tss jaja!



moa lindman (vaxholm) om Draft: Dec. 30, 2009:
hahha wb erina,filippa frida steffie tineke!!!

Svar; Med piercingen då eller? Jo för dom är ju dom enda som har det och man vill ju verkligen vara som några 97or.. Jag tror dom är 97or iaf ;) Säger bara att jag skulle aldrig vilja vara som varken filippa eller erina. Jag vet iallafall 8 andra som har tungpiercing!


20.09

Nu är jag hemma hos Carro med familjen + en annan familj! Har nyss ätit hummer och ska äta igen snart =) Det är najs att alla lösnaglar håller på att ramla av..







stress!

Klar med nästan allt! Skoja, ska göra mat och fixa mig. Men vi har iallafall köpt raketer och allt och ska åka till stallet, kommer hem klockan halv 4 kanske!


Godmorgon!

Haha O-M-G, klockan är 10.50 och har redan 69 besökare, det är mer än vad vissa får per dag!

Vakna nyss, insåg vilken dag det var och åh. Idag, iallafall nu på morgonen kommer jag inte kunna äta. Tungan är större än vanligt, någon som vet hur länge den kommer vara svullen? Usch. Jag ska iallafall åka till stallet nu på förmiddagen för jag får börja rida igen nu =)

Jaja ska locka löshåret nu! Bye bitches


Nyår!

Hej sötnosar! Vad gör alla mina 145.000 läsare?

Vad har ni för planer för imorgon? Dricka? Vad ovanligt. Kommer ni klä upp er, köpt värsta klänningen + 13cm klackar? Locka håret, lösnaglar och lösögonfransar?

Själv gillar jag inte ens nyår; man får ju ångest eftersom man vet att man inte kommer klara nyårslöftet. Förra året tror jag att jag firade mig Hanna Wahlgren om det inte var någon annan dag. Åren innan har jag bara varit hemma med familjen och samma sak varje år. Äta, smälla raketer, titta på raketer, vara vaken sent och fått smaka champagne osv.. Men tänk för två år sen var jag 12. Och en tolvåring ska vara hemma! xd I år är jag också hemma. Alla ska dricka, eller åka någonstans. Vicy åker ju till Scotland! Jag har varit sjuk länge och ska ta det lugnt, och nyss piercat tungan, så jag får inte dricka alkohol av båda dom skälen. Men mamma, jag skulle ändå aldrig få för mig att dricka =)





hahaha -_-

Ni vet det här "kedjebrevet" om färgen på bhn på facebook + msn?

"Skriv färgen på din BH på din statusuppdatering så att alla killar börjar undra varför alla tjejer skriver färger på sin status uppdatering Vidarebefodra mailet till alla tjejer som är online"




Nu vet ni killar, var tvungen. Det blev förmycket när tre olika brev skickades ut ;)

=(

Tja bitches! Vilken seg dag :( Vet inte ens vilken dag i veckan det är, och har inte gjort någonting. Kollade nyss på Tv, tills jag insåg att jag faktisk kan få fyrkantiga ögon av att ligga och glo..

Kommer inte orka dra ut idag eftersom det är kallt och jag har ont i tungan, är hungrig och trött. Kan ju inte äta ordentligt, inte alls. Lite soppa + vatten och is! Men den är ju inte så gott. Har lust och äta en stor kebab, även fast jag inte ens gillar det, men så hungrig är jag iallafall.


Draft: Dec. 30, 2009

alexandra cooling jensen om aj: skit snyggt gumman ;)<3
   Vickan om aj: As fint älskling :)

Tack älsklingar, visst är det fint. Men min tunga aj aj va tjock :o



Bio

Förlåt för sämst uppdatering.

Igår var jag med vicy hela dagen eftersom hon sov hos mig iförrgår. Vedat och elba kom hem till mig ett tag och kolla på film och sen när dom drog åt vi och sen åkte ner till centrum. Vi gick ner och kollade när dom bowlade ett tag tills Matilda kom och då drog vi på bio som började tio.

Vi såg Luftslottet som sprängdes och den var skitbra, =) Sen hämtade mamma oss vid halv 1 och vi åkte hem och sov nästan direkt!




Skillnad? min tunga är så svullen :(

Svar på kommentar(er)





Vart och hur mkt kostade det när du tog din percing i naveln?
Svar; På Stil inne i stan för 550 tror jag!

E de sant att du e på G med sebbo? :p puss
Svar; Nej vi är kompisar.

Fint :), gör det ont ?
Svar; nej, men efteråt när den är svullen :(

Va gör du för att hålla din hy så ren och fin? :) <3
Svar; Fick nån kräm, rengöring och toner från Loréal som är as bra och min hy har blivit mycket finare =)

1. När börja du blogga?
2. Vrf börja du blogga?
3. Om man vill ha en snygg heather kan du göra en åt den personen då?(t.ex mig),(för dina heathers är sååååå snygga!) :D

Svar; 1. Jag har haft den här bloggen sen i Maj, men har haft två andra bloggar innan det ;)
2. För att alla andra gjorde det helt enkelt!
3. Tack! =) Asså det är så många som frågar och jag gör i princip bara till dom jag känner.

aj

Nu har jag piecat tungan men den är svullen och as tjock. :(


.

