skåne

tjaaa, Nu är jag äntligen hemma! Jag har haft det jätteskönt och det är faktiskt väldigt fint i skåne. har suttit åtta timmar i bil nu så är helt slut, ska slänga in några bilder och sen sova, sova länge tills klockan halv 7 då jag ska ut och jogga med syrran. sen kvarnis med stefanie, tais och elsie. Jag älskar sommar, så jävla skönt








mhm, lillebror är inte särsilt tjock.


onödig bild, satte snäckor på min bikini om ni undrar över vad det vita är.





där bodde dom som vi var hos, pappas kompisar alltså. det gulliga är att jag har en bild från när jag var ungefär 5 år, och står vid samma skylt, det var därför jag tog kort nu också..

skåne

nu sitter jag nere i skåne, asfint här asså. men ska äta nu,puss
har ingen mobil btw

bloggpaus

Drar till skåne, om ungefär 5 minuter. härligt med åtta timmars bilfärd. ciao! <3


..

ska till grönan snart efter stallet, har jättebråttom!

nolife

haha nu är det för tråkigt att sitta inne vid datorn, så ska ut och sola och bada i poolen lite kanske. Sen ska jag tydligen träffa oliver runt 1. pusspuss


föresten, ska ÄTA c vitamin också, de e bra.

gratisbio

GRATISBIO.SE ! Bli medlem gratis och samla poäng genom olika hemsidor osv. Det är väldigt enkelt och efter du fått tillräckligt med poäng kan du växla in dina poäng till biobiljtter eller presentkort, superbra!


Stefanie här igen!

Stefanie här!
Ett kort meddelande till hanna: Så, headern är klar! Om du vill ha några ändringar så är det bara att säga till. Puss & kram på dig / steffi


solning

vädret är helt okej idag så jag drar ner till mormor en stund och solar, behövs verkligen! puss sålänge

 

nighty baby

är allvarligt talat väldigt trött, och PAIN i mitt finger som jag gjorde illa idag. är smått handikappat nu när mitt mittenfinger på höger hand är oböjligt och ömt. ajaja. men sovgott iallfall, för det ska jag göra i flera timmar. imorgon kanske jag träffar Line om hon inte ska träffa sin "sjuka" pojkvän. pussar!


riktigt nöjd med mina ögonbryn, som tyävrr är halvt penna och endast få hårstrån =(

vad tycker du? kommentera



ny header

min gamla/nya var ful! här kommer senaste, lite enklare variant. den förra var väl för bitchig?!


stefanie om du ser det här, fixa gärna den. Har laddat upp den i 1000 också! puss

g's to gents

Line ville att vi skulle prata lite, så vi bestämde oss för att gå ut och gå och prata i telfon samtidigt. och vi hade pratat unefär 15 minuter så dör min mobil, jäkla dåligt batteri alltså. Så jag typ sprang hem och laddade telfonen, för det var för tråkigt att motionera. Sen ringde jag line igen. Jag har redan lagt mig, eftersom jag aldrig gick och la mig igår. Kollar på From G's to Gents nuu.


några är riktigt snygg, badboys! mhm haha

Besöksrekord!

ja, ni kanske läste rubriken, idag gick min statisik upp rätt rejält. Kanske inte det största besöksrekordet, men på ett tag iallafall. keep besöka (a)

 

glass

Vem vill inte få gratis glass, härligt på sommaren. Bli medlem gratis och samla poäng till glasscheck på sommarglass.com


lyssna, helt amazing


4.09


jag tror hanna somnade nu? Jag är iallafall vaken och har just laddat över bilderna från idag. Hanna kom hem till mig vid halv sju och vi åt hos våra grannar, sen gjorde vi oss iordning lite, duschade och på med myskläder eftersom vi bara skulle till vallentuna och hyra film. Vi missade självklart bussen med ungefär 20 sekunder och eftersom vi skulle få vänta i 40 minuter tills nästa gick vid till bällsta och tog tåget en station, nödvändigt ; ) vi hyrde våran älsklingsfilm Smala sussie och sen Dark memories, Halloween resurrection och Nina frisk.

