00.16

Jag just nu (har ingenting att blogga om) :)




Flickan i jordkällaren

Vi har precis kollat klart på Beck som gick på tv nyss och nu ska vi snart sova. Puss, Godnatt


Min nya hårfärg

Håret blev skitbra och mörkt, det är dock absolut inte svart. Det behövdes nästan 4 hårfärger till mitt hår :O Snart kommer min älskling


Party igår

Här är lite bilder från igår; Hos Bella

Hair system

Nu ska jag till stallet, och sen när jag kommer hem ska jag färga håret istället.


Svar

Hej Hanna!
Skulle du kunna lägga ut på din blgg om hur du fixar ditt hår så snyggt med diadem. Och hur du får så fin volym på håret när du har så.
Kram

Ja självklart, kan göra det ikväll när jag ändå ska fixa håret. :)


Hittade ingen bra bild iofs!

Jag har tråkigt nu.





13.49


Kofta - Gina Tricot
Hood - Bikbok
Hårfärg, hudprodukter, lösnaglar - Hm

MARABOU VINTER VIT

Finns på våran Ica nu, skiitgood

Täby

Kom nyss hem från Täby centrum och har shoppat lite, mest småsaker. Nu ska vi äta våfflor sen färga mitt hår! :)



Svar

snyggt!
vem tränar du för?

Jag tränar inte regelbundet hoppning längre, för att kunna variera och för att min häst inte ska behöva hoppa särskilt mkt, utan behöver mer markarbete osv. Men jag tränar oftast för Lena Bredberg.


Senaste träningen.

Andra träningen på storhäst.

22.22 - ska önska.

Nu kom jag hem för ett tag sen, har varit och stallet och sedan på middag, så det blev en lugn kväll ikväll. Red med min syrra idag :D Imorgon ska jag tidigt till Täby centrum och köpa mer hårfärg, behöver nog nästan fyra hårfärger insåg vi.. Jag är jäättetrött nu, så ska nog sova. Godnatt ♥
22.22 - nu ska jag önska att jag vinner 74 miljoner på nästa trisslott.


Min 9åringa syster som är efterbliven på att rida :D

Chilldag

Stefanie kom till mig vid halv 11 när jag och Oliver låg och sov. Vi har ätit Kinamat idag, sen drog vi till täby och fixade lite saker ;) Nu ska jag till stallet. hörs sen


Min kille masserar mig

Min älskling är här och vi ska väl titta på film eller nått snart, men nu masserar han mig :) Imorgon ska jag färga håret + luncha med Stefanie. Najs.

Asså såhär såg mina läppar ut igårmorse när jag vaknade, KISSIE STYLE


Min älskling

Nu ska jag prata med älsklingen som är lite dryg sen ska jag sova. Skönt med choice imorrn! :) Godnatt ♥

Ont i hela kroppen.

shooo.

Har målat klart till ART projektet nu. Haha, jag har haft ont i hela kroppen idag, ryggen, axlarna och nacken efter höjdhoppningen igår på idrotten. Jag hoppade 130 innan jag började riva, och när vi värmde upp tog jag i när jag hoppade så att jag knixade till ryggen och det kändes som jag ville börja gråta för att det gjorde så jävla ont, men jag skippade det framför klassen.. sjukt :)

Är lite trött nu, ska väl snart äta.

Föresten kommer min bruna Canada Goose som jag beställde för ett tag sen snart!


18.25 - Fråga

Vem är malin?
Är ni bästa kompisar?
Snälla svara bliv lite nyfiken älskar din blogg! :D


Haha ja, Malin är min bästis och vi ska vara varje minut på låvet, eller hur Malin?
Nej men Malin är 93a och står i samma stall som jag, så därför känner vi varandra. Och tyvärr umgås vi för lite utanför stallet av olika anledningar. Hon jätteunderbar, skön och jättelätt att prata med :)


Godnatt, 23.42

Ligger i sängen och är trött, så ska sova nu. Sista dagen imorgon :D
ÅH, alla är så gulliga på facebook.. "och 44 andra gillar detta"


Film från träningen.

Haha måste verkligen tänka på hälarna när han hoppar så här stort ;)

Film från träningen.


Hoppning

Ja, jag och Oliver är tillsammans igen efter kanske 20 timmar. Kan inte vara utan honom och jag älskar honom på riktigt :)

Kom nyss hem från träningen och han var jättefin. Vi hoppade lite studs och linjer och sen bana på 115-120. Det gick iallafall bra. Snackade massor med Malin också om allt. Här är bilder och senare ev. film!