Nu är det bråttom till tåget! Ska in till stan , puss!


Hiss diss

Edit: Mina 145 läsare<3



Hiss;
Piercingar!

Naveln, tungan, ögonbrynet, läppen.. whatever! Piercingar är så jävla snyggt. I ögonbrynet på tjejer är också fint, inte bara på killar. Hade jag fått hade jag haft överallt fan, tur kanske ;) Säger bara synd om er som inte får pierca er någonstans..



 

Hur är jag som person?

Kan du tar mer bilder på dig och skriva i din blogg hur du är som person :)

Oj, jag tycker jag tar väldigt mycket bilder på mig. Jag är kanske lite ego, men jag hoppas att det är för att jag är 14. Folk dömmer mig ganska mycket efter hur jag ser ut eller hur jag "verkar vara", men jag är faktiskt trevlig och rolig. Lite annorlunda humor men jag passar med dom flesta människor ändå. Jag är liksom lättsam, kan skämta om mig själv osv. Jag har 3 småsyskon och därför borde jag vara ansvarsfull och mogen liksom. Men inte alls, på så sätt beteer jag mig som om jag vore som dom. Jag är första barnet i hela släkten, alltså äldst och har alltid fått mycket uppmärksamhet från alla, hela släkten och av föräldrarnas kompisar osv..

Jag är ärlig, och är inte sån som går och kollar snett utan skulle hellre då säga vad jag jag tycker är fel på henne/honom. Vilket jag egentligen bara ska hålla för mig själv. Jag, som många andra dömer nog folk efter hur dom verkar, rykten och hur dom beteer sig eller hur dom ser ut. Inte bra.

Jag är inte särsilt kaxig, jag provecerar oftast inte och jag blir inte lätt arg. Jag hatar folk som lite diskret försöker föstöra för andra. Och hatar när folk ljuger.

Jag är ganska fåfäng, men samtidigt behöver jag inte ha smink på mig när jag går ut alltid. Kan gå i mjukiskläder nästan överallt osv.. Men jag går inte runt i missfärgat hår eller helst inte blek, onoppade ögonbryn.

Som flickvän är jag nog ganska dominant, typ bestämmer mycket. Och det måste jag bli bättre på, alltså inte vara sån. Annars är jag gullig och charmig tror jag ;)


Jag kan bjuda på mig själv.

Godmorgon

Hej alla 143 läsare, wow. Inte ens mycket :(

Har precis vaknat och ska åka till arninge idag, för täby är helt utplockat och slutsålt. Haha kanske för att jag varit där? Sen ska jag somsagt åka till stan lite senare tror jag, vi får se om det blir av! Så innan det ska jag bara vakna, är seriöst väldigt trött.

I stan ska jag iallafall också shoppa lite, bla nytt helt äkta löshår i rätt färg. Mitt är väldigt fint eftersom det är så pass långt, men slitet redan eftersom det är 50% syntet - 50% äkta!

Kolla vad brun jag är med tanke på att det är vinter och bilden har jag inte ändrat ljus eller kontrast på at all! Love it.

Frågor



Vilka är det på första o sista bilden?
Svar; Jag och Viktoria och längst ner Viktoria.

Ehm dom är inte ens äkta? (mina rosa "uggs")
Svar; Sa jag det? Nej men UGGS finns inte i den fina färgen. Hittade dom på chicy.se för 600 så det är inte billigt skit på något sätt! ;)


Seg dag

Idag har varit så jävla seg, som alla söndagar! Vi kom precis hem från Nova. Vi gick upp vid 10, träffade Vicy vid 12, sen kom Sebbo. Vid 1 tog vi tåget till täby centrum och jag köpte en gråvit oversize tröja från Gina, pärlörhängen, leggings, svart linne, rosa-orange naglack och lösögonfransar, kanske till nyår ;) Sen var det så äckligt varmt där inne med våra fjällräven så vi åkte till Vallentuna vid 3 och gick till Nova.

Samma människor där så vi ringde dit Jessica Wadelius också, och när vi skulle till centrum och äta så var min mobil + pengar borta, så det var ju bara att gå till baka. Fick tillbaka mobilen som Jonny tog men inga pengar:( Då blev jag deprimarad och gick hem. Så nu ska vi kolla på film sen SOVAA!

Piercing imorgon!


Jag älskar dig gumman. <3


Utanför solariumet.

När vi åt pizza. Brun?



Frågor

Kul att ni ställer så mycket frågor och langar massa söta kommentarer!



Hur gammal är din kusin? :)
Svar; 13, 96a alltså!

Jäätte fin design! har du gjort den själv? :O
Svar; Tack. Ja jag gör alltid dom själv. =)

Eller för det första, din blogg äger. Älskar att läsa den.<3

1. Hur många läsare i snitt har du ungefär / dag ?
2. Tjänar du pengar på din blogg?
3. Hur gör du för att våga stå emot elaka komentarer och för att våga lägga ut bilder och sånt när du är dig själv?


