Min prins

Nu ska jag lägga mig och läsa lite juridik innan jag somnar. Imorgon är det en lång skoldag och måste upp kl 6 uee.. Någon frågade om jag inte kunde fota mitt stall och så, absolut nån dag! Jaja, har inte så mycket roligt att säga så jag lägger ut en bild på fina Don Miro.


På väg hem

Äntligen på väg hem efter prov och engelskaredovisningar. Det enda mysiga var och sitta och prata med alla gulliga tjejer i min klass efter skolan <3 Nu ska jag hem och plugga och rida. Juste tänker mycket på Vallentuna gymnasium idag och det var även skottlossning här i Ystad igår ca en halvtimme före jag gick till bussen..


Plugg på EH.


Klar

Nu är jag klar hos tandläkaren, dom var sjukt snabba med tanke på att jag lagade ett hål. 7 min sen var jag klar, men jag klagar inte! Fast nu är det mer än fyra timmar tills jag börjar uee. Jaja pz


Bloggtorka

Jag vet att jag har varit skitseg på att blogga. Nu sitter jag iaf och väntar hos tandläkaren för att senare börja kl halv 2 i skolan.


Skolan nu!


Fika EH.

Jag och min fina kusin sitter nu på Espresso house, standard! Det är julskyltning i Ystad och här är jättefint och väldigt mycket folk. Mysigt att komma iväg och göra saker på söndagar som annars är tråk och plugg dag.. Vi har köpt varsin tröja och vanilj latte också!


Uee

Jag har riktig fuldag! Det är även storm och regnar i Skåne så vi ska åka till stan och fika, mys. Puss


Frulle


Haha

Någon frågade varför mina ögonbryn ser så konstiga ut och det är för att för 3 år sen så noppade jag bort dom och det växer inte ut så. Brukar rita men pallade inte ;) Sen hatar jag ögonbryn, fult och lite usch, inte äckligt men ser lite aa med folk som har för tjocka ögonbryn, aja thats just me. Och det klart att jag ångrar att jag tog bort dom men, det var som sagt väldigt länge sedan så blir väl att tatuera in. Nu ligger jag och mini och kollar på Beck men nej, hon sover.. Det tänkte jag också eftersom det är hoppning kl 11 på tv så måste upp innan det. Sen ska jag och Mershia in till Ystad imorgon och fika, as mysigt eftersom det är julskyltning också! God natt fina bloggläsare


Gårdagen


Städat!

Tog tag i mitt rum så nu är det snyggt och fräscht igen. Nu ska vi äta lammfilé yummy.


Klar

Nu har jag ridit båda och dom var jättefina, men pigga i blåsten. Ikväll kommer min kusin hit så vi ska bara vara hemma och ta det lugnt vilket kan vara skönt efter igår :D Jag ska lägga upp fler bilder också! Men nu ska jag fixa vattnet till hästarna och sedan gå in och duscha.


Sov länge

Jag vaknade nyss, nästan 12 timmar , ovanligt för mig att sova så länge! Men det var skönt och nu ska jag ut och rida Danne.


Sweet

Skönt att vars hemma nu, hade en riktigt trevlig kväll med massa fins människor. Nu är jag trött så natti natti!


Woop


Väntar

Sitter på Espresso house och väntar på en tjejkompis och sen ska vi dra till några killkompisar i Ystad. Trevligt trevligt. Bloggar ikväll!


Blåser iväg i det här vädret :(


Hemma nu

Nu är jag hemma och ska ut till mina underbara hästar <3


Privatjuridik


Natti natti

Oj somnade visst igår :) Nu sitter jag i allafall på den här bussen som tar evigheter och lyssnar på Skrillex. Är trött som ett as och kommer somna på personen bredvid mig som jag brukar ;) Alltid lika spännande att vakna upp.. Jag slutar som tur var 11 så det är riktigt skönt, så ska jag hem och rida sen ikväll så vet jag inte ännu. Det finns fest men så trött som jag är nu så går alternativet att sova före. Hörs sen <3


Filmmys

Ligger i sängen och äter fruktsallad och ska kolla på film med världens bästa syrra! Vi tänkte se Hur många lingon finns det i världen, så söt film. Bloggar straxi puss puss


Middag

Nu har jag ridit Martell och Danne fick vila och bli borstad. Jag har nyss gjort middag själv också så creds till mig ;) Idag har jag inge plugg alls så tänkte bara chilla och göra lite längre inlägg med massa bilder och sånt snart!


