Bästa

Wiho, kom nyss hem från tävlingen. Vi åkte till Botkyrka idag och tävlade, 100/110 och Carlo var jättefin och felfri och placerad i båda klasserna! Lägger in film och bilder senare. Puss! :)

Tävling

Nu ska jag åka till Botkyrka och tävla. Puss :)


Film från när Jag bella och Hanna åkte hem igår. HÖJ


God lunch idag!

Jag kom precis hem från träningen och det gick superbra, jag tävlar ju imorgon så det är skönt. Blev inget med tjejerna ju eftersom jag måste sova hemma. Men Oliver kommer snart, myys :) Är inte bloggsugen alls som ni kanske märker. ÅH idag när det var som finaste väder så hade jag med kameran men INGET BATTERI. Jag och Stefanie kände för äta ute till lunchen så vi gick och till pizzaria först och Stefanie tog med pizza till Mumma, där jag åt en ceasarsallad med fetaost. Så sjukt gott! Sen drog jag ut till stallet och köpte mango och vatten påvägen.


Godnatt och puss!

Min säng är underbar just nu. Juste tänkte ladda upp en film från idag när vi åkte hem men vet inte om jag orkar faktiskt, är på dåligt humör och måste sova. Hade inte alls så många besökare idag och det suuger. Tjugo över 7tar jag och Stefanie bussen till skolan imorgon om vi ska komma i tid tills vi börjar, vilket vi inte hunnit göra än det här skolåret. Det kanske kommer med tiden. not. ÅH imorgon äntligen fredag, ska träffa tjejerna då, det är seriöst bäst. Nu är jag trött. ShO


Det här är så internt.

Ville bara säga förlåt hannis för incidententen i Söderbys slott/palats, aka boden idag.. Usch vill inte vara som äckelmalin och ångrar mig jättemycket ♥ Fan nu är jag lika äcklig. Ska inte upprepas. Imorgon dricker vi cola tillsammans och skippar nudlarna. puss på dig BÄSTA Hanna :)
www.hannaspelarsmart.blogg.se 


Katy Perry - E.T


NU ska jag duscha, och tvätta löshår som jag tappade i en ler/vattenpöl idag. puss på håret

Dagens bild



Bilder

Nu löste det säg.. sköönt :)






Our drug!

FAAN MIN BLOGG HAR FUCKAT

Jag vill ha vanliga texten igen asså verdana nu är det times new roman helt plötsligt när jag skriver och det går inte att fixa. hjälp


Torsdag resumé

Fan va tur att någon sa något, tävlar tydligen på lördagen ;) Jag kom precis hem från stallet, sent jag vet men jag Bella, Hanna och Malin är inte dom snabbaste. Idag var det riktigt nice väder tills det slutade vara nice. Juste, hade nationella i svenska idag men det var absolut inte svårt och gick bra. Lite dålig uppdatering idag men allt kommer ju på kvällen, och har lite bilder från idag också. Nu ska jag duscha varmt i 40 min!
Outfit:


Just nu

Godmorgon :) Känns så skönt att fått i linserna och redan hunnit äta frukost. Jag brukar inte hinna det i vanliga fall, men nu ska jag väl börja klä på mig. As mysigt väder ute tror jag, skinnjacka idag? Juste fick ett par nya skor igår, ser lite ut som converse som är ljusblå.



Längtar till helgen nu.

Nu måste jag nog sova om jag ens ska kunna vakna imorgon. Lång dag imorgon och sen ut till stallet. Juste har nationella prov imorgon, gash va jobbigt. I helgen ska vi tjejer till Bella, eller iallfall fredag eftersom hennes pappa fortfarande är borta då och lördag ska jag va med Oliver och söndag tävlar jag i Botkyrka. Awsome helg ju! Mitt internet börjar ändå lagga nu. Godnatt ♥
Här är mammas nya bil som vi köpte idag. Kkkk


Dagens bild


Fan vad mycket besökare min lilla blogg haft de senaste dagarna, blir glad. Jag är lycklig just nu, det börjar bli vår, håller på att planerar resor med mina fina tjejkompisar, jag har världens bästa pojkvän, skolan går bra och hästarna är på topp också. Apart from the fucking lenses!!! Hate em. Livet rullar på nu ♥


Hanna Johnsons blick också!