Efter vi hade kollat på ena skräckfilmen var vi lite uppskrämda och helt plösligt när vi just satt på en vanlig film så slår nån i fönstret bakom oss över sängen, liksom knackar hårt. Och jag var säker på att vi hade stängt fönstret så det kunde inte varit fönstret som smällde igen. Och gardinen var fördragen så vi vågade inte öppna och kolla. Jag börja gråta i panik och hanna bah; haha det kanske är din pappa som försöker skrämma oss. så vi gick upp och kollade om pappa sov, och det gjorde han. Så jag väckte mamma och bad henne komma ner och så tittar vi i förnstet och där stod min katt liksom, och ville säkert bara komma in. kattjävel, jag blev sjukt rädd. Jag är definitivt lite fjollig! Nina frisk filmen var ganska boring, så efter vi hade kollat klart, vilken var för ungefär 20 min sen, stängde vi av tvn och hanna somnade. Det är helt ljust ute och fåglarna låter utanför, tror ni jag kommer kunna sova eller?






haha, det här är verkligen vi, älskar oss!




SÅKLART? godnatt då, ni flesta lär ju sova vid den där tiden. men pussgodnatt babys


midsommar




jag och mamma, inte alls lika.












jag gjorde inget speciellt, var med min familj och hemma hos anton. idag ska jag träffa hanna wahlgren, vi tänkte hyra massa filmer, bland anant smala sussie som är verkligen våran typ av humor, våran film!

grattis

grattis Lisen som fyllde 17 igår, och Josefin som fyller 8 år idag! älskar er



klädsel

enkla midsommarkläder, vitt är ju klassiskt?

 

älskar mina skor, tyvärr är det nästan physiskt svårt att gå i dom, det gör ont efter en halv timme, ha


ang HÅRFÄÄRG

Som ni ser så har jag haft en del olika hårfärger, på senaste tiden vilket har gjort mitt hår sönderslitet. aja, vad passar jag bäst i? det är väl det jag har lite beslutsångest över, att det är slitet och kort är inget jag får välja tyvärr..
kommentera gärna!



eb

sleep tight sötnosar. Börjar bli trött nu, imorgon midsommar! vad ska ni hitta på? Själv ska jag fira min syster och sedan umgås lite med familjen, sen träffa några kompisar i guess. föresten, om man vill lägga in en musikvideo, men vill inte visa videon utan bara en sån smal grej som man kan spola fram och tillbaka samt klicka på stopp? kanske är lite eb eller retarded som inte vet men. fixar nån gång om jag lyckas med det. puss på er, keep reading


gammal bild på mig i brunt hår.

hvad.blogg.se - ni blir beroende

Det är så roligt när  folk skrattar och säger; vem tror hon att hon är? för jag är säker på att det finns folk som säger så. men jag skriver saker som är sant, det jag tycker och är för det mesta seröst. Tänk på att ni läser min blogg, varje inlägg, varenda mening och kollar på alla bilder. Sen slänger in en anynom, elak eller bara idiotisk kommentar. jag undrar alltid liksom varför och hur ni ens orkar kommentera. Jag vet inte ens vem "du" är, när ni inte skriver erat namn, ni skriver inget vettigt och ni står inte för vad ni tycker. Jag tror det är lite avundsjuka. ; )


stefanie

stefanie, nu har jag laddat upp den i 1000, fixar du den eller sötnos?


krångel

Jag har inte kunnat blogga något hemma hos Julia eftersom hennes internet inte funkade.

julia fyllde 16 år idag  och jag har varit där hela kvällen och ätit Kinamat och kollat på twillight. Hennes familj är verkligen urgullig. haha, Jag var irreterad på henne idag. Jag vaknade klockan nio och väckte henne och efter vi hade ätit frukost och så gick vi och la oss igen. Samtidigt som julia försökte väcka mig igen vid halv ett så drömde jag något om två bögar, som var syskon. lite wierd aja, sen åkte vid till stallet vid halv 2 för julia hade så himla bråttom, men sen när vi kom dit var hon så sjukt seg. Jag var fan klar med allt på en timma och en kvart och för henne tog det mer än 4 timmar. och jag frös ihjäl eftersom det regna och allt. blabla bla, ointressant!




vi spelade nått cp spel på hamsterpaj




hiss vs diss

MITT ORD FÖR DISSAR OCH HISSAR ELLER BLUNDAR FÖR ELLER HOT / NOT, om du förstår =)

HÖJER
- Ben and Jerry's glass, dyrt för en halv liter glass men så gott. Cookie Doug, Strawberry Cheescake, Chocolate Fudge Brownie, Pfish food och Jamaican me crazy. I LOVE THEM

sommarlov,
man kan göra vad  som helst och har faktiskt tid med det också, man hinner göra allt. så grymt skönt att slippa skolan också, men vem tycker inte det?