Jag ska tänka på annat nu.

Kom nyss hem, har varit i Täby med Lovisa och Stefanie. Usch jag mår inte bra, har en klump i magen, skakar. Jag hatar min pojkvän för vad han håller på med nu.

Fan va ful jag är också. orkar inte


Ska till skolan nu.

Skönt! Tre skoldagar kvar till lov. lovely


Lite bilder från iGår







Mitt hår.


21.50 - Sova nu..?

Är helt slut. Vaknade 9 imorse hos Filippa, och vi gick och la oss sent kvällen innan, åkte hem vid 11 sen har jag varit och provridit + ridit två andra hästar. Det gick jättebra igen (har ridit den förut) och jag gillar den verkligen :)

Föresten, fan va mysigt det är i Vaxholm, eller på resarö. Särskilt hos flipps, ♥

Den hästen jag provred :)

En häst som rider ibland, bla. nu i helgen.

Och min älskling Martell

Dålig uppdatering.

Har varit hos Filippa i Vaxholm med Lovisa igår, kan berätta mer sen men jag ska åka och provrida en häst nu. Puss


Kallt ute

Kom nyss hem till Jessica och vi ska väl kolla på film eller nått nu. Puss

Drar och möter Jessica nu


16.45 - varmt!

Kom nyss hem från skolan och usch det var skitvarmt med fjällräven så fick gå runt och bära på den i Täby C. Ikväll ska jag träffa tjejerna :D


Kallt.

Öh, det snöar och det ör snö överallt? UGGS och fan fjällräven då eller, åh jag fryser ihjäl.

Idag har vi nån UN day till halv 11, sen har vi vanliga lektioner. Vet inte längre vad jag ska göra efter skolan, men men :)


Måste fan ut och röra på mig nu, har skrivit en uppsats om feta ungdomar..

på tal om inget. mamma ♥


21/10-10

Hej. Vet aldrig hur jag ska börja?

Jag har inte alls gjort något speciellt idag förutom att somna på en lektion. Vi hade två prov idag och har pluggat sönder den här veckan, som många andra i min klass gjort. Sköönt med fredag imorgon! På lördag ska jag hänga med Lovisa och Filippa i Vaxholm (?).. :D

Haha min älskling



SPT, svar på tal - Ridning

Hej Hanna!:) Jätte fin blogg och allt men jag undrar vilken klubb du rider för? och När började du rida? :)

Kan ju berätta lite om min ridning då..
Jag rider för Stora Wäsby och har gjort det ett tag nu, bäst! Jag började väl rida på ridskola vid 6, och rida påriktigt när jag var sju, och fick min första häst när jag var nio. Har haft sju hästar sen dess och nu har jag foderhäst, och ska förmodligen köpa den och en till. Jag är i stallet fem eller sex dagar i veckan, och då åker jag med mamma som gör allting i stallet åt mig. Låter som jag är väldigt bortskämd att jag inte mockar, gör mat osv. men det har liksom blivit så när det alltid har varit så. Ett tag när jag var 11 hade jag tre hästar samtidigt som skulle ridas, och då hade jag annars inte tid för skola och kompisar. Jag tävlar varannan helg förutom nu när jag har tävlat klart för säsongen. På ponny hann jag tävla upp till MVS B, division 3, 2, 1 och Elitdivision i våras tillsammans med 3 andra från våran klubb. När jag var liten red jag också ett år i Globen ponnygalopp + show, och kvalade till Skandinaviska efter SM i ponnygalopp, long time ago.  Jag tränar hoppning en gång i veckan i grupp, och rider själv, alltså privatdressyr på måndagar. Nu på stor häst har jag kvalat till 130 men min foderhäst som aldrig tävlat höga klasser alls, men är jättefin hitills!



HAHA, jag och malin ♥

Hey.

Idag hade jag en Science presentation som sista lektion och direkt åkte jag ut med Malin till stallet. Jag var där till 7, åkte och köpte sallad (skitgod kyckling och fetaost) och sedan hem. Sen kom Vicy och hennes pojkvän till mig och vi snackade och bytte lite kläder, det var ändå väldigt länge sen jag träffade henne. Har inte pluggat någonting, vilket är skönt som fan.