10 frågor.

Hej hanna!
hela 10 frågor kommer på en gång!
1. vad e din naturliga hårfärg?
2. skulle inte oliver kanske flytta med dej ner till skåne?
3. exakt varför flyttar du?
4. skulle du orka ha långdistansförhållande?
5. har du komplex?
6. vilken piercing gjorde ondast och hur ont gör det att ta navelpiercing?
7. va oliver oskuld när ni blev tillsammans? (jag vet att du var det)
8. oralsex?
9. vad e bästa på olivers kropp?
10. duschar ni ofta ihop?
kram! ;)
Oj många frågor. :) ♥
1. Blond
2. Jorå
3. Förändring. Jag rider ju och satsar mycket så vi ska ha hästgård och så :)
4. Nej, jag tror inte det skulle hålla då.
5. Det har väl alla för någonting men hmh, mina ben är så korta..
6. Tungan gör inte ont alls och naveln gjorde lite ont, så naveln.
7. I 7an? Nej det var han inte och inte jag heller.
8. Ja
9. Shit allt, magen, överarmarna, ryggen. :P
10. Nja ibland :)


Massa bilder!

Nu har Oliver åkt hem och jag har lagt mig. Älskar att vara med honom verkligen ♥ Usch, längtar inte till att klockan ska ringa halv sju imorgon och jag ska sätta i linserna. Och sminka mig, och klä på mig och gå till bussen. Fyfan. Idag slutade jag 12, eller eftersom klassen skulle in till stan på en lektion så hann jag inte följa med, skulle ju till optikern halv tre så. Jag, Stefanie och några killar i vår klass drog och åt i täby sen träffade jag Oliver vid halv två så åkte vi till Vallentuna. Bildbomb:



Gud så trött och ofixad!



Stefanies mobil.. Ser ut som en Ipod men det är Iphone 3 :(

Love you!

Shit va liten jag ser ut (är?)

Maten (som brukar vara rätt fräsch) men idag?


MIN FINA ÄLSKLING

Myst lite

Nu ligger vi i sängen och myser och kollar på film. Var nyss uppe och skulle ta ut linserna som jag fick idag (!!) och fan va svårt det var att ta ut linsjäveln. Fick till slut ut den och nu är jag helt röd i ögonen :( Men man lär väl sig snart hoppas jag. Nu ska jag ta och ladda över bilderna från kameran. Pussar.

En gammal bild på oss ♥


Oliver svarar på frågor om mig

Vad är det bästa med hanna :)
Det går inte att säga exakt, för de finns så många bra saker men bästa är väl hennes personlighet. hon är snäll , omtänksam , gullig , rolig osv.

1. Vad vill du göra i nuläget? Asså nu när ni bråkar och så?
2. Hur är Hanna lik eller olik dina andra flickvänner?
Du verkar som en urgullig pojkvän :)
Självklart så vill jag ju vara tsm men jag behöver lite tid själv och tänka för tillfället, men jag tror vi kmr bli tsm igen för jag älskar henne.
Hon är helt olik från min andra flickvänner jag haft, hon har hjälpt mig mkt, håller koll på mig och håller mig borta från mkt dåliga saker, hon bryr sig om mig på riktigt. hon är min ängel :)

Vad är det sämsta med henne? Ni är fett söta <3
haha det finns nog inget dåligt, hon kan vara lite små dryg ibland utan anledning bara. 

Tror ni att ni sommer vara tillsammans länge? :)
ja :)

gillar du hanna kropp och vad gillar du mest med den. jättebra blogg btw! :D
haha ÄLSKAR hennes kropp, allt är perfekt med den men om jag måste välja nån del liksom så är det rumpan ;)


Jag älskar dig.

Halv åtta.

JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ TRÖTT. Jag är knappt vaken när jag skriver det här. Ååh skola ♥ Sen går bussen om 20 min så det blir ingen avancerad outfit heller.. fyf. Jaja, glöm inte frågestunden nu. Hinner inte blogga mer. Puss på er!



Kvart i ett.

Puss & Godnatt.