Gina tricot, alltid om man går in där så hittar man alltid något, jättefina kläder som är billigt. Hissar också att dom har så fina jeans, så var det inte förut. Men verkligen, Gina tricot!

SÄNKER - vädret. i och för sig har det vänt dom två senaste dagarna, men det ska bli regn imorgon igen. Så boring, får en på dåligt humör, skapar huvudvärk och man får nästan självmordstankar. Gud va jag överdriver..

Tårta - vilket liv jag har. dissar tårtor på min blogg. Nu är det många som fyller år, och alla äter tårta, men det är äckligt fan. med massa grädde och blä. föresten blir man tjock

Avunsjuka kompisar - det finns faktiskt dom som man tror är sina vänner som såfort man umgås med killar så ska dom försöka verka så mycket bättre än en själv. Att vissa liksom försöker göra bort en framför dom andra och säger elaka saker om en. Eller helt enkelt är inte sig själva med killar eller vissa andra tjejer. it sucks

hej bloggeeen!

hej bloggeeen! Jag sitter hemma hos Julia och kollar på nån brutal physk film. Julia fyller år imorgon, grattis gumman 16 år. Vet inte vad vi ska göra, men jag sover hos henne imorgon me. Kanske drar till grönan med vicy på dagen. På tal om ingenting, så tycker jag att jag ska slänga in ett mer intressant och viktigt inlägg ibland. och mer bilder ellerhur?

mamma, om du läser det där. jag är så glad att du är frisk. älskar dig


Till hanna!

Hej Stefanie här!
Ville bara säga en sak till Hanna - headern blev ganska liten, du måste lägga in den & spara den i 1000px ;) För då blir den större och finare. Fast du bestämmer om du vill ha den såhär :P Kommentera min blogg om det är något, puss på dig! / www.stefhunny.blogg.se 

(du kan radera det här inlägget sen, när du har läst det :P)

Svar på allt!

En del bra frågor och några lite wierd men aja, kul att ni undrar så mycket om mig, här har ni svaren bejbs.

Anonym om frågestund=):

hur färgade du håret blont? slingor, vilka produkter, berätta allt. är lix brunett och är rädd att det blir gult så vill höra hur du gjorde :) Och föresten, är du blond eller brunett just nu?

Hanna svarar; Jag blekte det hos frisör, inte med folium utan med mössa. Jag gjorde det två gånger och en gång själv i luggen, smart som jag är. ^^ Vilket gjorde det lite gult, eftersom jag bara la i en blond färg. Jag tycker att du ska gå till frisör och göra det, men det är inte säkert att det inte blir gult, isåfall kan du använda silverschampoo vilket gör det mer askblondt!


Anonym om frågestund=):

Vad använder du för mascaaaara???

Hanna svarar; Jag använder False Lash effect mascara, bäst!

Anonym om frågestund=):

Hur många lager mascaara använder du???

Hanna svarar; ca 70 ibland 80 om jag känner för det, oseriös fråga, oseriöst svar kanske?



josefina
 om frågestund=):

har du löshår =)?

Hanna svarar; ja ibland eftersom jag har kort hår nu efter jag klippte mig 8cm =(


Anonym om frågestund=):

vem tog din oskuld ?

Hanna svarar; lite personligt, men jesper.

a om frågestund=):

Hejhej, ville bara säga att din blogg är skitbra.
1. Vilka affärer är brukar du mest handla på?
2. Har du provat röka eller röker du? Dricker du ofta?
3. Hur många har du varit tillsammans med?
4. Hur många har du haft sex med?
5. Vilket var ditt dyraste köp? (alltså av kläder, skor. Du fattar)

Haha .. ;)
Hanna svarar; TACK. :)

1. Jag älskar Gina tricot, men annars vanliga affärer, bas saker från HM och ibland Salt.

2. Ja jag har provat men jag röker inte. och nej.

3. Jag vet inte, många. men inte lika många seriösa? heh

4. -_

5. Jag vet inte, jag köpte en Boomerang jacka för 5000, en väska för 3500, sen köper man ibland jeans för nästan 2000, det är väl ganska dyrt egentligen?


Anonym om frågestund=):

har du nån gång blivit hotad av nån som heter vendela?Hanna svarar; inte vad jag vet, jag var kompis men en tjej som hette Vendela förut.

