Videon?

Skittöntig video som vanligt. Varför måste alla bra, eller halvbra "tagga till"-låtar ha videos där tjejer står i lacktrosor och shakar och ser kåta ut? Det är bara fult. Visst, låten handlar i princip om det, tycker att det är så överdrivet bara.Som i den här står tjejer i klackskor, trosor och korsetter och slickar sig runt munnen, haha. Jaja låten är OK även fast jag inte gillar sån musik lika mycket längre :)




The evaporation of sweat, used by many mammals to cool themselves, achieves.. usch?

Ska prata med Oliver nu, och han tycker att jag är osocial när jag sitter vid datorn så :) Skola imorgon, skitnajs. Godnatt

   
Visst är vi lika, sis i love you

"griller"

Bilder;
Mitt hår är sjukt blondt med tanke på att jag inte ens gjort bilden ljusare, vitt?..




ÄLSKLING världens finaste bild!

<3



Lovisas "griller". lon han ron pan

Vatten är bra.

Har varit i täby med Lovisa hela dagen efter skolan och ätit ceasarsallad och typ, gått runt? Måste inskaffa kalender + block och sånt imorgon också. Kom iallafall nyss hem och ska plugga lite science nu, kemi.
Haha vet ni hur mycket vatten jag har druckit idag, fråga stefanie, sju glas till lunch och två flaskor under lektionerna, det är tydligen nyttigt att rensa kroppen så, men höll ju på att kissa på mig på varje lektion.

Saknar min älskling som fan föresten. 



Ska äta frukost nu

Nu ska jag till skolan som vanligt, skriver det i varje inlägg känns det som. Har faktiskt kommit ihåg allt, nycklar, papper och gympakläder. Juste, tar med kameran idag =)



23.23

Nä, blev sur på pojkvännen nu, skitdryg på sms asså.

Jaja, ska iallafall ha frågestund när jag får över 100 besökare per dag, annars är det knappt någon ide ;) Jag undrar verkligen vilka det är som läser min blogg, om det bara är folk jag känner, men det känns knappt som om jag känner 80 pers + att alla skriver ju annonymt när ni kommenterar, även "snälla" saker, wierd.

Ska ta bussen vid åtta imorgon, och är redan trött och irreterad. Kanske för att jag är sats i skolan nu säger jag bara..


haha slav <3

Godnatt.

Ska faktiskt sova nu, har ridit lektion och kom hem för nån timma sen. Men hinner kanske blogga imorgon bitti, fyfan va tråkig min blogg är. Nu ska jag prata med oliver, pusspuss


Iron maiden t-skirt <3

:)

Glömde fan kameran idag, hade sjukt bråttom imorse när jag blogga ;) Har ca 70 besökare redan nu när jag har haft bloggen igång några dagar. Juuste, kolla vad jag fått till mitt rum, väldigt najs!!

Två högtalare och bas grej till min lilla bloggdator, älskar när man har allt tektiskt som man behöver (fungerande kamera, mobil med bra kamera, sladdar osv, laddare osv)


Om nya hästen

Har du fått en ny häst ? :)

Svar; Nja nej. Jag har precis gått över till stor häst och har en häst på foder nu i ett år, eftersom han är 12 år och inte tävlad och har en gamal senskada så vet vi inte hur mycket han håller för. Han heter Martell och är ett svenskt halvblod på 173 cm, så han är stor för mig eftersom jag är typ 160? Han har somsagt inte tävlat innan mig, eller kanske 1 meter som 6årning, och nu 120 med mig :) Vääärldens gulligaste häst förutom Bilbo då.

Kan lägga ut film från helgen senare!



.

Nu har jag bråttom till bussen, fick mitt acess kort idag också! :) Hörs sen


Jump club, 29/8-10




Fler bilder kommer senare =)

Har tävlat hela dan och har inte haft tid att blogga. Igårkväll vid 1 (?) kom oliver till mig och jag gick upp vid halv åtta och åkte till Enköping och tävlade. I första klassen, 110 kändes det jättedåligt och ojämt osv. Han var däremot mycket finare i 120 med två pet. Vi hyrde också box där eftersom tävlingen tog flera timmar!



Martell sötnosen tyckte verkligen inte om regnet som kom senare till andra klassen, mupp

spk



ohhhh va snygg tröja (a) snälla kan du säga vart den kmr ifrån ? :)
Svar: Det är märket Kingsland och går att köpa i Globen under hästtävlingar och vissa hästbutiker ;)


what the hell is going on?