Haha, nu kan ni fråga saker TILL Oliver som han svarar på senare!

Jag tänkte att ni kan fråga frågor till det här inlägget till Oliver om mig och så svarar han på dom senare. Det kan vara om mig eller om oss! ♥

Vilket gymnasium och vilken linje ska du börja i ? :)
Jättefin blogg
Det blir nog Österportsgymnasiumet, Ekonomi. Tack :)



Hej, vart nånstans i skåne kmr du att flytta till? :)
Simrishamn, Hammenhög och det ligger ca 20 min från Ystad.

Läser Oliver din blogg?
Ibland :)

Jag och hannis

Bilder från min mobil idag! ♥




I sängen nu

Sitter i sängen och tänker, eller filosoferar på allt i livet. Egentligen borde jag plugga lite nu eftersom jag har 81 glosord i Spanska till imorgon, fast i och för sig så är boken kvar i skåpet. Sen har vi nån Science läxa så om någon i min klass skulle kunna förklara vad vi ska göra? ÅH missar dom tråkigaste lektionerna imorgon eftersom jag ska till glasögon-skiten. Det är skönt att min kamera funkar nu också, skulle ta med den till skolan idag men när jag satte på den så stängde den av sig, den hade tydligen inga batterier. :) Nu, osminkad, nyduschad och sovkläder, sweeet!

 


Japp

Använder du push up? och vad gör du för att vara så smal?
Haha vem gör inte? Men nu har man ändå bara tjocktröjor över så what the hell :P Haha aa jättesmal.. absolut INGET, äter. 
 
Men nu ska jag dricka juice!

Ingen kreativitet

Vilken klass/linje går duu i? går inte du i tibble? :)
Nej jag går i 9an i Engelska skolan i Täby. :)

Vem satsar du mest på, Martell eller Ucarlos? Hur länge till ska du ha Martell?
Båda två! Vi ska ju köpa Martell nu den här månaden iallafall och sen ska ju båda med till Skåne, det är planen :)


Här är mina fina hästar!

Vad har du för bh-storlek?
70-75C

Vad har du för betyg? din blogg är bäst och du är jättefin :-D
Just nu har jag två G, och resten VG och tre eller fyra MVG. Så runt 250 poäng. Tack, puss!

1. Hur länge har ni varit tillsammans? Oliver och du asså :P
2. hur ofta har ni sex? hehe
ni är fett fina ihop


Ja, lite mer än 7 månader den här gången. Och ja, så ofta som möljigt tänkte jag säga. Venne, vi sover väl på helger och vissa skoldagar så.. ;) Taack ♥

Vem är bella?
Bella är en jättegullig, 19åring som har egen häst i mitt stall och bor i Täby kyrkby/Östermalm.

(inlägget skulle kommit upp för ett tag sen)

Heeei. Kom nyss hem från stallet och har hopptränat med Malin och Matilda och det gick skitbra, hoppade en bana på 120-130 på Martellen. Nu måste jag gå och duscha och sen sova betydligt tidigare idag för fan vad trött jag var imorse när jag "vaknade". Imorgon ska jag till optikern och prova linser och sen vara med Oliver, hos mig tror jag. Myysigt ♥ Måste bara visa min middag, och det är inte direkt sallad..

Jag ska svara på frågestunden snart också.


I skolan

Chillar i skolan nu och har pratat med min älskling nu ♥ Har biologi prov nu. pussar


Skola nu.

Så nu ska jag snart gå till bussen och jag lär ju bli ensam i skolan idag för Stefanie är inte där.. :) Ne men det har hänt så mycket nu på morgonen. Vi hörs sen, glöm inte frågestunden! Pussar


Min säng kallar igen

Godmorgon! Det är faktiskt jättemånga som läst min blogg, inatt? Ska börjar fixa mig lite nu till skolan. Seegt :(


Jag älskar dig

Tänkte ta och rensa mina vänner från facebook nu innan jag sover. Jag hinner nog blogga lite imorgonbitti också. Tack för alla frågor och komplimanger idag. Puss och Godnatt