Svar; 1. Hmm, nu för tiden har jag ALLTID över 100. Oftast runt 120-140!
         2. Nej, har ingen extra reklam eller annat som jag kan tjäna på. Men I wish!
         3. Oj ska jag vara ärlig? När folk skriver att jag är ful tar jag inte åt mig alls, för jag vet att jag inte är det. Men det finns saker som jag blir ledsen av att folk skriver, även fast jag inte borde bry mig. Folk har så lite respekt..

Tack <3

Varför har du inte skrivit något om att du är tillsammans med elba nu? skäms du eller?
Svar; Kanske för att vi inte är tillsammans!

Vem är den dära tjejen somär bredvid dej? Hon är fett gullig du me föresten.
Svar; Det är min kusin som heter Mina ;) Visst är hon. Höhöh jag?



Wallander SKYTTEN

Hej sötnosar! Hade exakt 139 besökare igår också, och det är mycket med tanke på vilken liten randomblogg jag har. Nu kl 10.28 har jag redan 49 besökare! Idag vaknade jag tidigt för att ringa Viktoria och vi ska träffa henne om typ två timmar. Så ska börjar äta frukost och fixa mig.

Filmen var skitbra och mördaren var SKITSNYGG, 93a!


Pics

Cutiepie när vi låg och kollade på film :o




Höhö, damp.


sleep tight

Nu ska vi faktiskt lägga oss och kolla på Wallander, och sen sova tror jag. Jag ska ringa vicy tidigt imorgon och träffa henne. Godnatt!


Ute en sväng

Vi kom precis in. Vi kollade klart på The Shining och sen gick vi ut en promenad och det var jättemysigt eftersom det snöade så mycket och inte alls var så kallt. Vi var ute ca en timma till och med och flummade i snön, barnsliga som vi är.

När vi kom hem satte vi oss och skulle fixa mina naglar och när vi skulle öppna limmet till lösnaglarna så försökte jag bita av korken av limmet och fick en jävla massa lim i munnen, på läpparna och på tänderna.. disgusting!



Svar



Vad är en freebra?
& gud är du bara 158, du ser ut att vara 170 minst :) du ser jättebra ut, svara gärna på mina frågor, kram ;P

Svar;
fett gullig! =) Tack. Freebra är en bh utan band och utan band på ryggen, i princip så är det bara två gelekupor som man klistrar fast. Det kan man ha om man vill ha en klänning eller tubtopp som är axelbandslös och inte vill visa bh banden!


Blir så irreterad

Allstå jag vet, jag är lite nördig som har playahead fortfarande, men jag måste ju tydligen ha det för att ha koll på mina stalkers (!!). Jag vet tre stycken tjejer som har ett helt album med bilder bara på mig och säger att det är dom. Det värsta är att deras "kompisar" skriver; ååh va fin gumman, älskar dej. Men snälla ge er, då kan ni inte ens ha träffat henne/mig i verkligheten.

Visst, jag borde ta det som positivt att alla tycker jag är så jävla snygg, men jag blir bara störd. Inte bara att dom tar bilder på mig utan dom utger sig för att vara lesbiska eller bisexuella, addar folk på msn och sprider massa sjuka rykten om mig/dem. Sen får jag massa kommentarer i mitt album att det inte är jag på bilderna och att det är OOMMGG@ eller Soa@. Det skämmer ju fan ut mig! Visst jag kan sluta lägga ut bilder på pa, men vafan hjälper det när dom är inne på min blogg every fucking single day och tar bilder? Senaste var bilden när jag visade den nya vita tröjan.

Det är helt sjukt tycker jag, varken dom driver eller faktiskt är seriösa och inte vågar visa sina fula ansikten. Men det borde inte bli mitt problem. Inte bara att dom har vanliga bilder på mig, dom skickar också runt äckliga nakenbilder (som jag inte sett) som inte ens är på mig. Det skämmer också ut mig! Snälla jag vet att ni läser det här, oommgg har ju somsagt redan vart inne på min blogg idag, ca 1 timme sen faktiskt. Ge er, ni är patetiska OCH det får mig att nästan vilja sluta lägga ut bilder på mig, på hela jävla internet.

Den här bilden kan ni ju också ta, jag lovar det är jag. Skoja, jag antar att det är så ni ser ut EGENTLIGEN!

Freebra



Vart köpte du den där freebra? puss

Svar; Lindex, men om du köper, köp en eller två storlekar större. Man kan alltså inte prova dom eftersom det finns inpackade i en hårt plastpaket liksom! ;)

Shopping!

Så, det här är vad jag köpte idag!


BUS-spray, lösnaglar, ansiktsmasker, hårspännen, rakhyvlar: 300:-
 
En vit kofta JC 500:- , 50% rea!

150:- Tights, diadem + Hello Kitty trosor

Var tvungen, hade ingen! 349:-

Bh 129:- + "freebra" 179:-, tyvärr förliten fast jag kan ju inte byta den nu ;)

Gina tricot, 129:- + ett vitt linne 99:- och T-skirt till min kusin där det står; Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker.

täby

Kom precis hem från Täby centrum, har varit där och shoppat med min kusin, ätit och så..

