja, Jag vet att min blogg är tråkigare än vanligt nu när jag inte har några bilder. Jag har väl minst 10 000 gamla, men det är ändå inte så kul. Sitter vid den nya datorn och lyssnar på eminem, för det är grymt ljud här asså.

Nu ska jag ner till centrum och möta rob och sen vet jag inte. Hanna sov hos mig igår och mamma tog min mobil, fast jag fick tillbaka den nu tills vidare iallafall =) har just duschat och tvättat både mitt riktiga hår, och löshåret med silverschampoo och inpackning, nu ska jag sminka mig lite och hitta några kläder. Puss


Vad skulle du säga? (mobil)

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? ring mig nu
 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? någon jag kan sova hos? :O
 3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? du eller jag, ?
4. Vilket sms blev du mest berörd av? men du får lova mig en sak..
 5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? jag älskar dig hanna :)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? men det spelar ingen roll, det vet du??
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? jalla vem ska komma hem till mig <3
8. Vad vill du höra mest av allt? svara, jag vet att du la på, du ska ring ****** för han är påväg hem till dej. <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? nehe :'( <333
10. Din mest romantiska replik är: fy fan va oförskämd du är

.

Nu har jag fixat mig och ska dra till rob nu, hörs


wTF?

Jonas¸„ø¤º°¨ säger:

hur länge har du och Rob varit ihop då?


Hanna älskar dig rob säger:

haha två dagar eller nått


Jonas¸„ø¤º°¨ säger:

tror inte ett dugg på att du älskar honom

Hanna älskar dig rob säger:

nehe gör du inte?

Jonas¸„ø¤º°¨ säger:

nepp

Hanna älskar dig rob säger:

det stör inte mig


arg

Har aldrig haft tråkigare än nu. Jag får inte gå ut ikväll för att jag och mamma bråkar, hon har sämst anledningar och just nu skulle det va skönt att ha ett eget hem. fan va arg jag är nu faktiskt, men det går över..

Idag har jag inte gjort någonting förutom att tydligen varit otrevlig och arg. Imorgon ska jag träffa Rob iallafall, och kanske träffa stefanie, det var länge sen nu och det är skönt att snacka med henne om saker och ting =)


och sen..

igår var jag med rob hela dagen, sen kom matilda hem till mig och vi tog bussen till centrum och väntade på tåget i en halvtimme kanske. Sen åkte jag och matilda och badade i Ormsta och vid 9 åt jag hos henne, sen drog vi ut till stallet.


wohoo =)

Haha. Nu har jag besöksrekord igen, eller egentligen inte men visst blir man glad när statistiken bara är ett långt streck spikrakt uppåt? Jag har haft lite sisådär med besökare eftersom jag varit borta mycket och så, så från runt 60 till 95 och har redan 35 nu, och klockan är 11! bra att ni gillar min blogg, även fast det är dåligt med bilder för tillfället. Själv älskar jag att läsa min egen blogg, gör det varje dag och går tillbaka till gamla inlägg osv.

Till saken, idag ska jag plugga matte för det första, ringa Matilda och sen träffa rob adrian eller några liksom. Men det är så sjukt varmt ute, det går ju knappt förens man känns som man ska smälta bort.. inga svarta jeans idag igen asså.


kul, var det kul eller?

Jag, lovisa, kubilay och derek träffade den här snyggingen mitt i vllentuna( bilden nedanför asso) , typ vid ica kragsta. Han var bara ute och gick för att liksom se hur vallentuna såg ut (tss som om det finns något att se..?) , han bodde ivanligafall i dalarna och var bara här och hälsa på sin pappa som var as rik asså han gick i bb två månader och han pappa hadde snygga bilar och så. Han hade fett rolig dialekt. När vi skulle hem så föjde han med mig och lovisa, för att han var inte säker på var han bodde.. wierd. aja , han gick med oss typ till korsningen ni vet där lovisa bor? Vi bah; men bor du nära här? Han bah; jag venne, jag tror jag ska ditåt. Vi bah; men vadå tror? Vilken adress? Men det visste han inte heller. Men har du mobil då? Han bah; ne. Helt plöstligt står det en kille runt 20 vid huset på hörnan, precis vid trappan och bah; ska inte ni gå och lägga er? Va, snackar du med oss, frågade vi. Han mumlade lite och sa nej jag pratar med mig själv. Och så går han ner för trappan och tar fram ett gevär. Så backade vi lite och han bah: asså jag ska inte skjuta på er, jag vill bara skjuta på nån eller något. Jag bah: a men skjut på den där lyktstolpen där borta och pekade typ bakom honom, han vände sig och började sikta. Och då sprang lovisa därifrån så jag var ju tvungen att springa efter, för jag vågade väl fan inte stå kvar där. haha vi sprang in och var typ rädda hela kvällen. Sen kom polisen och snacka först me oss sen me han och det var ett luftgevär. HA HA. men det var  inte kul, vi blev fan skit rädda det, ser vi skillnad på ett luftgevär och vanlig.. nej?