Vettiga saker kring mig och Oliver

Hej, Jag tycker du o oliver har ett sjukt fint förhållande! Hoppas att det inte tar slut för ni passar väldigt bra ihop och även om man är olika så klarar man ändå av det mesta. Min fråga är, hur kommer du klara av om det tar slut på riktigt?
Tack vad gullig du är! Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra då, kan inte ens tänka tanken. :( Så det återstår nog att se om det nu blir så. Men man ska vara positiv och vi försöker lösa det ♥

Vill inte verka dryg eller något, men tycker du verkligen att det är helt okej att skriva så öppet om din och olivers relation nu när ni bråkar? tänkte bara om han mår dåligt.
Fast nja det tycker jag inte att jag gör, skriver ju i princip bara om vad jag känner och har än så länge inte skrivit ut någon information om vad som verkligen hänt, vilket jag inte kommer göra heller med tanke på vilka allvarliga saker det handlar om, och det är för att visa honom just respekt. Han mår ju dåligt över andra saker, (som jag inte heller skrivit ut) även fast han säkert mår dåligt över att vi bråkar nu och så. Så så äre.. ♥


Nu måste hon bli glad, hoppas

Hej Hanna!
Du vet din AS snygga kompis Bella.
På vilka sätt är hon underbar?
Vad tycker du är Snyggast på henne? (hela hon e ju fett snygg men vad är snyggast?)
Bella är den underbaraste människan i världen, hela din blogg borde handla om henne istället då skulle den va helt awesome ju!!!
Tacksam för svar

Ja det finns ju bara en AS snygg bella så. Jag avgudar verkligen hennes skönhet, hon borde låsas in! Och sen har hon fan världens finaste tatuering(ar) också! Bloggen borde ju nästan göra det eller hur? Fatta hur många besökre den skulle ha :D Hon är galet snyggg, tur att jag har såna vänner ♥ (nu borde hennes självförtroende vara på topp) Puss bellis

Här är hennes blogg

Ska ringa Oliver nu

Nu ligger jag i sängen med min minilaptop och ska ringa Oliver. Kanske kan uppdatera efteråt och skriva vad vi kom fram till, eller liknande iallfall? Asså AJJ, min "piercing" i örat är infekterad och helt röd..
Fortsätt ställa frågor, har dock några kvar att på med ändå. Wish me luck nu, vet inte ens vad jag ska säga, det var ju ändå jag som "gjorde slut".

Rätt trött tjej :(

Puss

Svar till fler av era frågor:

Skit fin blogg! jag är jätte avundsjuk på dig du verkar ha allt, du e as snygg och jag skulle vilja se ut som du. ( jag e tjej) Du har längden, den platta magen, du e smal men du har ändå bröst. Men frågan är hur känns det att alla killar skulle vilja ha dig?
Oj, tack! Du är säkert jättefin. Men jag är kort, är inte särskilt smal och brösten är inget att skryta med direkt. Jag hatar när andra killar än Oliver skriver till mig, verkligen avskyr xd. Nej så är det nog inte :) puss 

Vad tycker du om din kropp just nu?
Jadu, just nu är den ganska blek och vinterful. Sen är jag väl nöjd med min rumpa och helt Ok med mina bröst fast mina ben ska inte se ut så här i sommar. Vill bli lite tightare genom att äta rätt och motionera lite till sommaren :)

Topp 5 bästa låtar?
hur kommer det bli mellan dig och Oliver när du flyttar?
Oj, jag älskar Stephenie Gee's covers på Firework och Teenage dream, Eminems nya Difficult och lite partylåtar, kanske Pitbull feat. J Lo - On the floor och Skinny love, Bon iver.
Hmm, det är svårt att svara på, beror ju på vad som händer nu..

Skulle du kunna tänka dig att känna lika starkt för någon annan kille som du känner för Oliver i detta läge.
Det känns som ALDRIG. Jag har aldrig varit så kär i någon annan kille, och aldrig gillat någon människa så här mycket förut. Han var liksom inte bara min pojkvän utan nära kompis och typ brorsa. Han är underbar på jättemånga sett och tror att det kommer ta jättelångt tid för mig att komma över honom om det tar slut helt nu!