Hem

Så, redovisningen gick riktigt bra trots att jag var lite nervös och nu när vi hade håla till matten så väljer jag att jobba hemifrån ist, så går hem nu annars är jag inte hemma förens kl 6... Hörs sen <3


Förkyld

Nu sitter jag på bussen och insåg nu hur förkyld jag är! Sitter och typ snorar och tjejen bredvid mig kommer döda mig snart ;) Lång skoldag idag så det är bara att försöka ta sig igenom. Jag har ju som tur var den där redovisningen om en egen händelse idag så det är lite kul i alla fall :) han inte fota min outfit i morse men det var lika bra för den var tråkig och helt dressed in black.


Ändrade planer

Insåg att jag visst hade en del plugg så satte mig med musiken och skrev ihop drygt fyra A4 sidor och det blev mer än 6 min att redovisa imorgon så de får räcka ;) Jag måste gå upp svintidigt om jag ska hinna till skolan imorgon så ska sova dirr nu! Pussilipuss

ps. Hannavad@ instagraaam


Puss

Är uppe hos hästarna och bara gosar, njuter av inte ha några läxor för en dag :)


På väg hem


Klart!

Äntligen över! Vi gjorde det nästan först och efteråt kändes det as skönt. Är helt röd i ansiktet. Woop


Off to school


Äntligen klar

Nu är jag nog färdig med pluggandet för ett tag. Jag har ju som sagt en redovisning idag på engelskan, men det ska nog gå bra. Jag har hunnit rida Martell också som var pigg och fräsch efter i måndags och har även spikat upp lite fler plaketter på boxdörren och insåg att han har fått ihop 17 st på en säsong, duktig kille :) Nu ska jag duscha (igen) och sen börja fixa mig lite inför skolan. Det är verkligen för skönt att börja såhär sent vissa dagar, eftersom jag hinner rida medans det är ljust ute! Har stressat lite nu för att hinna med tåget kl 2 men mamma kör mig till skolan.
Juste, pratade med Matilda nyss och vi har feta planer inför sommaren!! Tell u more later ♥


Ute på en väldigt pigg, och långhårig häst..


Myys

Nu ska vi äta frukost och jag ska öva på engelskaredovisningen som jag har idag. Jag börjar tre och har bara en lektion, riktigt skönt för då hinner jag rida hästarna innan. Tänkte rida både ganska lugnt eftersom Danne tränade igår och Martell var hos equaterapeften i måndags. Jag ska hinna svara på lite frågor som har kommit in också! :)


Vaken nu

Antar att många är vakna nu och jag är uppe redan och går med min bror till skolan. Själv börjar jag om 7 och en halm timme haha :) hörs snart


Träning

Nu är vi påväg hem från träningen. Danne var väldigt fin men blev trött mot slutet. Men på måndag ska vi ev åka på en Pay and jump på måndag med honom bara för att få hoppa lite bana. Nu ska jag hem och plugga uee :(


På väg hem

Åh va skönt att sluta skolan och åka hem till mina älskade hästar! <3


Mm

Men afan är så trött på grönsaker nu, vill ha godis :(


Företagsekonomi

Juste, idag är "första gången i mitt liv" jag har en färgad skjorta på mig OMYGAAAD. Nej men, passar det? Känner mig ganska obekväm.. Kan visa hela outfiten sen. Snart mat <3!


Skola

Har superlång svenskalektion men det är mestadels redovisningar så det är rätt skönt! Träning ikväll, kanske lägger ut nån film efteråt?


Godnatt

Så nu ska jag försöka sova för jag har skola imorgon. Ska hoppträna också så det blir kul :) Fortsätter svara på frågarna imorgonkväll också. Nattinatti


Några svar!

Saknar du Stockholm?
Det är klart jag saknar mina kompisar i Stockholm, men inte Stockholm i sig. Jag trivs bra här.

Vilka är dina närmsta vänner i Skåne nu?
Hmm, Laurita och Cassandra, två underbara tjejer i min klass! :)

Var är roligast att bo, i Skåne eller Sthlm?
Svårt att svara på, eftersom jag har så jättea många roliga minnen med mina gamla kompisar men hittills har det varit många roliga fester, nära till Danmark här osv..

Vilken skola och vilken linje går du?
Jag går i Österportsgymnasiumet i Ystad och går Ekonomi.

Vad vill du bli när du blir stor?
Ingen aning! Antagligen jobba inom ekonomi eller juridik.

Hur många läsare har du per dag ungefär?
Det beror på, nu när jag precis börjar är det inte mer än 200 unika /dag, men brukar vara runt 350 i vanliga fall.

Hur länge har du ridit?
Jag började på ridskola när jag var 6 och fick min första ponny när jag var 9.

