STEFANIE HÄR!

www.stefhunny.blogg.se här!
Eftersom hanna är så tråkig och inte bloggar så kan ni lika gärna läsa min blogg istället (A). Vet inte om du kommer tycka om dethär Hanna, radera det om du vill.

Hehe, lite reklam kan väl inte skada? :O
Puss på er alla, love u Hanna <3 / Stefanie

godnatt

Matilda och sover brevid mig, skitsöt. jag har inte uppdaterat för att jag inte behöver det, jag skriver när jag vill!


JÄVLA ANONYMA OFFER, HATAR ANONYMA.

Anonym: ehm snygga till dom? ser ju ut som helvete!

DET ÄR DU SER UT SOM ETT JÄVLA HELVETE OCH DET KANSKE ÄR DÄRFÖR DU SKRIVER ANONYMT FÖR ATT DU SKULLE SKÄMMA UT DIG GENOM ATT BARA SKRIVA DITT NAMN. MED TANKE PÅ HUR DOM SÅG UT FÖRUT SÅ VAR DET VÄL ATT "SNYGGA TILL DOM".

snygga till naglarna lite, behövdes.

Nu har jag duschat och fixat naglarna, det var länge sen jag fixade dom nu, och dom blev fina. Älskar fina naglar, långa och dom ska vara starka, hårda naglar. Inte för långa bara, usch. Funderar på att åka och fixa dom på en salong, men det är kanske onödigt med pengar, någon gång kanske =) Ska också köpa massa nya naglack i olika färger någon dag.

Nu kollar jag på The mentalist, sjuuuuuukt bra.


mj

Jag har helt klart lite bloggtorka, har inte så mycket att skriva om, dagarna ser ungefär likadana ut, samma sak varje dag.

jaja, idag var det skola, och jag var tydligen lättretad idag eftersom jag började tjaffsa med många. Tur att stefanie står ut med mig! Vi var på musikträning tidigt imorse, och vi ska få sjunga en michael jackson låt på lucia, grymt. Så nu sitter jag med lyrics i handen och försöker lära mig den utantill, men ska lägga undan den nu, för har prov imorgon och därför ska jag plugga matte nu. Imorgon ska jag färga håret btw!


HAHA, rätt..

Haha, idag fick mamma ett paket på posten där det stod typ Till världens finaste J. (jessica) eller något i den stilen, och så låg det en klänning eller mjukisdress eller jag venne, någonting i klädesväg till min lillasyster som är ett halvår. Det var skickat från mammas kompis som för ett tag sen flyttade till USA. Pappa fick faktiskt också ett brev av nån kompis nere i skåne, dom tackade för alla ridsaker hans barn fick av mig förut. På brevet stod det typ; Cp-åke Littecke Tingvallavägen 4.. haha humor asså. Idag när mamma och pappa tjaffsade idag tog mamma upp det; att på hennes stod det till världens finaste, på hans stod det cp-åke.

ingenting med texten att göra, förutom att hon är finast, och jag är cp.

7sep

Så, nu har jag duschat och sånt, jag tänkte resumera dagen; Jag var i skolan som slutade halv 4, trots det hade vi bara fyra lektioner, aja. Science Lab fick jag tydligen inte vara med på för att jag inte hade singnatur från förälder så jag fick sitta i en timme och 40 min och bara sitta där, utanför.

Jaja, dagen gick ändå fort och efter skolan åkte jag direkt hem och bytte om, och sen åkte till stallet. Min häst är fortfarande halt, så det blir tyvärr ingen tävling i helgen. På fredag (antar jag) ska jag träffa matilda, stefanie och elsie, tais också tror jag? Damn vilken tråkig text iallafall, här får ni lite random bilder istället!


sommarkänsla.

sommarkänsla?

anonym såklart




Anonym
om vattenpipa:
Inge vidare Hanna, sluta röka..., din mamma kanske får veta av någon som läser

Svar; va? Jag hatar när folk lägger sig i, när jag för det första inte röker. Har jag sagt att jag röker eller? oj min mamma kanske får reda på det, hon vet att jag har rökt några gånger.

städa

Nu måste jag rensa rummet, ska nämlingen byta rum med min lillebror, förlåt för den dåliga uppdateringen , men bloggar snart!


seg dag

Så nu har jag kommit hem från min farmor, vi var där på middag några timmar. Har inte gjort något speciellt idag faktiskt, men det är ju så med söndagar: inget alls att göra. Har duschat och valt kläder till imorgon, så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på nån deckare nu, hörs kanske lite senare!