Hejhej :)
Vad är bäst/sämst med oliver?
Bästa vänner? :)
Favoritställning?
Går du och oliver i samma klass? Isåfall hur går det?
Bråkar ni ofta? :o
Asbra blogg! Kram
Det är så svårt att säga, jag kan inte se så mycket dåligt hos honom. Jag tycker att han är bäst när det gäller allt. Bästa vänner? Min närmsta är lätt Stefanie.
Ställning, mhm venne, allt är najs med Oliver :) Nej vi går inte i samma klass, men samma skola och det tkr jag är jättebra för då träffas vi varje dag. Nej, vi gjorde inte det förut men lite mycket på sistone tyvärr. Tack, puss


Jag kanske vill bli blond.

Blir så glad när jag får så mycket positiv respons på mitt bloggande. Vad vill ni läsa, och vad för bilder vill ni se? Tänke bara slänga in lite gamla bilder som ni aldrig sett förut (tror jag?) när jag är blond. Vad tycker ni, borde jag bli blond till sommaren? Vill nog det. Puss





Svar på era frågor

Har fått så väldigt många frågor nu så börjar väl svara på dom i två omgångar då, så nu kan fortfarande fråga!

När blev du av med oskulden ? Varför kommer inte du och oliver vara tillsammans längre :(? Du har jättefina ögon förresten!

Svar: Jag hade varit 13 ett tag, vilket känns jättetidigt när jag tänker på det nu. Men det är inget jag ångrar och jag var nog väldigt tidig överhuvudtaget, mognad, puberteten och så. Shit fick typ mens när jag var 11 eller så..
Usch, så jobbigt att tänka på, men vi bråkar väldigt mycket för tillfället och han mår inte så bra av lite olika skäl så det är lite knackigt just nu.. Tack :)

Hur många syskon har du?
Hur gammal är du? Vilken klass går du i? Har du hårförlängning? Kram, fin blogg osv.

Jag har tre yngre syskon och jag är snart 16, alltså så går jag i 9an. Nja, klart jag har en hårförlängning men använder den inte särskilt ofta längre. Tack, ♥

Här ser man ungefär var mitt egna hår slutar.

Hej! Grymt bra blogg, ha aldrig mer bloggpause :D Men ialla fall, vad har hänt mellan dig och Oliver? För något inlägg sedan skrev du att det inprincip var slut? :O
 
Haha tack! :) Ja somsagt, vi är väldigt olika och vi är inte lika tighta som förut men jag hoppas verkligen att vi får nån slags nytändning och att det blir ungefär som förut igen.

Kommer du inte sakna Täby/vallentuna alls när du flyttar? :)

Jo, såklart man kommer sakna alla kompisar här uppe, känner ju ingen i Skåne än så jo, man kommer ju sakna att veta var allt ligger. Man kommer väl sakna att det är så centralt och så också.. hehe :)

Vilken mascara använder du? grym blogg!

Oj, typ whatever. Men just nu Loreal Voluminous x4. Tack puss

Vilken BH storlek har du? du e snygg.

Höhö tack. 75C.


Vad tycker du bäst om hos killar? :)

Typ allt som Oliver är. Nej men jag älskar när killar luktar gott, har snygg klädstil och är lite charmiga utan att vara sliskiga  och jobbiga!

Hur lång är du?

Haha eller hur kort är du? Jag är 1,60! :)

hejhej :)
först måste jag bara säga att jag tycker du är så snygg och du har fin kropp :) jag beundrar dig och jag är en av dina läsare :)
mina frågor:
1.har du haft sex med olivier ?
2. vilken klass gick du i när ni blev tillsammans och var det i början eller slutet på terminen ?
3. får du röka för dina föräldrar ? kan du gå ut när som helst ?
4. får du dricka för dom ?
5. vad har du för bh stolek ?
puss och kram ellen :)

Tack så mycket. Vad kul att du gillar min blogg, eller mig.. hur man nu ser på det.
1. Ja, vi har varit tillsammans i 7 månader nu ju så.
2. hmm, sommarlovet till 7an!
3. Jag röker ju bara någon gång ibland, kanske på fest vilket egentligen är rätt onödigt och borde skippa det, och det är ganska Ok för dom.
4. Ja, om jag håller mig till sanningen och till mina gränser/tider osv.
5. Det varierar från Bh till Bh men aldrig mindre än 75C nu för tiden.
Puss ♥