Vad är det pinsammaste du varit med om?
Oj, mycket.. men bara för ett tag sen satt jag på tåget med några tjejer i min klass från Malmö och pratade om mitt dåvarande "på g" och berättade hur vi träffades och vad vi gjorde osv när vi efter ett tag insåg att han och hans kompis satt precis bakom oss och hade hört allt. Som tur var hade jag inte börjat prata om att jag inte hade några känslor för honom osv ;)



Vad är ditt mål med dina hästar?
Martell:
Han är ju somsagt 13 år gammal och är inte tävlad innan han kom till mig, så att han kommer gå korta säsonger och vi får vara lite försiktig med honom så att han håller så bra som möjligt. Men till våren vill jag kvala 140 och starta när jag känner mig redo. Tror absolut att han kommer gå 140 om han håller sig fräsch lilla gubben! :)
Danne: Han är mitt projekt men även min framtidshäst som jag hoppas på ska gå 140 om han fortsätter utvecklas som han gör. Han är en Cardentoavkomma med massa språng i sig så jag tror att om allt går som det ska så ska han förhoppningsvis starta 130 kommande säsong. Vi kommer ta ut honom första gången till våren, så hinner han bli ännu starkare och ännu finare!
Carlo: Ska förhoppningsvis säljas pga av att jag egentligen inte har tid för 3 tävlingshästar nu på hösten/vintern. Annars är väl planen att börja träna honom för Ulrika Trägård och se vad som händer, gå ut och hoppa lite småklasser till våren.

Har du ägt några andra hästar innan dom du har nu? Kram
Nej, inga andra storhästar. Började rida storhäst förra året i Juli. Men har haft en del ponnys innan. Kram





Mina fina

Så, nu har jag precis duschat och ska sätta mig och plugga! Danne reds ut 40 min ganska kravlöst. Red honom lång och låg och han var jättefin! Han har verkligen blivit stadig och stabil och rolig att rida varje dag. Jag tycker att han alltid varit en väldigt fin häst i grunden oavsett vad alla andra tycker och tänker men han har blivit starkare och förut tyckte jag att det var svårt att få honom i korrekt form och få honom att börja trampa under sig eftersom han är så stor för mig och jag red ofta med hjälptyglar och sporrar men nu förtiden slipper jag det :)

Martell var hos equaterapeften (stavning?), alltså akupunktur på en häst och hon sa att han satt fast ordentligt över ländryggen men att det troligtvis är något gammalt som har kommit fram nu när han rids såpass ordentligt. Martell har ju innan jag tog över honom för drygt ett år sedan, inte gjort någonting alls och ridits väldigt sällan och oregelbundet hos sin förra ägare. Så jag måste säga att han är helt fantastist som har gått från att inte ens haft en tävlingslicens till att i slutet av säsongen gick felfria 130 rundor. Han är min första stor häst och min vinstlott!


Just nu


Man orkar inte ♥


Bakery story

Hej :) Jag och mina två systrar har precis ätit och städat hela huset och nu ligger jag och spelar Bakery Story, världens bästa och sötaste spel!! Jaja, nu tänkte vi gå ut och gå. Puss


No school


No school


Haha

Har precis lyckats fånga in Martell som varit lös..


Frågestund

Fråga vad ni vill så svarar jag imorgon eller i övermorgon! :)


Varför jag inte ska ha kvar Ucarlos/Carlo

Det är nog inte riktigt min typ av häst och även fast han är väldigt fin hemma både på marken och i hoppningen så funkar det inte så bra på tävling utan jag blir lite osäker på honom och då blir han osäker. Dock är det inte helt säker, vi ska ta hem honom och börja träna för min nya tränare som är helt fantastisk enligt mig! Så vi får se hur det blir, han är en häst med ENORM kapacitet så jag vill ge oss en ärlig chans samtidigt som jag har två andra hästar som det går jättebra med, så det handlar ju lite om prioritering. :)


Godnatt

Sämst på att blogga :( sämst på allt desutom. Natti natti


Deppmode

Jag har sovit i tre timmar och varit uppe och ridit Martell. Jag är bara hemma ikväll och har lite kvalitete elltstid med familjen, antar att sånt är bra ibland. Jag vet inte om det är vädret men är på så himla low mood hela tiden och är trött och så hela tiden.. skulle behöva/vilja ha en pojkvän nu! ♥
Ska snart gå och nanna kudden, kl 9 på en lördag :)