Anonym om frågestund=):

gillaruu fortfarande jacke mkt?? har ni gjort någonting???

Hanna svarar; nej verkligen inte, det var väl minst 100 år sen vi var tsm, och nej ingenting sånt. Jag var väl liten då? ^^


Anonym om <3:

Vart har du köpt din bikini? =)

Hanna svarar; Det är faktiskt inte min, det är min kompis och jag tror hon köpte den i thailand!



Anonym om <3:


Hur långt är ditt löshår? :)

Hanna svarar; Det är 60cm, i guess. har inte mätt det!


<3

Har legat på taket i 40 minuter nu, det tar död på mig, värmen alltså. Men lite brun blev jag iallafall, hatar att vara blek!!
Min navel är lite infekterad men det kanske beror på att jag badade på skolavslutningen, smart som jag är. Nu har jag ätit kycklingsallad och ska ut i solen igen. Förlåt, det här inlägget kom lite för sent eftersom min dator hade en störning, och det gick inte att publicera inläggen. men nu är det igång igen. pusspådig


sol

Har legat på taket i 40 minuter nu, det tar död på mig, värmen alltså. Men lite brun blev jag iallafall, hatar att vara blek!!
Min navel är lite infekterad men det kanske beror på att jag badade på skolavslutningen, smart som jag är. Nu har jag ätit kycklingsallad och ska ut i solen igen. Förlåt, det här inlägget kom lite för sent eftersom min dator hade en störning, och det gick inte att publicera inläggen. men nu är det igång igen. pusspådig


header

sätter dit min nya header imorgon tror jag! <3


godnatt

Nu har jag gjort mig iordning för sovning. tvättat håret, bort med sminket, duschat och användt min nya brun utan sol, så vi får se hur brun jag blir imorgon när jag vaknat, ska försöka vakna hyffsat tidigt, så jag hinner hitta på något. DET ÄR SÅ NICE MED SOMMARLOV VISST?

PUSSAR


lovelove

hej älsklingar! hade inget roligt att skriva men, langar lite bilder istället.








haha ser ut som ett troll, jävla fjortis!


jag och hanna andersson


GAAAAMMAAL bild alltså.

frågestund=)

nån ville att jag skulle ha frågestund, så  nu kan ni fråga vad som helst i kommentarsfältet tills imorgonkväll!


movies

shue bloggen! förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid och lust. min mamma är iallafall hemma igen så jag är jätteglad. Igår och iförrgår sov jag hos Saga och vi gjorde inget speciellt förutom att vi hyrde väldigt många filmer. Vi hyrde Scream 3, Bring it on, Dolt hot, Hitch, Beck, Instängd, Never back down och såklart Twillight Vissa var bättre än andra, instängd var sjukt äcklig och never back down var as bra. Idag földe jag med mamma och handlade presenter till min syster som fyller år på söndag. ciao!

 

  

 


tävling

Seriöst, jag gick upp klockan fyra idag och kom hem halv nio på kvällen. Jag har varit och tävlat i heda och det gick jättebra så nu är jag kvalad till medelsvår. ska träffa mamma imorgon bitti, sen har min syrra barnkalas, så jag och lovisa ska dit och hjälpa till. Har varit vaken i 19 timmar nu, så är jävligt trött.
lite bilder från idag då.








bilderna är liksom printscreenade från filmen, därför är dom dålig kvalitee och puss!

jag suger

Jag är så tråkig som aldrig bloggar, idag har det varit sk bloggtorka. Haft stressigt idag, vaknade vid halv 9 av mig själv och låg i sängen länge, pappa var ju på jobbet, syskonen hos mormor och mamma fortfarande på sjukhuset. Vid 11 följde jag med mormor till danderyds sjukhus och träffade mamma. Jag älskar dig. aja, sen så vid 5 åkte jag och pappa och fixade allt i stallet, tävling imorgon så vi ska väll gå upp strax innan 04.00 och åka först till sally och lini, hämta hästen och sen åkta enda till Heda. Eftersom jag nästan inte ätit något idag, så ska jag och pappa grilla nu, haha. pusspuss

hahah

Ett praktexempel på min och lovisas humor, jag älskar dig bästavän
det här är sjukt, förlåt


eminem

Jag älskar honom, han är gryyym asså. Kan sitta och lyssna på hans låtar och verkligen lyssna på texten. When I gone är sorlig, men absolut bäst.