Hehe, självklart tog jag med mig alla 4400 kr + presentkortet och kom hem nu med 2500 kr kvar vilket känns skönt. Köpte iallafall massa saker på Kicks med presenkortet, saker på bla Gina, H&M och JC.

Sen vid halv 3 åt vi Taco bar, yummy! Sen fick vi skjuts till vallentuna centrum och hyrde film och solade 20 min. Sen tog vi bussen hem eftersom det blev sågott som snöstorm!

 





Spk



hur lång är du ?
vart har du köpt ditt löshår ?
vad gjorde du din navelpiercing :D ?


Svar; Jag är ganska kort, inte längre än 158 tror jag! Okej ärligt, jag köpte det av en tjej som bara säljer löshår och har en hemsida. Men nu sålde hon ca 20 st löshår med clips på Tradera.com och eftersom inte många vet om det så fick jag det för 130 kr, och det var skitfint i början men nu är det slitet, redan! Så ska köpa nytt från Tajmahal. Jag gjorde den på Stil, inne i stan! Jättebra ställe :)

text

139 besökare idag! Love you bitches =) Driver inte dessie style. Men visst har jag bra uppdatering nu och hyffsat mycket bilder osv?




Men hur har du fått in bidler på dig själv på en vägg med klotter o så ?:) ascoolt
Svar;
Gå in på photofunia.com!

1. Hur många syskon har du?
2.När blev du av med oskulden?
3.Vad heter din häst?
4.Har du haft oralsex eller något annat annorlunda med din kille,ex eller bara en kille?
5.Vems blogg besöker du mest?

Svar;
Jag har 3 småsyskon och min ponny heter Bilbo. Jag gillar att läsa Kissies eftersom hon har bäst uppdatering + rolig varierande rosa blogg..

Har du blivit tjock?!
Svar; Ja tyvärr :D

Vet du var man kan perca naveln utan föräldratillstånd eller känner du någon som kan ta?
Svar; Det finns flera st som tar imot lappar eller samtal från "föräldrar" men ingen spec jag vet. Ta själv, bränn en nål och tryck igenom bah! Men det lär ta ett tag att få igenom den och det gör jävligt ont. HÖHÖH

Godnatt nu

Vi kom hem för ett tag sen från kvälls/natt bion och Avatar var skitbra verkligen! Bra filmad eller bra "gjord" såsäga. Alla som inte har sett den, Se den. Vi åkte till farmor på middag och vid 8 skjutsade pappa oss till täby (eftersom busskorten har gått ut nu!!) och sen upptäckte vi hur tidiga vi var, den började trots allt halv tio ;) Vid bion träffade vi Abo och Raz som också skulle se den. 

 Fast nu är vi trötta och ska upp hyffsat tidigt och åka och shoppa. Godnatt!


babe!



Inne i en garderob, självutlösare i en sko

Retarded. Men jag var lite otålig i väntan på kl halv tio.. HÖHÖ

.

På måndag;


middag

Vi har segat hela dagen och nu har vi fixat oss och ska på middag hos farmor sen direkt till bion halv tio.
Bloggar vid halv 1 när vi kommer hem ;)




brown VS blonde?

Bio ikväll

Jag och kusin har bokat bio ikväll vid halv 10, vi ska se Avatar =) Jag säger bara att det bränner så mkt i fickan att jag vill handla kläder på lidl till och med.. Hehe därför ska vi på bio, har man pengar så har man!!


godmorgon

Nu är vi vakna och ska äta frukost, hörs sen!

Juste, min syrra fick en kattunge igår. Efter att hon bytt namn på den femtioelva gånger fick den heta Curre. Gulligt, men våran andra katt hatar den.. :(



11.00

tjatja bitches! Vet inte varför jag redan är vaken, min kusin sover iaf fortfarande. Idag ska jag träffa viktoria tror jag, eftersom hon varit sjuk i en vecka nu. Hur var eran julafton? Jag är så barnslig och älskar julklappar och är väldigt nöjd över vad jag fick.

Vid 2 gick vi och la oss och somnade direkt men självklart vaknade jag inatt av ryggont igen, och tidigt i morse. Men efter ett tag lyckades jag somna om.. Kanske borde rönkas? Det är ju något fel uppenbarligen! Idag ska jag tvätta håret med nya scampoot och testa allting jag fått. Jag kan ju använda pengarna idag och inte pierca mig, det öppnar först på måndag.

Sådär glad! HÖHÖ jag har blivit så oseriös..

Sova? 00.43

Jag är faktiskt redan trött, så ser ingen andledning att vara uppe nu när gästerna ändå gått hem..

Vi ska inte sova än, men nu ska vi gå in och testa hårförlängning på min kusin, sen ska vi kolla på film eller nått. Känner mig spyfärdig, min mage är stor som en ballong och jag har ätit äckligt mycket, men det kan man göra på jul! Nu ska jag ändå banta resten av jullovet, japp.

Föresten hade jag mittbena idag, hiss eller diss? Brukar absolut inte ha det i vanliga fall.