Vi har varit i stallet, HAHA. Han tyckte att det såg svårt ut att rida. Nu är vi iaf hemma och jag tjatar på honom att han ska sova här, men han ska tydligen fira någon kompis ikväll. Jag behöver honom



älskling

Nu har vi vaknat och ätit frukost. jag min syrra och oliver är i mitt rum och CHILLAR nu :D









tung

Vi såg nyss filmen Sebbe, usch hemsk.
jajaja vi ska sova nu ;) puss


Är med oliver <3

Nu sitter älsklingen och leker med lego med min lillebror och jag ska göra mat, årets skämt egentligen. Men bloggar mer sen, ska vara lite social också.





..

Har försovit mig och min buss går om 20 min :) Sjukt taggad på skola asså, fast nä. Tar iallafall med kameran idag.



love the way you lie

Nu har jag duschat och ska snart sova, skola vid 8 imorrn..
Är faktiskt trött även fast klockan bara är halv tio, är typ skoltrött, kan man vara det redan? Jaja, nu ska jag ägna mig åt lite dirty talk med pojkvännen, sitter med mobilen mellan axeln och örat nu så, puss godnatt!


;)

Bilder som inte jag  inte lagt ut på facebook under sommarn, och som inte kommer att läggas ut ;)
Mest från Öland.






Det linnet hade jag på mig när jag köpte en annan tröja som jag satte på mig direkt, fick brottom jag glömde linnet i affären, nästa dag hade turken som jobbade där slängt det :o:o:o


Vad ska du bli när du blir stor?

Kom hem för någon timme sen och har ätit äckliga nudlar och läst lite i den nya boken vi fick igår. Det är en samling med olika yrken, linjer och gymnasieval. Funderar starkt på en bred linje som ekonomi, eftersom jag inte alls är säker på vad jag vill bli "när jag blir stor". Är så seg efter idag, så nu sitter jag bara i sängen och väntar på att Oliver ska ringa mig :)


Lite minnen från februari, mars?

Hittade den på Lovisas dator för ett tag sen. Bilden är från i slutet av vintern, det var iallafall kallt fortfarande. I lindholmen, i skogen påväg till lillsjön va vi då iaf. Hade iallafall en massa slaskig cider som jag och vicy köpte, från tyskland tydligen. Sen när vi åkte till bällsta, fyfan va alla va jobbiga på tåget, typ slog sönder rutorna så kontuktören vägrade åka och lalala. Vid fyra gick jag iaf och mötte ralle och efter två timmar var vi hemma hos honom. HAHA, vilken kväll

jaha
ja


Bilder

Lite pics från idag! Ska dra nu, puss




kaatt eller kines?


ögonfärg


Stefaneies hand :P

7kt bra!



The streets - Blinded by the lights
The streets - Stay positive
Mike Posner - Cooler than me
Eminem - Not afraid

26/8-10, har skrivit det i alla block idag..

Kom nyss hen från första, världens segaste dag! Torsdagar slutar vi nämligen tjugo i fyra. Det var ganska chilll ändå, vi pratade bara om kriterier och mål på alla lektioner. Vi hade klassfoto ute också, och har individuell fotografering imorgon, blir inte det lite cp när man inte har samma kläder och så? :P

Jaja, ska snart till stallet, har lite bilder från idag som kommer snart. xoxo



07.31

Godmorgon, har ätit och fixat mig lite nu, dock inte sminkat mig, Det gör jag nog precis innan kl 11, när vi ska ta kort. Har rosa tröja, leggings och klackar, vet inte om det är för tråkigt?



RIP

Ville bara göra ett inlägg innan jag sover till Bilbo, min ponny som avlivades i måndags 23/8-10 pga bla pålagringar i ena kotan som blev värre och inte gick att göra något åt. Det gjorde att lederna inte fungerade som de skulle och att han även hade ont. Han har ett litet äppelträd på gräsmattan i stallet där han avlivades med vita rosor runt omkring.

jag älskar dig.




I sängen

Vilken j*vla stress! Har nyss börjat skolan och ska tydligen ha skolfoto imorgon, och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Vill inte klä upp mig särsilt mycket som förra året, utan leggings och hood typ? Jag har duschat, silvetschampoonerat och plattat mitt blonda hår nu och ställt klockan en halvtimme senare nu när jag redan gjort allt det där ;) hm, ska iallafall ha skorna som jag köpte i Kista iförrgår.

Jajaja, är trött redan (och ska lyckas vakna imorgon) så ska smsa lite med älsklingen sen försöka sova. Puss!


Och nja, jag vet att det inte är sol men jag ser ut som en albino utan smink just nu.

Det var de skorna jag menade - New Yorker

snygging, Godnatt

RSS 2.0