Huvudvärk

Hola. Jag och mamma har nyss (snart klara) varit och öppnat upp hela och mockat hela hagen... evighetsjobb säger jag bara så nu har jag huvudvärk och sitter inne men ska snart gå ut och rida innan det blir mörkt :) Hoppas även på att hinna övningsköra idag och gå ut och gå. Inga planer för ikväll heller, men alla inkusive jag har blivit så jävla tråkiga så det händer ju ingenting längre.. Jaja, ska upp och rida Zeon och Viggo ikväll också.
Carlo kommer förmodligen hem den första december om han inte blir såld, skulle tydligen komma någon tjej och kolla på honom idag så det är bra :)


Sovit en timme

Vaknade nyss efter att ha sovit en timme så ligger och lyssnar på musik och ska snart gå upp.. Nää vill inte, det är kallt uppe uue :(


Viggo i solariumet

Nu har jag ridit båda mina och ska gå upp och ställa Viggo i solariumet en stund så kan jag rida honom sen tänkte jag. Juste, nu börjar hårdträningen på riktigt, minst 1,5 timme pw per dag och bara kött, sallad, frukt och vatten :) Måste försöka peppa mig själv till det här nu..


Slutat skolan nu

Kändes ju inte så lönt att åka en timme till skolan när man slutar nu! Jaja, bara att vänta på tåget som går om ungefär en halvtimme, så ska jag hem och rida :) Inte heller har jag några planer för ikväll så får se vad som händer senare.


Dagen i ord

Nu kan jag äntligen blogga ordentligt! Ny header som ni kanske ser? Det är fina Caroline som har suttit och gjort den nu och själv tycker jag den är så perfekt! Duktig, eller hur? :)

Nu ligger jag och kollar på någon komedi, vilket jag egentligen hatar men väntar på att gå ut och kvällsfodra hästarna så.. Jag har varit uppe hos våra grannar och ridit en av hennes hästar, men det tog ett tag så hann inte rida fler. Red i alla fall en liten häst som kallas Viggo, jättemysig och känslig lusitanokorsning, lite annorlunda men kul! Efter skolan imorgon ska jag upp dit igen och förhoppningsvis rida 4-åringen lite... wiee. Slutar ju väldigt tidigt imorgon eftersom jag bara har Spanskaprov (som jag egentligen borde plugga på N U) och sedan en föreläsning för ekonomiarna som jag tänkte skippa.
Nu ska jag springa upp och ge hö och sen duscha! ♥



provar


Inga bilder

Nu är båda hästarna ridna och jag ska äta och plugga till Spanskaprov imorgon :( Får se om det blir mer ridning ikväll! :) Vet inte varför men jag kan inte lägga upp bilder!!!

Mys


Vaknade nu..

Försov mig men nu är jag vaken så ska ut och powerwalka. Min kära syster och hennes kompis hade gjort kaffe till mig, och det var förvånansvärt gott :) Hörs sen!

Testar mobilblogg..

Hihi är på mobilen och testar att mobilblogga. Natti natti <3


Sommaren ♥

Innan jag somnar - kul att så många, nästan 100 på tio minuter visade intresse till uppdateringen, så imorgon blir det lite fler inlägg och massa bilder. Usch va kallt det var ute nu när jag var ute, det märks att vintern snart är här, och det är mysigt med julen men jag saknar redan sommaren :( Solen, stranden, Danmark ♥ like På någon strand nära Simrishamn i sommras med Hanna.

Morgondagens planer

Jo, jag hoppas innerligt på att inte behöva gå upp kl sex imorgon och dra till skolan eftersom jag känner mig lite småsjuk och gärna är hemma och rider imorgon. Så om jag får min vilja igenom så går jag upp runt 8, går en långpromenad med musik och efter det, går in och äter med syrran och hennes kompis som är lediga imorgon. Jag ska hinna rida båda mina hästar innan kl 1 är planen, så att jag ev kan rida någon eller några av grannes på eftermiddagen, i så fall blir det jättekul :)

Ligger just nu och kollar på Jersey Shore men ska springa ut och fodra hästarna nu. ♥

Here we go again.

Jag har saknat bloggen och fått mer motivation till att blogga och efterom det har skett så många och stora förändringar i mitt liv kanske min blogg blir lite mer intressant också ;)

Som vanligt kommer hästarna synas jättemycket i bloggen, men dagliga rutiner såsom träning, skola och mina ständiga trips till Danmark med mina underbara vänner. Att jag har Pärlan, dvs min vita iPhone 4 gör det också lättare att uppdatera var jag än är. En ny header/design ska jag också fixa så småning om. Vi får se hur länge det håller helt enkelt! :)


RSS 2.0