MEN SVAR PÅ KOMMENTAR

dedu om vaken nu:
du säger att alla som är på klubberiet borde skämmas så säger du fan att du missade det? asså bestäm dig jävla fjortis.

Svar: NÄR FAN har jag sagt att dom som går dit borde skämmas? peka gärna ut det! sen var det ironi, om jag hade velat gått dit hade väl gjort det?! jag tycker fortfarande att det är en jävla fjortisfest, men sånt kan ju iof vara kul ibland. Men jag ville inte gå dit, därför gjorde jag inte det. Och jag drev ju såklart med att va synd att jag missade klubberiet, någon som förstod rätt?


älskling, du är så duktig

Jag gick upp klockan halv 8 imorse, trots att jag var uppe sen igår för att idag skulle min lillasyster Josefin tävla friidrott för första gången, och såklart jag åker med då. Hon var jätteduktig med tanke på att hon bara tränat en gång. 400 meter, 60 meter och längdhopp, här är lite bilder! Hon kom tvåa och fick silvermedalj tillslut, <3






godnatt!

denna låten går ut, till ögon av kristaller
hon som får mej så högt, att ja svävar över landet
du vet vem du är beby, glad att ja kan kalla dej för min
du å ja på samma stig, alla andra fuck försvinn
är jag utan dej en dag, blir minuter till timmar
så släpp aldrig min hand älskling, du å jag


-aa, jag kom inte längre än så
-åh, du är så fin.

Kan ni gissa vad det där är? ska sova nu också, har inget bättre för mig. så.. godnatt bitches


hur orkar folk med mig egentligen?

hanna, ngn som vill gifta sig? säger:
föresten bitch, har du läst min blogg idag?

Oliver Pellbrink || säger:
nej inte idag , men jag gör det ibland

hanna, ngn som vill gifta sig? säger:
okej...? men?

Oliver Pellbrink || säger:
inte läst idag

hanna, ngn som vill gifta sig? säger:
nej men du ska säga; nej men ska göra det, precis nu i denna sekund såklart, ers majerstedt. Typ något i den stilen

Oliver Pellbrink || säger:
aakej ers höghet ?

hanna, ngn som vill gifta sig? säger:
aha, aa. läs nu då!


navelpiercing

Piercade mig för 2 månader sen i naveln, och tycker det är sjukt snyggt. Borde träna min mage lite bara, många tar ut sin piercing nu. Hm är det finare utan? MY ASS NEJ =)


hemma

först; Lite bilder blev det iallafall. förlåt stefanie, utnyttjade att du glömde kameran hos mig, men jag är desperat nu när jag inte har någon nu.. (a)

tja, nu är jag äntligen hemma. Jag var somsagt på kräftskiva, och jag filmade in ett videolägg när jag var där som försklarade allt vad jag gjorde där osv.. men det funkade inte att ladda upp sen på min dator, kanske kan fixa det någon dag om stefanie hjälper mig. Jag är sämst på att videoblogga, säger bara ehm ehm ehm, men det här blev hyfsat bra, kanske lite dessievarning, men det är bara för att jag gjort så många parodier på henne!


ehm retarded i ansiktet. whatever, ni vet ju hur jag ser ut egentligen!







vaken nu

godmorgon allihopa, gud vad jag somnade tidigt igår, jag var astrött konstigt nog. Vet inte vad jag ska göra idag, men nått hittar jag väl på. Kanske ska jag färga håret?


synd att jag missade klubberiet igår, fan ;D

myskväll

tja bloggen! Stefanie och elsie åkte hem för ett tag sen, dom hade träning tidigt imorgon så det var därför. Jag åkte ner till centrum och väntade på dom, träffa jennie och jennifer åbb och prata lite med som medans jag väntade, sen köpte vid godis och sånt och tog bussen hem. Vi har bara chillat och lyssnat på musik vid vtunasjön och åkt runt me moppen. Vi försökte ladda ner Män som hatar kvinnor men när den var klar funkade den inte, sämst. aja, dom är så gulliga. aja, nu kommer bilder, bättre right? ;)












älskar dig syster

kommer sen

så nu ska jag ta bussen till centrum och möta upp S och E. hörs sen!

aj

ni vill inte veta hur ont det gör! Har duschat nu, för jag kände mig både smutsig och öm i kroppen, så det var skönt. Min kropp är helt omtumlad, och min lilla rumpa är svullen, och den gör ont. Så kan inte sitta ner ordentligt, silikonrumpa nu haha.  Men har blåmärken all over. Sitter bara i morgonrock och självklart osminkad.