HaHa vilka töntar jag umgås med ibland, kolla på dom..

oliver, adrian, "kubilay" och derek cooling!


samma sak varje dag

Vaknar runt halv 10 av att matilda sätter sig upp i sängen och nästan skriker; haannaa du skulle vakna tidigt! Och samtidigt hör jag mamma ovanifrån; va är det här för nått? Hanna har skrivit en lapp och lagt på golvet att jag ska väcka henne tidigt, wierdo.. Haha. Adrian kom till oss vid 12 ungefär och då hade vi inte hunnit fixa oss än, vi var fett sega hela dagen och tog lång tid på oss att både duscha och sminka oss/platta håret och välja kläder. När adrian kommer går jag runt osminkad och håret i slarvig knut liksom, i bara en stor tjocktröja och bär på min lillasyster. Sen solade vi lite, i ungefär 3 minuter innan adrian tröttnade, typ duscha igen och sen drog vi till centrum och mötte rob och adrian drog till natta och dom i kyrkbyn. Sen tog jag, matilda, rob och felix bussen hem till mig och kolla på film typ. Vid fem åkte matilda hem och skulle tapetsera om sitt rum, men hon gjorde inte det eftersom hon började bråka med sin mamma. Vi drog också till centrum när mina föräldrar kom hem så åkte jag till lindholmen och kollade på robs hus, fett gulligt =) Efter det gick jag enda vägen till stallet och träffa matilda. Vi var sjukt sega bah satt och prata i 2 timmar typ, köpte cola och sen fixa vi hästarna och så. Nu är jag hemma och har pluggat lite matte, Duktigt som alltid robster säger till mig
Sorry kan inte fixa bilder, min kamera är sönder och urladdad mobil, och hittar inte laddaren!

godmorgon

Nu har jah motvilligt vaknat, somnade ganska sent igår efter ha varit med matilda hos natta. Sitter fortfarande i myskläder osminkad och så ringer adrian och säger att han kommer om en halvtimme och lämnar min väska som jag glömde igår. Så himla gulligt eller hur? Innan jag vaknar helt ska jag läsa lite bloggar och sånt. Puss puss

 


silverschampoo,

Hej dålig update som vanligt, ni kan ju sluta läsa mig blogg eftersom jag aldrig uppdaterar. =)

Igår klockan tio bestämde jag och matilda oss för att åka till Ormsta och hämta mitt silverschampoo hos min mormor asså jag glömde det där förut. Så vi tog bussen till centrum, för att vi visste inte när tåget gick och det är långt att gå. När vi kom till centrum skulle tåget till ormsta skulle gå om 20 min och vi ville inte gå, för då skulle vi bli tvungna att gå genom åby.. på natten, Nej tack. Så istället för att vänta i centrum tog vi tåget mot stockholm östra som kom precis, två stationer till bällstaberg. Och då flippade matilda ur toltalt och började gråta för att hon trodde att hon skulle bli instängda på tåget och sa att hon hade instängningspanik. Men när tåget kom satt det två vuxna "kvinnor" där och då gick vi på och åkte bara till centrum för att hon vägrade att åka tillbaka hem från ormsta med tåget. Vi gick av i centrum och träffade adrian, linda, kubilay, luay, derek, cajsa, sebbo.. a men dom iallafall sen skulle alla dra hem så vi tog BUSSEN hem, och kom hem utan det jävla schampoot.

p

Nu ska jag åka till näsbypark och sola lite med mamma och syster. vi hörs sen
Puss



känslan

Jag är så förskyld och tycker väldigt synd om mig själv. Jag ska bada och sola nu, någonstans. pool eller sjö? Det kanske inte är så smart att bada när man är sjuk. Nu har jag varit duktig och städat rummet, Såg ni alla fina bilder från Danmark btw =)?

Dagens känsla; för det första är jag trött. fysisiskt och physiskt på alla jobbiga överkänsliga människor? Sen är dethär en sån dag där man bara känner sig sliten, ingen sömn inatt nej, och jag är sjuk, och jag har för mycket att göra. Jag ska inte klaga, jag har ju en familj som gör det mesta. Jag ska börja ta ansvar och hjälpa till hemma, satsa som f'n i skolan och verkligen, försöka sköta mig!


tur att någon är glad iallafall.



Lovisas jeansjacka från Gina Tricot. fin


blää

har inte sovit på hela natten och nu har jag liksom nästan vaknat, och inser att jag måste städa och fixa blabla. lyssnar på svennebanan, plockar upp lösnaglar från golvet och tittar suckande på alla j'vla kläder på golvet. Nu ska jag göra något åt det..


danmark

shululu fan va länge sen jag blogga. Men andledningen är att jag varit i Danmark med Hanna som har landställe där. jag flög ner i tisdags tror jag och åkte bil/båt med dom hem idag. Det var fett mysigt där och vi typ var och åkte berg och dalbanor och sånt en dag och shoppade i "stan" en dag. Sen typ badat och solat och så, men jag vågade inte bada för det fanns krabbor och några brännmaneter, plus att det var helt sjukt kallt i vattnet. Vi har ätit jättemycket glass, och guf, typ rosa skumm som smakar jordgubb som man har på glassen. ni pallar väl inte läsa, så jag laddar upp massa bilder trots att jag är så trött så jag kanske somnar mitt i allt.


Hanna på djurs


Japp, jag åkte den. och trodde seriously att jag skulle dö.

älskar dig syster

Vit bikini, 79:- och 99:- H&M danmark

nougatglass, digistive (?) och jordgubbar.

bytte piercing, köpte den på Öland för 149:-

jag  var väldigt blek som ni ser.



KOLLA, asså det blev nyckelpigeinvation totalt. det gick knappt att gå ut lxm.

finaste bilden på hanni<3

åh de var helt vit strand och massa snäckor.

Köpte en svart bikini också, typ samma pris.







RSS 2.0