VISST SER MIN PÅÅNI INTE UT SOM EN FIIIISK!? :PPpP HAHHAH! <3<3

Jo hanni den gör det :( gråt inte <3 love

Lite saker

Åh man vill ju bara svara på alla frågor nu, ni frågor så roliga och gulliga saker! Fast fick en fråga om jag blivit tagen bakifrån och då blir man ju bara generad. Pappa kom nyss med min kamera också, han lagade den själv på nått sätt, fixARN ju :) Det har ju varit lite gles uppdatering nu men har varit i stallet och tränat dressyr för Maria, och det gick jättebra som vanligt.

Vill ni att jag ska svara på frågorna i inlägg eller genom ett videoinlägg?
En äcklig sallad jag åt idag.

Frågestund

Solsidan times nu! glöm inte frågestunden också. :) 


One piece

Jag, Hanna, Bella och Malin ska köpa One piece till våran trip, fatta vad skönt på kvällarna i Danmark och i caben påväg till gränsen. Jag funderar på den med stor text över hela, men Bella sa att den var ful.. :( Vilken är snyggast då? Vi ska ha fyra rosa fast helst olika iallfall. Vad tycker ni om dessa Jump In's?


Mars 7, 2011

Kom nyss hem, jag skulle först till optikern och kolla ögonen, men fick tid vid 2 istället. Sen åkte vi till täby till husläkarmottagningen men gud va mycket folk det var. Jag ska kolla mina fötter också, får så jävla ont i dem när jag joggar eller går länge. Nu är jag hemma iallafall och chillar som faen med vaniljyogurt. Ska snart börja med fler labraporter! Asså Hanna Planell är en av de skönaste människorna jag träffat, vad hon än säger eller skriver blir man typ lycklig.

"kolla på dem bilderna (tack för min föresten, fast nee... hhehe), när vi alla är blonda kan vi inta Danmark som värsta blonda fantastic four! SÅ JÄVLA AZUM" och "you are still in the running towards becoming america's next top model!" är bara två av några kommentarer från henne. Hanna du är bezt. ♥



nyss

Godnatt

Nu ska jag nog sova, är trött och har mensvärk, huvudvärk och alla andra värk ni kan tänka er. Oliver läser ju ändå inte min blogg så kan skriva här att jag saknar honom så obeskrivligt mycket. Jag hoppas innerligt att det blir bra mellan oss ♥ Jaja, ni tjejer var så gulliga idag. Behöver det. Och jag vet att det var jag som tog slut på det här för att jag inte orkar att det fortsätter så här, men självklart är jag lika sjukt kär i honom fortfarande. Ska verkligen sova nu innan jag svimmar istället.. :) Glöm inte frågestunden i inlägget under!
aa ShO



FRÅGESTUND

Nu har jag ändå haft upp mot 350 besökare idag, så då kör vi lite frågestund. Fråga vad som helst, jag svarar på det mesta! (helst bara i det här inlägget)


Finaste tjejerna!

Nu är jag klar med de två första iallfall, och det var ännu segare än vad jag trodde till och med.. Haha, jaja nu ligger jag i min stora säng, som känns för stor och tom när inte Oliver sover här med mig. Imorgon blir det ingen skola för mig, jag ska nämnligen och kolla min syn, som jag tycker har blivit sämre på sistone (nä skitdålig), så det blir väl bra att gå och kolla vad som fuckar mina ögon :)

Men det blir väl lite plugg ändå och sen måste jag träffa Hanna, Bella och Malin. Dom är fan dagens höjdpunkt! Love 'em. ♥


Outfits

Har inte gjort något sånhär löljig "dagens outfit" på länge? Kanske för att jag alltid har mjukis, så tattigt egentligen. Men who the hell cares :) http://www.youtube.com/watch?v=RFZrzg62Zj0 

Här är några andra;
 
 

Jag saknar allt bra

Klockan är inte ens åtta och bloggen har fler än 200 unika besökare redan. Kan bero på mitt stamm på facebook kanske, men samtidigt är det ju min logg så..