..

Godmorgon bloggen, eller det var ett tag sen jag vaknade men har kollat på Top model som jag älskar, det är det bästa med att vara sjuk/hemma från skola, då hinner man kolla på det halv 12. Sen efter skolan kommer stefanie och elsie hit, och eftersom jag knappt kan röra mig så får vi vara hemma och mysa bara, men en del bilder lär det ju bli. Imorse sa min 5åriga lillebror;

-vem har lagt min skruvmejsel här?!
-det kanske vara hanna, skojade mamma. (vad har jag med hans saker att göra liksom)
- hm, då blir det nog utegångsförbud mumlade han

haha, han är rolig han, tror ni han tkr det är lika kul när han blir äldre och faktiskt får utegångsförbud? menmen, det spelar ju ingen roll , jag kan ju inte "gå" någonstans med mitt ben anyway


godnatt

nu har jag frågat dom flesta på msn; har du läst min blogg idag bitch? alla säger självklart ja. HAHA säger jag bara, hoppas iaf jag mår bättre imorgon. besök min blogg hela dagen imorgon, redan planerat va? ska somna in nu, och sova ut imorgon.


vattenpipa

pipa när nice asså! har rökt några gånger och mkt bättre än cigg. äpple, vindruva, jordgubbssmak. Nån som har vattenpipa?




inte bra asså!


idag

Förlåt, ingen uppdatering alls idag, förens nu dåra. Först en sjukt seg skoldag, sen tog jag bussen hem med lovisa och nästan direkt när jag kom hem åkte jag till upplandsväsby. Så det var ju iof inte så mycket att skriva om?

Imorgon blir det definivit mer bloggande, eftersom jag inte ska till skolan. Då ska ni kolla min blogg hela dagen eller hur? Jag har så ont i hela kroppen nu så jag ska lägga mig och kolla tv bara. Jag läser en jättebra bok btw, jag som inte gillar att läsa men den här verkar bra faktiskt, Studio Sex. aa, så så äre. Godnatt sålänge, jag kanske vaknar till liv lite senare!


körde på osminkat idag, bara lite brun rouge.

totalt handikappad.

Som jag skrev igår skulle jag till upplandsväsby och rida idag. Och det gjorde jag; hästen är runt 180 hög och väger ca 700kg för det första liksom.

Jag galopperade på en grus/sandväg, ganska hård men ändå bra att rida på. Och helt plöstligt blir han rädd för någonrting framför honom så han tvärstannar och vänder. Jag flyger halvt av och han snurrar ett halvt varv och jag landar på armbågen, framför honom. Och när han vänder och ska springa iväg trampar han på mig när jag ligger på marken, på baksidan av låret. Jag trodde jag hade brutit benen och att hästen trampade sönder mig. Åhh det gjorde så jvla ont ni fattar inte! Nu kan jag knappt gå, och inte sitta eller ligga rakt. Skolan imorgon kan jag ju bara glömma. Så nu är jag så gott som handikappad med ett lila blått märke och spricka i huden. Jätteöm i armbågen och rumpan också =(


sova nu, vad ska jag göra uppe lxm?

ÅH, jag åt vaniljyogurt med hallon nyss. Gott, men fan va dåliga matvanor jag har, äta nu liksom, inte okej. Ska duscha nu, och det blir antagligen inget mer bloggande idag men hinner imorgon innan skolan, hoppas jag. Sen ska jag lyssna på musik, och somna. Inga planer för imorgon, ska åka till upplandsväsby och rida föresten, så vare. Men bloggar när jag hinner, puss och godnatt!


ingenting med texten att göra, utan bara för mig! <3

stefanies blogg, vsg

Någon ville att jag skulle skriva stefanies blogg. Stefhunny.blogg.se! (stefanie hoppas du får en 1 eller två mer besökere nu haha driver) Aja, hon har haft sin blogg lite längre än jag och själv läser jag också hennes blogg varje dag. Tyvärr har hon lika dålig uppdatering ibland som jag, men hon har blivit lite bättre på sistone tycker jag. Om ni inte gillar att läsa massa text så kan ni ju kolla på hennes fina bilder, jag är oftast med i hennes blogg också, hihi!