;)

Vad jag fick idag;


bling

Svar på kommentar!

Vart är klänningen ifrån?
Svar; Den svart/vita kmr från Gina tricot, simple as that.

Vilket program använder du och redigerar?
Svar; Fortfarande Picasa och photoscape ;)


nelly.com, forever21..fler roliga?

Vet ni vad jag ska göra nu, INTERNETSHOPPA!!! stör ej


framåt kvällen

Nu har vi öppnat alla julklappar, så jag fick body butter, lip butter och shower gel från Body shop som luktar mango. Sen fick jag en locktång också, så jvla bra eftersom jag inte kan locka med plattång, då blir det bara fult. En till tröja från bikbok, fast vit + mera pengar. Så nu har jag 4250 kr =)

Nu ska jag bara umgås med min släkt och familj ett tag, och min kusin sover kvar här. Vad ska man göra imorgon då? Man kan ju inte shoppa eftersom allt är stängt.. Jaja!




holy smokes

Börjar redan bli mätt på julmaten, allt godis och dricka.

Haha jag tror vi ska ha snöbollskrig jag och mina kusiner och Roffe snart men först plocka undan maten osv.. Sen ännu mer julklappar. Har 3000 kr nu! Lite bilder på mig och min kusin Mina.




Stress

Nu har halva släkten kommit, och herregud vilket jvla liv det blir när mina kusiner kommer haha!



.


Photofunia.com

Höhö! Jag och viktoria. Blir frisk nu gumman så vi kan åka och shoppa, nu medans vi är rika!



Bilder.





Love u mamma och pappa

Så, nu har vi öppnat lite julklappar och hitills har jag fått 2500 kr, tungpiercing och lite annat!




Behövdes med tanke på hur slitet min hår är! Luktar asgott, typ persika.

Haha det måste vara svårt att köpa julklappar me tanke på att jag inte önskade mig någonting förutom pengar och piercing..!

En långarmad baströja från bikbok, har redan en men sure! =)

Love

Här är min låt! Jag tänker på skitbra serie, Riverside.


julafton

God Jul, det var iof jul när jag bloggade inatt men men..

Jag är vaken eftersom jag inte kan sova pga min j*vla rygg. I fyra dagar har jag vaknat på natten + vaknat tidigt bara för att det gör så ont att jag inte kan ligga ner. Och ingen är ju vaken förutom jag och min spända syrra som legat och tjatat att vi ska gå upp sen kl 5.. =)


Tagen för några dagar sen, hehe Jossan har redan lagt sina presenter där ;) Hon är så taggad på julen, och mest på vad hon ska få i julklapp tror jag..

<3

Igår gick jag och Jessica förbi ica innan vi drog hem till mig. Vi hyrde The children som var skitläskig enligt mig, men hon blir ju knappt rädd för någonting. Och sen City of Ember som var waaaay too komplicerad för mig..

Men dom var bra, efter vi kollat på dom så såg vi Ett öga rött. Så runt tre gick vi och la oss, och somnade vid 4. Snacka om att jag var trött och ful dagen efter.. =)



Stefanies

Så nu har jag suttit och gjort headers hela dan! Oj det är julafton nu btw..


Jag gjorde iaf en header till Stefanie också som tyvärr blev ännu bättre än min. Min såg helt plötsligt tråkig ut i jämförelse med henne juliga design..


hos jessica

Kom precis in till Jessica, det är ju så jävla kallt att det inte går att va ute :O

Aja, vi drog till centrum och till nova, fast det var stängt, tänkte inte på att det var tisdag. Tog tåget till lindholmen och träffade rob och nån kille och sen tillbaka till centrum och åt på grillen, höhö. Så nu är vi hemma och ska snart dra till mig för vi ska sova där, men först ska jessica dammsuga haha! Hörs sen.

Bilder från igår


Höhö, -15 grader och inga vantar. Gick ut i blött hår också! Babyface




Bloggsugen

Igår var jag i stallet från två till sex, sen åkte jag hem till Matilda och åt. Sen drog vi hem till mig, fixade oss och åkte till vallentuna och träffade elba, jonte och nån annan kille. Vi var hos jonte lite längre en vad vi hade tänkt, tänkte i princip bara hämta min jacka! Men vi kollade på Doomsday ett tag sen drog vi vid halv 12.

Idag har jag inte gjort någonting alls, så segt. Matilda drog vid 12 typ och då passade jag mina syskon ett tag. Jag tror jag ska träffa Jessica senare ikväll =)






höhö

Gud va ni klagar på att jag inte bloggar.. Men jag har inte lust eller tid; måste fan städa rummet, höhö.


Nej men händer inte så mycket, eller det är väl det det gör, det är ju lov. Men jag kommer uppdatera när jag har något att skriva eller tid över. Min blogg är ändå dålig, fattar inte vad ni 130 läsare tycker om i min blogg? För ni läser den ändå varje dag. Shit, jag är ju nästan som blondinbella. Nu vaknar min lillasyster så ska gå och passa henne nu, puss bitches!