Är mitt inne i labraporten och började tänka på mig och Oliver. Det är lite ostabilt för tillfället, särskilt för honom och usch, det är jobbigt att inte vara med honom och det suger att det inte är som förut. Men jag tror att man inte ska sakna det som har varit för mycket, för någonting har ju hindrat det från att vara som förut nu, och då får man göra det bästa av situationen.. Älskar honom så jävla mycket, men vi är väldigt olika på många sätt och det krockar lite. ♥ Drygt 7 månader har vi varit tillsammans den här gången, och nu är det väl i princip slut.


Vårväder

Idag har det varit så underbart väder, man får vårkänslor och känner inte sig så deppig längre, om vi bortser från annat tjaffs. Skulle ta tåget till stallet idag och sen gå men fick skjuts av Patrik Thunberg av en slump istället, fett skönt. Nu ska jag skriva labraportet och plugga lite biologi, det ska också bli skönt och avkopplande.. uuusch gråter nu


Day off!

Nu har jag precis duschat och står och lagar mat, jag är själv hemma och är ledig imorgon WOHOO. Plugga! :D

Ska ut och jogga nu. Fast NOT



Snuttisarna runt 2 


One piece is the shit, seriöst, dog för den

Lägger in fler bilder snart.

Hej alla sötnosar! :D Igår var jag först i stallet hela dagen, glömde mobilen så kände mig lite handikappad framåt kvällen när jag egentligen skulle träffat Jennifer och Jemma så jag och Hanna åkte till stan hem till Bella och bara hade skitmysigt i hennes pappas trea* i Vasastan/Östermalm. Jag färgade Bellas hår, planerade våran roadtrip till Skåne och vi kollade på OC och Hitta Nemo till halv 3 sen sov vi. ♥

Innan det övningskörde vi med Malin i Kårsta, fett kul iallafall.


Alltid lika svårt med rubriken?

linnea - "tråkig blogg.."

Haha, förstår det, har ju inte gjort så jävla mycket dom senaste dygnen. Men nu jävlar ;) Men tråkig tjej eller hur? Hur pallar man, Fu. Nu har jag ätit sallad och ska börja byta om och så kommer Hanna och hämtar mig vid 12, halv ett och så ska vi träffa Malin och kanske Bella. Fan va mysigt, man blir inte pigg av att sitta i den här sängen och stirra på mitt stökiga rum iallafall. Puuuss!

Min mobilkamera är sämst as you can see, men kameran ska fixas snarast.


Kärlek


Vem lyssnar ni på vilket humör ni än är på? Eminem? Fyfan vad jag älskar honom.

Plugg ju..

Nu ska jag snart åka och fika med alla tjejerna, eller inte snart såg jag nu. Men den är planen iallafall. Mamma ska åka och lämna in min kamera och så, sen ska dom bort på middag. FEKKE hos mig idag märker jag ju nu :D Det sorliga är att jag faktiskt måste plugga idag, eftersom jag skjutit på det så länge nu.. Åå vad jobbigt :(

Det jobbigaste var när jag skulle sträcka mig efter plattången och handen plötsligt snuddade vid en fet hög med Science block och böcker. Fick fan kalla kårar. Måste  hitta min mobil nu..



Sweet. Just nu

Najs väder!

Godmorgon, jag vet, är uppe skittidigt även fast det är lördag men är inte sån som föredrar att sova till 2 riktigt. Det är sol ute också och säkert varmt. Igår lät det ju fan som om jag vore jättebusy nu på morgonen, men nu har jag inget att göra. Jag har druckit juice och vill nästan gå ut och jogga ett tag :)



Maaalin ♥

Puss och Sov gott.