men herregud

Min pappa, alltså min pappa sitter och bombar mig med nått spelgrej inbjudan skit på facebook för att få någon speciell spelgubbe. Han och hans töntiga kompis sitter nu och spelar nått spel, som 10 åringar! Jag var tvungen att skriva nått, få honom att inse att han är 38, inte 10. Man trodde ju att han skulle inse det när han åkte vattenskidor 2 månader sen och lårmuskeln gick av. Operation och sedan 6 veckor kryckor utan att stödja på benet. Snälla, du är för gammal nu.. ;)



SPK



Anonym om kissie,fake and fail:
fattar du inte att det är det som är meningen eller ? alla ser ju att de står ett S men hon gör bara så för att få uppmärksamhet ,blåst elller :p

 Svar: du har rätt, och kanske jag (och alla andra 589st som också la märke till det) är lite blåsta och det är säker tett sätt för henne att provecera (stavfel). Men hon redigerar fortfarande hennes bilder för att se smalare ut, hon verkar inte vara så diskret med hennes "småfel" / missar. jag tycker hon failar jämt haha

300 INLÄGG

nu har jag skrivit 300 inlägg på denhär lilla bloggen! Framåt kvällen har jag inte gjort någonting alls, men iaf så tänkte jag berätta lite om vad jag ska gör på fredag/helgen.

Jag, stefanie och elsie träffade några killar i vaxholm sist vi var där och på fredag ville dom att vi skulle gå på bio. BIO ÄR INTE SÅNT JAG GILLAR men det är en speciell film jag skulle vilja se, och jag har ändå ett biokort tror jag. Vi får se, annars ska dom sova hos mig och ha myskväll liksom. Stefanie vill verkligen träffa dom, så även fast jag inte vill, tror jag att jag ska göra det för henne =)


självklart allt för dig baby ;D


gud vad jag är tråkig

Idag vare skola som vanligt, och vi slutade tidigt så jag åkte hem till stefanie direkt. Har verkligen inget roligt  att skriva, så jag bloggar när jag kommer hem. Åhhh, skolfoto på onsdag.. =(


klippte jeansen på lektionen..

kissie,fake and fail

Någon som läser Kissies blogg? Hon hade köpt lite saker på gina och skrev; två baslinnen, XS i båda.
vadå xs, är du blind eller dum? Det står ju fn S på det vita linnen, varför måste hon redigera sig pinnsmal och låtsas att hon har jättesmå kläder? även fast andledningen skulle vara att hon skrev fel eller såg fel, köpte fel eller påstår att det är xs whatever. alla vet hur hon håller på. gris


godnatt laptopen

Har duschat och tvättat håret, tog allt det sista silverschampoot och sedan den sista inpackningen, måste köpa nytt. Nya småsaker som inpackningar, rakhyvel, bus och sånt. Jag blev lite rädd eftersom jag glömde silverschampoot i för länge, men det blev bara lite för grått. Snart blir det brunt anyway ;) Jag ska stänga av datorn nu, för jag får inte blogga senare ikväll, så jag kan vakna i tid imorgon. Ligger och kollar på running in heels nu, det suger så jag ska byta till jackass nu!


(haha, det är idomin innan jag sover ja)

bloggar senare

Nu ska jag duscha, ta en promenad med mamma, fixa böcker till imorgon, göra lite scienceläxa och sen kolla lite på tv. Det ska tydligen vara Boogeyman 2 ikväll, självklart ska jag titta.


pics

bilderna från idag!








V.I.P

H.V.A.D, det synns inte ;P

jallajalla

cha cha. haha.

Inte förens nu kom jag hem från skola, herregud vilken jobbig dag säger jag bara. Men jag var ändå duktig och försökte antränga mig, det är ju min nya style. På lunchrasten tog vi lite bilder på oss i våra mysdressar såklart. Oj, jag fick bråttom nu, ska till stallet! Ni får bilderna om någon timme, puss!




skola nu, vi hörs

Lets pretend we're just two people and you're not better then me.


@%!!#

Jag skulle gå upp jättetidigt och gått på den där saken, men självklart bara för att jag låg uppe sent igårkväll vaknade jag en timme försent. Bussen skulle gå om 3 min, kunde jag ha hunnit? Nu börjar jag kvart i 9 så ska ta 10 över bussen, har min mjukisdress idag och uppsatt bulle.
Fan att jag aldrig ska kunna vakna? helvete, puss



den bjuder jag på, men jag vet inte varför

RSS 2.0