pics












twillight

I onsdags efter vi hade varit och kollat på skelettuppgrävning, eller med ett annat ord utgrävning så åkte vi hem till mounes som bodde jättenära. Hennes pappa skjutsa oss till täby så vi åt på Sandys där och sen gick jag och köpte ett asfint rosa läppstift, det som alexandra nilsson har ni vet? aja, kollade på twillight två gånger, senare på kvällen somnade jag i soffan medans vi kollade på filmen, den var iallafall sjukt bra, även fast jag inte riktigt är into såna filmer. Edward Cullen är inte speciellt snygg i och för sig men han är väldigt charmig, och det gör honom sexig liksom. Jag och mounes kom fram till att James är skitsnygg han med, snyggare fan. Lite lik david beckham. Hahah, helt ointressant inlägg men det här var det som hände, och såhär tyckte jag om filmen. puss



mamma

jag älskar dig mamma, jag gör allt för dig. jag offrar mitt liv för ditt.

SKOLAVSLUTNING !

AAAAAAH, VA SKÖNT. med sommarlov alltså. sola, sova, festa och bada..? nej jag får inte bada på sex veckor, pga min piercing. Jag har så lågt IQ som gör det precis innan sommaren, men jag ville verkligen ha den nu, det är ju då man visar magen, i bikini liksom. Idag skippade jag och mounes aktiviteterna innan avslutingen och hade därför flera timmar på oss att fixa oss, eftersom vi började vid halv 3. Efter det drog vi till täby och köpte saker till grillningen hemma hos oscar. Det var så jävla mysigt hemma hos honom, vi åkte ring efter motorbåten, han har strand, enormt hus, bastu mitt i vattnet, brygga och 20 meter ner till havet från huset. bilder kommer snart, love you

hästtönt jaa


Jag har ridit i ungefär 8 år och kommer antagligen inte sluta förens jag blir vuxen, jag gillar hästar, särsilt min egen. Jag älskar att tävla. Har tävlat både SM, lag sm, i globen och upp till LA hoppning. jag har jättemånga roliga kompisar från stallet, som jag umgås med hemma också. Matilda har jag känt jättelänge nu, för att vi började på samma ridskola. nu har vi båda egna ponnyer. jaja, fin häst va? <3

regnigt blä

godmorgon älsklingar. nu har jag vaknat, vi hade kind of sovmorgon idag och jag har just gjort mig iordning. men jag har lite ångest för väderet. vi ska ut i skogen med klassen och kolla på utgrävning och dom sa till oss att det skulle vara väldigt lerigt. vadå, ska jag ha vita pumps då eller? jag tror jag få ha gummistövlar tyvärr, hihi. såhär ser jag ut, helt simpla kläder, jeans, linne och nån varm tröja sen + regnjacka.


tröööött

nu är jag astrött och ska sova. har bara legat i sängen med laptopen länge nu, pratat ut med både S och L, vilket kändes jätteskönt. vill verkligen lösa allting nu. måste ta hand om min älskling victoria, ska träffa henne snart tror jag, hon verkar ledsen=( imorgon ska vi till ymervägen på utgrävning, kul va? extremt säger jag bara.  vi slutar vid halv 11 och då tror jag fan jag åker till grönan eller nått kul. mina nya gråa mjukisar på mig, och ett rosa linne, osminkad och håret uppsatt.

 
see you guys !


svar

             Ella om alla mina pengar:
hallo ! :D
kan du säga vart du köpt diademet ?
den var jättesöööt

Anonym om alla mina pengar:

vart har du köpt mysdressen ? såg så skön ut ;D !

I vanliga fall när jag köper saker, och dvs visar mina köp på bloggen brukar jag säga vart sakerna kommer ifrån, men jag glömde det den här gången. Min fina mjukiskläder kommer från Bikbok och det söta diademet är faktiskt köpt billigt från Glitter, så, där har ni det. xoxo

kort inlägg

hej sötnosar. tänk va skönt att det bara är två dagar tvar tills sommarlov! idag har jag iallafall bara varit i skolan. eftersom vi hade chioice day var det inte många från min klass som var där men mellan sånglektionerna träffade jag hanna, vi drog till ica, växlade pengar och köpte naturgodis. serisöst, mycket godare än godis, och lite, lite nyttigare. kanske, vi säger så (a)


lite random där =)

Jag är så glad över att så många läser min blogg, och uppskattar den. Får fler ärliga och omtänksamma kommentarer vilket gör mig jätteglad. Men vad tycker ni jag ska göra bättre, skriva mer? lägga ut fler bilder? hiss och diss grej?
Ni gillar min blogg men vad vill ni läsa om mig?
tänk att såhär många människor/stjärnor/små prickar läser min serisöst väldigt random blogg! jag är ju inte dessie, kissie paow direkt

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *


"jag är ju inte dessie, kissie paow direkt"


hänt idag då?