Svar på kommentar!

vad har du gjort med dina ögonbryn? De var finare förut...
Svar; jag vet dom är hemska, men jag tog bort dom helt för ett år sen och nu växer dom inte på alla ställen. Jag gillar smalare ögonbryn men skulle inte vilja ha de här "blattejacken" som jag har på båda. HÖHÖ


har du gjort slut med din pojkvän, du skriver aldrig om honom

Svar; Ja för kanske 2 veckor sen ;)


Vem är sötnosen på bilden? Kram:)
Svar; Om jag lägger ut bilder på en bebis, så är det min lillasyster! :D´

men var köpte du dina uggs? =)
Svar; Chicy.se!

vart tog du navelpiercing?
Svar; På Stil, någonstans inne i stan. As bra ställe!


14.38

Kom nyss hem från skolan, hade bara avslutning till 11. Jag och stefanie ska äta pizza och baka, tjockisar ;)
Sen gick vi ut ett tag och nu kom Elsie, hon har varit i täby.






23.26

Sitter som en datanörd och chattar på msn, men stefanie är ju så skön så jag kan ju inte låta bli..!

Ska snart duscha, ja nu. Och sen sova, har sovmorgon till tjugo i tio men ändå, sen slutar vi vid 11 och då har vi lov, =) Ska träffa vicy, och senare var med Stefanie och elsie. Men godnatt bloggläsare.




21.41

Jag märker att jag är säääämst på att uppdatera men I dont care, pallar inte!

Jag drog till nova idag runt 4 med Sebbo som väntade på mig sen 2 typ, eftersom bussarna inte gick så fick vi gå från roslagsnäsby till tibble och ta tåget. Snöstorm som igår. Herregud va mycket snö det har kommit, det blir halt att gå i stövlar med klack (!!) och i uggs.

När jag hoppade av bussen påväg hem insåg jag att jag glömde väskan med sminket i på nova, så tog bussen tillbaka och sen bussen hem. Och påväg till bussen mulade sebbo mig, så jag ska döda honom någon dag när jag har vantar.. :D






bus


jag och babe!

jag och abo

trött, 08.01

Nu är jag vaken, Sebbo ringde mig kanske 8 gånger kvart i sju i morse, hahah.

Bussen går 25 över 8 och jag är redan klar eftersom jag gick upp så tidigt, hann äta också. Har chilloutfit idag kan man säga, mjukis och en vanlig svart tröja. Men det är somsagt för att vi har bara tjejgrupp idag! ;) Ska dra nu, och ska lägga in en ful facelookbild.




Inge smink än så länge.

lovely

Aboo va mycket besökare jag fått på senaste! ;)

Så, har duschat och ätit nu. Gud va skönt, idag var sista riktiga skoldagen, sen är det bara valdagar och avslutning på redag! Börjar nio imorgon och ska gå på "tjejgrupp", som är ett av mina val. Bara för att man sitter och pratar och kollar på film typ, så KIM, lova att komma imorgon annars blir jag själv med michaela, du vet vad vi säger.. omfl!


Skulle jag inte passa i piercing? Öhm notera att jag inte retucherat bilden, bara gjort den en aning ljusre så man skulle se mina mina tänder. Dom ÄR vita och raka =)

snö!!!

Nu är jag hemma, har somsagt varit med Viktoria och Sebbo, sen kom Louis och vicys kille Vedat. Dom hade typ snöbollskrig och mulade varandra i snön, usch. Inget för mig. ;)



fuckad bild på mig idag, ser ni vad snöig jag var.

Kolla hur söt hon är, och sebbo ser drogad ut! ;D

.

Jag, vicy och sebbo drog in till sebbo för det är typ snöstorm ute ;)  fast vi ska dra snart för att jag ska vara hemma kl sex ;)

fula bilder!

"Ska tagga till sängen nu", jo eller hur ;) Tänkte ladda upp bilder också, men mamma hade gömt min datasladd till mobilen, men jag hittade den nu så..






Ser ni vad det står? :D PIMP. det är mitt ben och mina leggings gick sönder.

23.10

Fyfan va dålig jag är på att blogga för tillfället! Idag var jag inte i skolan, så jag sov länge och sen bara gjorde ingenting tills klockan 2 och då åkte jag till skolhagen och träffade Matilda, hämtade henne hund och sen åkte till stallet faktiskt, aslänge sen jag var där, men jag får inte rida än ;)

Men ska tagga till sängen nu, det är ändå inget bra på tv så. Skola imorgon, så upp tidigt och inget bloggande tills jag kommer hem. Imorgon ska jag inte träffa någon utan skola, stall, hem och plugga eller nått. (Y)
Godnatt babes!


Nån läskig, störd människa som har bilder på mig och säger att det är hon, hon säger också att hon är bisexuell och tror att hon ska få min msn..
nerifrån och upp!

Sant

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n istället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, som jag vet att du gjorde!


Sanning


Snyggt löshår + blogg bättre än blondinbellas!

Anonym om Löshår:
m fint med fakelöshår inget illa menat, älskar din blogg

Svar; löshåret är hälften riktigt och hälften syntet om det var det du mena med fejkhår? Det ser ändå skitbra ut i jämförelse med många andra som har löshår/hårförlängning fuck whatever. Jag vet den är bättre än blondinbellas!


