träning

Kom precis hem från skolan och har haft Idrott sista lektionen och då hade vi gymnasik. Innan det hade vi två äckliga Science uppsatser på lektioner :)
Snart ska jag och träna, och ikäll kommer Oliver. myys ♥
Bild från dressyrträningen igår.


Sweet dreams

Ska nog sova nu eftersom det är skola imorgon, åh va äckligt segt. Jaja imorgon är det dressyrlektion vid 8 med Martell för Anna Duva. Först ska jag dusha men sen, godnatt :)Önskelista - Längtar till Globen nu!


Röda J.E.R stigbyglar
Ett till par Tretorn, fast svarta
Min häst som jag redan fått ♥
Fick nyss ny mobil btw (idag)


18.05

Red Martell ut en sväng idag men det var fortfarande hårt i marken. Han var lite istadig i börjar som han kan bli ibland, och då är definitivt lite för stor för mig. Men han började slappna av och blev finare mot slutet.
Nu är jag hemma hos mormor och äter, och ska hem snart. Ville egentligen åka till Oliver men men ♥


min trevliga poni

12.43

Nu är vi hemma igen och ska snart till stallet. Vi var bara där och hälsade på honom, och ska dit på tisdag och rida hoppas jag. Han är så jättemysig, längtar till 1a december, för då får vi hem honom! :D Nu sitter jag och Josefin och spelar kort.
Ucarlos f.01

Jag vaknade nyss och nu ska jag och pappa åka till min nya häst som står ut mot Vaxholm, vid Rydbo ungefär. Är så jävla glad att han gick igenom besikting och nu har vi köpt honom, fast han har inte flyttat till Söderby än :) Vi hörs sen, ska ta lite gulliga bilder på honom också.Snart kommer min älskling

Tjaaa
Nu har jag inte bloggat på ett tag men kände mig lite peppad att göra det nu. Igårkväll var jag i stan med Stefanie, Kais och Nebil och kollade på Due date. Var dock tvungen att åka hem vid 11 eftersom jag skulle upp klockan fem och fodra och släppa ut alla hästar på Söderby :) Men det var jätteskönt, hann rida innan 11 och kom hem vid 12. Sen sov jag till tre och nu har jag ätit middag. Snart kommer Oliver också ♥


Idag

14.49

Nu ska jag och åka till stallet för att hinna rida ut. :)


14.49

Nu ska jag och åka till stallet för att hinna rida ut. :)


Nov. 3, 2010

Jag har tänkt på en sak. Jag skriver aldrig om känslor, tankar eller åsikter även fast en blogg ska vara personlig, och även om jag har en kategori som heter Tankar och Åsikter. Anledningen till det är att jag är då dålig på att utrycka mig, särsilt skriftligt när det kommer till känslor.

Men att jag är glad och lycklig tycker jag ändå att jag lyckas visa i bloggen utan långa texter i kursiv text, och det är få saker som gör mig ledsen, som tynger ner mig, saker som får mig att gråta så fort jag tänker på det. Jag är ledsen, för att måndagen den 23 augusti 2010 avlivades min ponny som jag hade haft i drygt fem år. Det är det enda jag tänker på när jag lyssnar på sånhär deprimerande eller känslosam musik. Usch vad jag saknar honom, det är sjukt. Jag har aldrig mått så dåligt som de tre veckorna innan och den dagen. Om jag fick välja, så skulle jag välja att få tillbaka honom mot vad som helst. Tre av fyra gånger så är det pågrund av det som jag gråtit. Men det konstiga är, att efter ett tag kan man inte gråta mer, då är man bara tom. Då kommer det dåliga samvetet och man hatar sig själv för det. Jag vet att det här inlägget kommer hamna i utkastet, för att jag inte kommer våga. Men jag måste bara skriva av mig. Jag vet att några av er har känt den här känslan av olika anledningar, att ni också har gråtit tills ni somnar. Jag tycker att tårar är ett starkt sätt att visa riktiga känslor, dock så hatar jag när folk gråter för ingenting. Men antagligen gjorde jag också det innan jag det här hände. Ingenting i mitt liv gör mig så jävla illa som när jag tänker på min älskling i himlen. Ingen annan levande själ gjorde mig så glad som han gjorde faktiskt. När det gick bra på tävlingar och träningar, var det inget annat som var bättre. Jag kommer verkligen ihåg sista dagen, eller på söndagen så satt jag med honom i hagen hur länge som helst, tills han gick iväg och jag tror jag insåg och tänkte för mig själv att det var en bra sista stund tillsammns (tänk, jag fick honom när jag var 10) men sedan på kvällen innan jag skulle sova så fick jag total panik. Jag fick panik när jag tänkte på att det var sista gången jag var med min snutte. Ville bara ut till stallet så fort som möjligt. På måndagen visste jag att snart skulle han inte finnas där längre. Jag kommer ärligt inte ihåg var jag var den dagen, men inte i skolan iaf. Jag lovar, det här är inte som att förlora en hund eller annat husdjur, det här är någonting som kommer följa med mig hela jävla livet, och om jag fick välja skulle jag gärna ha kvar honom hela mitt liv. Han är min ängel nu ♥


Bilder från i somras


Sista dagen i skolan tror jag, och jag och Stefanie hade solat solarium typ 20 min x 3..

Umgicks med Matilda.


Hade tjejmiddag


Grillade med alla tjejer.

Svar

Hur många läsare har du ungefär per dag?


Det är helt beroende på hur mkt jag har lust att blogga, som nu när jag inte bloggar (kanske 1 inlägg per dag, max) så är det ca 140, annars brukar det vara iaf över 200. Som mest när jag är aktiv så är det väl 250 :) 

 
Bild från i Somras!

Nya Candada Goose

ÅH min Canada Goose har kommit nu, jättefin brun med fluffig vit päls, dock så är den kanske lite lite, en aning för liten, jag vet inte, den är XS men jag tkr den är lite kort, men det är ju en kort modell. jag vet inte..


k

Nu har vi myst klart och ska försöka sova ;) godnatt

RSS 2.0