Hej sötnosar, idag hade vi en helt sjukt seg skoldag med choice, då man sjunger boring songs all day long. Jag, hanna och erica gick till ica på rasten och jag blev jätteledesen när jag märkte att jag glömde mina pengar och mitt guldkort hemma i en annan väska som jag skulle ha, men i sista sekunden bytte mot en annan, fuck säger jag bara. =( annars skulle jag dra till grönan, men så blev det alltså inte. var i stallet och kom hem och åt, gick och la mig och började blogga. lite bilder från idag, jag hade min underbara mysdress. love it




bus

lovisa och ja har extrema dampsyndrom,
två hjälplösa randomliv och en kamera.
nu ska jag typ sova, det är ändå skola imorgon och ska upp tidigt. men först ska jag springa och kissa, håller fan nämligen på att kissa på mig. godnatt älsklingar!




lovisa och min baby


ibland kan man vara väldigt ugly




jag är för snygg


förlåt jag var tvungen!!




genom mitt fönster , lol

.

Hej alla mina läsare. nu sitter jag och väntar på lovisa som drog hem och åt men sen sover hon här. Har inte gjort något speciellt idag, har ni? =) Vi ska alledes strax äta grillat som jag älskar, äter det hela tiden på sommaren. yummy
så här ser jag ut idag;



 
PUSS OCH KRAM

alla mina pengar

Jag och min syster har varit och spenderat mina pengar i täby idag. Efter att vi köpt present till hennes kompis och handlat lite kläder till mig så fikade vi. Synd bara att jag gjort slut på alla mina pengar på 4 dagar..Jaja, några påsar fick jag med mig hem iallafall. peace

 


nytt läppstift!


jeansshorts, snyggare på!


tygskor, storlek 38 som var lite stora.




mysdress, men bara byxorna.



gina tricot


den färgen är helt slut på alla affärer, men hitatde det sista på åhlens =)


haha, en diadem som jag ska ha på skolavslutningen tänkte jag .. (a)


min syster följde med mig, och tyckte att jag var urtråkig som sprang runt och letade i tusentals affärer.


090706

Söndagar är ju hur boring som helst, men ska iallafall gå upp tidigt och ragga upp nån som hänger med till stan, kista eller täby. måste köpa nått, en tröja kanske. Jag venne, nått måste det bli. Har tyvärr bara 900 kr kvar från dom 4300:- jag fick nyss.. =( nu måste jag sova, keep reading!


mina ögon är olika stora förfan? ännu ett störande komplex

navelpiercingen

Jag älskar den, den är så himla fin. Det gör inte ont längre, vilket är väldigt skönt. Ny har jag en "diamant" färgad rund blomma och en kula. Om någon undrar så åkte jag till Greevgatan i stan, frisörsalong och hos en som fixar naglar också. Det gick jättefort och hon gjorde den samma metod som man tar hål i öronen, med en liten pistol.




den är finare i verkligheten.

dagens dresscode


Jag köpte jeansen, tröjan och skorna.. igår tror jag! =)


love you


jag älskar er tre, men jag hade bara en bild på madde - jag skäms att jag inte kan stava ditt riktiga namn.
nån random text som alla skriver, men jag avgudar dig på riktigt älskling!


läs gärna hela om du ska tycka till!