Hiss/diss

Visst är min blogg tråkig? Inga hiss/diss, åsikter, eller annat roligt.


Hiss; Photoscape!

Bra, gratis redigeringsprogram som går att ladda ner lätt om ni söker på google. Håller på att lära mig allt eftersom jag redan så gott som tentat av picasa om man vill säga så ;)


Hiss; Mitt nya löshår!

Hur dålig kvalite det en skulle vara så är det endå värt 130kr? Helt nytt oöppnad förpackning, 52 cm långt löshår som går att platta och locka för 130 spänn, snacka om kap. Och det passar så jävla bra till mitt hår också, love it!



Diss; Bikboks särskilt röda, lila och blåa sametsleggings!

Inte snyggt alls, skulle aldrig ta på mig dom. Men det är ju ingen som tvingar mig heller ;)
Men fula färger och äckligt tyg överhuvudtaget. Man ska ha jävligt snygga ben om man ska ha såna (svarta!)


Jag lovar, ska göra sånthär oftare!

tja bitc..

Anonym om Stefhunny.blogg.se:
Använder du för redigeringsprogram när du redigerar? :)

Svar; Picasa, tråkigt men jag är grym på det! Det nyaste jag laddade ner gratis är Photoscape, håller på att lär mig men det finns jättemycket saker där.

Kom hem från skolan för drygt timme sen ungefär och gud, vilken seg dag, många och långa lektioner, usch. Men det bästa är att vi inte har en enda läxa eller prov kvar, sista uppsatsen ikväll. Imorgon börjar vi 9:20 eftersom vi har lucia i skolan, sovmorgon och missar första två lektionerna =)




ser ut som pippi idag, flätor och randig tröja..

Stefhunny.blogg.se

Syster <3


Shit, jag har verkligen många bilder på oss, sommar, vinter, inne ute osv.. Älskar dig bästavän och syster.

:'(

Åhh jag saknar min pony nu, jag får ju inte rida på 1 månad, fast nu är det väl bara några veckor kvar hoppas jag.


;)

Kollade runt på olika bloggar och hittade Thesame.blogg.se och bläddrade lite, hittade ett inlägg och känner mig träffad!

http://thesame.blogg.se/2009/december/om-ni-ska-1.html#comment

Check it out!


hemma nu

tjatja. Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Gud va skönt med lov snart! Det hände inget speciellt idag, gick hem lite senare med Stefanie och Lovisa. Föresten, färgade håret igår och färgen blev perfekt till löshåret, långt och asfint.


Lite skön bild på mig och lovisa ;)



Håret är perfekt!

måndag

Bilder från igår!


Söt jag var igår på gympan!

Några i min klass.



Nina, madde, carro, monise(förlåt jag kmr inte ihåg hur ditt namn stavas, pinsamt) och linnea! <3



färgat håret, men inte blondt!

Fett tråkig uppsatering idag, jag vet!

Har iaf färgat håret, men det är ju fortfarande blött så ser inte färgen än, men det blev nog inte så mycket skillnad, lite mörkare hoppas jag ;) Jag ska iallafall SOVA, är helt trött efter så mycket plugg. Har inte gjort något sånt på länge, haha. Jag tror att jag hinner lägga in outfit imorgonbitti, keep reading my blog babes!


F*n va ful jag var i blondt, och skelögd!

plugg + färgning

Herregud vad länge jag pluggat nu, skrivit en hel uppsats! Nu ska jag iallafall färga håret, hörs senare. kissies


Hatar att plugga.

..

Äntligen hemma från skolan, ska äta nu sen blir det mer blogging!


Facelook

Slänger in outfit och facelook innan jag drar till skolan, som var länge sen så det var segt att vakna. Jaja, ser lite trött ut, konstigt?




Har spetströjan på mig, stövlar och kneesocks!


Inköp

Juste lovade att visa vad jag köpte igår; men köpte bara en klänning från Gina Tricot, deras långärmade spetströja och Hannas present från New Yorker!


+ Skorna från Tiamo, Scorett!

Klänningen

Söndaf

Tja bitches! Söndagar är lika tråkiga som vanligt fast idag har jag varit och shoppat lite i Upplands väsby och sen ringde vicy och ville att jag skulle träffa henne så vi drog till vallentuna och va på Nova och sen åt pizza med lillsara och becca, najs =) SHIIIT skola imorgon, tre veckor sen jag var där hehe. Varit sjuk!

Lägger in bild på vad jag shoppat snart!


mys

Nu ska jag titta på någon film på Tv, eller kolla klart på Flickan som lekte med elden!




Samma hårfärg som tröjan?

Mysdag

Åkte till julmarknaden med klassen som jag lovade och vi hittade såklart inte ens dit kommunalt, åkte fel buss och allt! Men vi fick skjuts dit tillslut och var där i 45 min, sen sprang vi till närmsta busshållplats där jag trodde bussen skulle gå kl 3, men den gick inte förens 16.00! Så det stod en taxi nere vid statiol så jag gick ner och frågade hur mycket det skulle kosta att åka till centrum, och vi fick åka med för en tjuga ;) Sen tog vi tåget till täby och jag köpte lite saker!