Nu ska jag chilla vidare.. :D



.. det var inte meningen


Ang hårfärg

"Fan vad snygg du är. Speciellt i rött hår!" "din nya hårfärg är fin , men jag undrar vad det var som fick dig att färga just rött"

Om jag ska vara ärlig fick jag inpiration från Rihanna, som är sjukt jävla snygg. Men det låter fel, för då tänker folk säkert - Tror hon att hon kommer se ut som henne, att bli lika snygg i det? Men jag ville pröva (har ju faktiskt haft i princip alla andra möjliga hårfärger) och jag trivs i det nu. Har gröna ögon ibland, min ögonfärg skiftar men den är lite grön, och det passar till rött, tycker jag.


 
Det här är nästan exakt den hårfärgen jag har nu.

Skolan nu - är trött

Dagens Facelook.

 

Parfym - Naomi Cambell


Naomi Cambell, Cat deluxe. Luktar jättegott, har haft den lite från och till från sexan :)

Trött

AH, helt sjukt, har pluggat nästan konstant sen kl 16.00. Helt slut nu, så nu måste jag sova. Godnatt bloggen ♥

Snart

"Kan inte du lägg ut en bättre bild på din nya hårfärg, tycker det är galet snyggt med rött hår, vill också färga" "lägg ut en bild på ditt hår"
"jättefin färg!"

 
Här är röda löv istället.

Ärligt, jag orkar inte.

Kom hem från skolan vid 4 och började plugga diretk, pluggar fortfarande och ska fortsätta ett tag. Mitt hus är svinkallt, jag är själv hemma som jag hatar och ska snart åka upp och köpa sallad till mig. Jag håller på med en befolkningsgeografi nu, är snart klar och ska fortsätta med Science Expancel grej..
Har världens mensvärk också :S


Skola

Är i skolan och hade nyss hemkunskap och lunch haha. Har boxning på idrotten som sista lektion, så najs! :)



bye

Får skjuts till bussen nu som går 20 över. Har ringar och smycken idag som jag aldrig annars har, klackskor och korsörhänge.


Godnatt, 23.07

Nu ska jag sova, ska förhoppningsvis och köpa kamera imorgon efter skolan, sen träffa Jessica och plugga på kvällen. Ska ringa pojkvännen nu. Bloggar imorgon! :)


Ny mobil.

Jag är så oförsiktig om mina mobiler så nu när jag tappa min nya Sony Ericsson i vattnet fick jag en helt okej Nokia. Funderar på en Iphone men kommer nog inte få en, isåfall vill jag ju ha en 4. Ska iallafall få en SKITBRA Nokia snart; Den ska iallafall vara väldigt bra enligt pappas kompis som är chef för Telia.



Älskar dig mami

Haha hon vill inte att jag lägger ut "fula" bilder på henne sa hon igår när jag tog den här, så himla fin mamma ♥
Hon ser iofs ut som en baby här men det är för att hon har så liten näsa, som tyvärr inte jag fick. 

Min mami är bäst. Hon heter Jessica, fyllde nyss 40, hon får inte läsa min blogg, hon är helt nykterist och röker inte heller vilket jag tycker är bra, det är inte fräscht. Vi är inte så lika, hon har brunt hår med lite tuppkam :) Hon har blingbling längst upp på örat som jag nyss tog också. Pappa du är också bra asså


Svar på frågor.

Vart kommer döskalle ringen ifrån????

Från Glitter haha ;) Någon frågade hur gammal jag var och frågade också om jag inte visste var fan svar på tal var, haha jorå och jag är 15, 95a alltså.

Här är min nya hårfärg, fast klart starkare och rödare i verkligenheten måste jag säga!


19.40 Oktober

Nu ska jag plugga. Skriva en uppsats i SO om befolkninggeografi och jämföra ett I land och ett U land. Inte kul..


18 October

Nu har jag fixat och gjort om bloggen ganska mycket som ni ser, ska eventuellt göra en ny header i veckan men den här är ju fortfarande hyffsat ny.

Efter första skoldagen på en vecka nu åkte jag, Stefanie och Caroline tillsammans till Täby C och fikade + handlade lite småsaker. Jag har nämnligen fått mitt bankort nu så det har blivit en del shopping på sistone ;)


Dödskalle ring - 89:-
Korsörhängen - 99:-
Svarta vantar - 99:-
Plånbok - 139:-

Småsaker som man behöver :)

.

.

Shopping

Köpt lite saker idag, visar senare ( det här inlägget är till designen på bloggen ) koder..


Ny footer längst ner!


bloggdesign

Jag ska börja blogga igen så håller på att fixa bloggen lite nu:)

RSS 2.0