Ne, nu ska jag nog sova. Imorgon ska jag fika med tjejorna runt 1 och vill hinna göra lite saker innan ;) Godnatt ♥


Ucarlos f.01

Lite hästbilder från senaste tiden: Har ju nyss köpt min första egna stor häst, eller ja, för tre månader sen men det går jättebra och han är verkligen så jäkla gullig och rolig att rida varje dag, samtidigt som han utvecklas hela tiden :) Ska tävla nästa söndag i Botkyrka faktiskt, någon mer som ska dit kanske? :D




Sommarplaner

Ligger i sängen med spränghuvudvärk och saknar Oliver lite nu. Kul att se att jag hade lika många besökare som igår också, ska fixa lite mer med bloggen också när jag har ork. Ah, vad har jag gjort ikväll? Ingenting, blivit smsbombad av taggat folk och så, men jag har legat hemma och kollat Solsidan, och duschat länge typ. :)

Låg och tänkte på att jag flyttar snart. I Juli flyttar jag och min familj till Simrishamn, som ligger i Skåne. Där har vi köpt en ganska stor villa där vi ska bygga stall och börja renovera i April. Ska blir jätteskönt att flytta från Täby/Vallentuna, även fast man kommer sakna alla kompisar och så. Men fyfan va kul, i sommar kommer Malin ner med Bella och Hanna (som har sommarställe i Skåne) till mig och så drar vi på roadtrip till Danmark! Jag och Hanna är ju 16 och 17 då, och Bella och Malin är ju fan 18, 19. Kommer bli AWSOOME ♥


Gårdshotellet Sköllen nära Simrishamn och Skillinge på Österlen


32 Juli 00.22, puss

ShO, kom nyss hem från träningen och innan det var jag hos Oliver, det var därför jag inte bloggade :( Åkte till honom igår kväll och drog vid 11 idag. Så skönt att träffa honom igen, även fast han var dryg nu. Min syrra slog mig i ögat nyss så har skitooont och vill döda någonting nu. Vet inte vad som händer ikväll men ska äta lite sallad nu.
Påväg till Madelen förra helgen, haha hade inte bytt om än ;)


Love of my life.

Så, nu är jag hemma från stallet och har ätit ännu en sallad med fetaost. Jag skulle träffa Jennifer ett tag nu och se på film och så men det blev lite sent eftersom jag snart åker till Oliver som också snart är hemma (från fjällen). Har saknat honom så jävla mycket ♥ Sitter nyduschad och myser med min trötta lillesyster nu iallafall :)

Fick hjälp av gulliga Josefine med Youtube grejen föresten, tack.








Som ni märker har jag ingenting att blogga om riktigt.

Åh jag har cp tråkigt och orkar inte varken städa eller åka till stallet. Senare ska jag iallfall träffa Victoria Jones aka vicy och vi ska ta ut våra moppar, eller aa, om det går! Funtar fan på att ta tag i rummet, fast nee. Jag är lite för sjuk för det. Puss. Föresten, två skitbra bloggar är todaysvomit och yesterdaysvomit!

Jo en sak, hur fixar man in låtar och filmer från youtube nu för tiden? Dom har ju ändrat hur koderna ser ut och sen så visar dom inte på min blogg?
Tagen för 2 min sen hihi :)


pizap.com

Över 70 besökare redan, och klockan är .. halv ett? Kolla vikken tung grej jag gjorde nyss ;)


Orignial:

Kärlek, Stephenie Gee - Love the way you lie

Nu ska jag städa lite, sen dra mig ut mot stallet, fast det är fett mysigt väder ute nu så :)


Skinny love - Bon Iver

Lyssnar på Skinny love och skulle jag egentligen åkt och lämnat in min kamera nu eftersom den har slutat funka men hinner inte det eftersom jag vill ut till stallet och rida i ljuset för att sedan kunna ha tid för utgång på kvällen. Japp :)

Det här har jag ätit till lunch varje dag nu, så gott :) Sallad med fetaost och morötter, paprika, avocado och vinigrett. Åt det nyss också.


Från Juni 2009 till Februari 2011



Chilldag

Somnade tidigt igår eftersom jag inte gjorde något speciellt och vaknade nyss. Skulle igentligen bowlat eller dragit ut med tjejerna igår men jag är fortfarande lite sjuk och hann inte hem innan det blev sent så, jag stannade hemma igår. Men jag får nästan som ångest när jag inte gör saker nu när det är lov, och pojkvännen som är i fjällen.. Det suger, men han är påväg hem nu så vi ska träffas imorgon.

Gud, vi har varit tillsammans i dryga 7 månader nu, det är fan länge och här är min sexi outfit♥


RSS 2.0