Senare efter så fikade vi och tog tåget hem till mig, hyrde film och köpte popcorn och cider!


Dom var på rea, så 499 kr! Lite därför jag köpte dom ;) Från Scorett!
 
En till mysdress, från H&M 199 + 149 kr!



Långärmad baströja 129 Bikbok! Men vet att jag kommer få en till i julklapp..

Söta "julunderkläder" + kneesocks!

Min vanliga favorit foundation + en ny som kommit ut, skitbra faktiskt! Vanligt solpuder från H&M, naglack och Stefanie visade mig en jättegod parfym för bara 99kr, så köpte en till mig och en till henne!

Ny navelpiercing!

När vi väntade på "bussen"


Älskar dig babe


shopping

Har shoppat för mer än 2000 idag, och imorgon kanske det blir mer! Lägger upp bilder snart från idag =)

<3

Nu har jag sminkat mig och satt på löshåret, första gången jag "fixar mig" på ca 3 veckor! Men har bara mörka jeans, linne, hoodie och uggs, lite chillstil så jag kommer igång haha.

Bakade 4 kladdkakor igår och det var så tråkigt och jobbigt med tanke på att vi skulle sälja som också, på en lördag i Åkersberga. Jag hatar att vara i åkersberga också..

 


:(

Åh upp såhär tidigt för att åka och sälja julkakor åt klassen på den lördag, nej det gör man inte :( Inte när bussen därifrån går en timme efter vi slutat. Vi kommer befinna oss in the middle of nowhere!

Rik

Istället för att sälja jackan i stan så kom killen hem till mig nyss och kollade på den. Han var skitsnygg! Typ 24 år, brun, örhänge i ena och allmänt snygg och trevlig.

Han köpte jackan för 2800 och nu är jag rik, ska shoppa imorgon såklart. Men själv antar jag eftersom det blir intensiv shopping, ingen får störa mig och det är inte kul att åka och prova kläder med mig, jag kan ta ut min ilska och stress på den personen, tex om byxorna är för små, inte kul! ;) Nu är jag verkligen RIK känner jag, tills imorgonkväll dåra..

 


Löshår

Mitt löshår kom nyss på posten! 52 cm långt, 5 slingor och 4 stora bitar på 10, 15 och 20 cm! Skitfin färg och det är jättelent och perfekt. Fast det är knasig färg, mörkare än mitt men ska ändå färga mitt hår på måndag och då blir det bra till hårförlängningen. Jag köpte det lite "bara för att", kanske för att det kostade 130kr från..?


Fel färg och mkt finare i verkligheten.



Mår mkt bättre

Jag mår faktiskt mycket bättre nu! (y) Men börjar inte skolan förens på måndag, då är det mycket plugg uääk. Extralektioner till och med..

Nu är pappa påväg till stan med min jacka och ska sälja den, så ikväll har jag 2.800 i cash! Shopping på lördag? yes efter att ha varit och sålt baksaker i Karby med klassen.. Jag och stefanie säljer en timme vid 14, tråkigt ;) Sitter just nu och lyssnar på Russian roulette och run this town. Hörs senare babes!

Jackan såld, i princip

Jag blir så glad av positiva kommentarer! :) Sitter hemma som vanligt, och äter glass! Folk börjar redan ringa nu på morgonen och vaknade med 7 sms och 10 mail. Men den är såld nu för 2.800 till nån trevlig man som skulle ge den till sin flickvän Emma, cute

till salu

Ska ju sälja min Boomerang jacka som jag aldrig använder och satte ut den på blocket för en timme sen, nu har typ 6 st ringt på den och flera vill komma och köpa den asup ;D Haha budgivning? Känner mig som en riktig businessman nu när jag sitter och tar emot samtal, skickar iväg ett sms och dom ringer som idioter haha.



kkalay.blogg.se's tävling!

Checka leylas blogg, http://kkalay.blogg.se/! Hon har grym tävling just nu, man kan vinna en Macbook . OMG om man vinner ;D


unexplainable pain




sjuk sedan tisdag två veckor sen

Nu är jag vaken, och ni andra går i skolan I guess? Det börjar bli tråkigt nu, vill tillbaka till skolan nu när betygen snart sätts, inte bra. Måste göra en artikelreflektion om "Ungdomars relation till alkohol" typ och skicka den till min lärare. Mitt läkarintyg;

"Hanna har varit här på Vårdcentralen idag och har konstaterats ha körtelfeber, mononukleos med ont i halsen, feber och allmänpåverkad med trötthet och allmän sjukdomkänsla. Det finns ingen behandling eftersom det är ett virus. Tyvärr kan man vara ganska ordentligt sjuk under ca 1 månads tid och det är inte säkert att hon kan/orkar gå till skolan denna tid. Hon får absolut inte vara med på gymnastiken nu och det är tacksamt om hon kan få göra en del skolarbete i hemmet"





blodprov, uuuääk äcklig nål.

russian roulette


RSS 2.0