Jag är så jävla snygg. Lite dessievarning, men det är inte det. Ni tycker att man är wannbe desiree när man skriver så, men tror ni att dessie var den första som tyckte att hon själv var sjukt snygg? Jag tycker man ska ha lite självförtroende och det är inte så ofta man tittar sig i spegeln och är helt nöjd. Alla har ju något komplex och själv tycker jag  att jag är långt ifrån perfekt. Men just då, med lockat hår och fina kläder, såg jag faktiskt bra ut och det är just dom tillfällena när man känner så, passa på! Fast det här är ju vad jag tycker.






men även om jag känner mig fin ibland, har jag fortfarande min näsa,
som är mitt största komplex, ingen är perfekt!


brun utan sol

Nu skippar jag brun utan sol krämer, man blir extremt fläckig och det är till och med fulare än att vara kritvit. Att sola solarium är ju inte heller bra, eftersom det är farligt. Men igår köpte jag en spray som efter bara några timmar, ger ett asbra resultat. titta bara


även fast mina hotpants som är orange/rosa gör att man ser brunare ut så kan ni se att jag är brun? Lovely

excited about my piercing

Hej baby! nu har jag varit i stan med mami och piercat naveln. AAAOO vad ont det gjorde, men endast ungefär en tiondel sekund som tur var, sen sved det lite efteråt, och nöp liksom, som en klämma. Innan det gick vi till Frapino, mitt nya favoritställe, och åt kycklingsallad, Love it. Nu är jag hemma, ligger i sängen med plåster på lilla magen =) snart kommer gästerna, ska bara vara hemma ikväll också faktiskt. lugn helg!

lägger in en bild ikväll innan jag ska sova, när jag tar av plåstret!




Frapino



ser kanske inte så fräscht ut, men det var godare än vad det såg ut!


plåster på min belly..


så är det!

Dom är faktiskt lika, herregud Mounes Zandi och Kim Kardashian! Jag insåg det för några sekunder sen, lite ibland på vissa bilderm, riktigt lika och monise, det är verkligen posetivt.

 

LOVE YOU


godnatt

Eftersom jag var sjukt trött efter veckan så var jag hemma idag, och nu är det sovdax. Ska upp tidigt och dra till grönan med hannaaa! Ring mig om ni ska dit okej?

I torsdags sprang vi i ösregn till bussen in till grönan, och trängde oss före en hel skolklass. Då sa ena läraren som stod först:
- jag tycker inte man ska trängas, vi har ju stått här regnet jättelänge
Busschaffören; Det är bra att du uppfostrar dom små liven!
- Det går ju inte!!


hahah, det var roligt, kanske inte så roligt när jag berättade. JAJA RANDOM

tråkig rubrik

Hej alla kära läsare! Sista skoldagen med lektioner, asnice.
Efter skolan åkte jag och Hanna till täby, köpte B&J och jag köpte kläder, skor och smink.
btw, det blev ingen piercing idag för det var ingen drop in förens på lördag, så imorgon! mhm lite ledsen=( Ska ändå in till grönan med hani, puuuss


lite gullig, med matchande trosor.


från Hm, underbar färg som man ser brun ut i!


vanligt svart baslinne


världens bästa maskara, False Lash effect
ny ögonfransböjare, behövdes verkligen
en billig hårklämma grej från Glitter, mhm
lösnaglar, tillexempel till skolavslutningen


svarta "håliga"  jeans från Gina Tricot - love them


raawr,
grymt snygga skor från Belle Shoes, tyvärr suger kvalitén därifrån


brun utan sol, men den är bra eftersom man slipper fläckar och äckliga händer.


Tröja från Gina


Ett fint halsband med kors på, från Guldfynd.

grönan

Jag har just kommit hem från stallet, ätit och så. Varit på grönalund med hanna, mounes och madde och hade jättekul verkligen. Åkte insane, herre min säger jag bara, aja I love grönan! På guldkortsbilden såg jag totalt fckad ut, jättenära kameran, underifrån? Lite random där =) Har faktiskt inga bilder me det var regnigt och blåsigt, så det var inget bra väder att ta kort anyway. Imorgon åker jag in till stan och tar hål i naveln, hanna och mounes kanske hänkar. seeeee yaah!


födelsedag!

Efter en perfekt födelsedag firad med familjen och Mounes, Madde och Hanna ska vi nu dagen efter dra iväg till grönan, köpa guldkort, ehm och busskort. Igår var vi och paddlade kanot, går inte in på detaljer vad som hände men bråkade mer med stefanie.., jaja sen åkte madde, mounes, hanna och jag hem till mig, köpte glass för 250:- och senare på kvällen träffade vi egzon, janno, adam och dom. JAG FICK ASGULLIG PRESENT AV JANNO (A)


ALLT vart uppätet på en kväll, hehe.


Såhär ser jag ut nu, mounes har lockat mitt hår, visst är det fint? =)


Madeleine


RSS 2.0