<3

LÄNK TILL FETTOT :D

http://www.stefhunny.blogg.se

Bilder från idag

Bilder från idag:



haha såg fuck'd up på bilden idag

Kom nyss hem från skolan, och Stefanie skulle jobba så jag träffade min pojkvän ett tag. Nu ska jag äta nått.
Såhär såg jag ut idag på skolfotot:




Älskling

Är med Stefanie (ye vi är eehkompis nu) i skolan och vi har lång rast :) Ska snart ha SO sen lunch, najs ♥





00:37

Ska till skolan imorgon, upp vid 6. Godnatt


På tal om silverschampo



Vart köper man/ Du silverschampot och hur mycket kostar det? Hur länge ska man ungefär ha det i? :) puss

Jag har också slingat mitt hår blont från mörkbrunt. Men jag vill ha ännu blondare, typ som du har! Du använder ju silvershampoo och jag undrar om det verkligen fungerar?

Svar; På nästan alla hårsalonger finns olika silverschampo. Jag brukar köpa Loreals som är jätteeffektivt och det funkar verkligen för 180 kr. Det andra, Matrix so silver kostar 219 kr och ska tydligen vara bra, har inte testat än. Jag brukar ha i det i 10 - 15 min, inte längre. En gång hade jag i det i 45 min, och det blev grått och blåa slingor i kanske en vecka!! Dock så bleker inte silverschampo alls, utan det highlight de ljusaste slingorna och gör håret mer askblondt, dvs tar bort de varma pigmenten i ditt hår. Lycka till :)




Drar till stallet nu


Converse All star



Visst, Jag tycker inte att de är fula, lite coola men alla har dom, och då är det inte lika speciellt längre. Känns fan mer unikt att köpa skor på Din sko än att ha ett par converse. Färgen på Converse All Star texten jag skrev är den snyggaste färgen på converse isåfall, eller vit. Vad tycker ni? Vad har ni för converse?

Svar till frågestunden.




Varför är du och Victoria ine kompisar längre? din blogg är bääst<3 :D
Svar; Jo det är vi, vi umgås bara inte som förut när vi var hela tiden, som i vintras. Tack :) 


du har jättesmal mage. hur :O
Svar; Haha tack, har kanske smal mage med tanke på min ben. Har alltid haft liten midja :)


När blev du och dina pojkvän tsm ? Och hur blev ni tillsammans eller vad man ska säga. Hur började ni snacka ?
Svar; Första gången var väl för 2 år sen och från dess har vi varit tsm lite från och till :)


Vad hände med dig och jt?
Svar; haha jadu, han sa att han inte hade såna känslor kvar för mig.


hur länge har du och oliver varit tillsammans och hur många gånger? hur ofte har ní sex? hur gammal är han? pussi
Svar; Svarade på det där uppe. Han är lika gammal som mig.


Går du i engelska ? Isåna fall går vi i samma skola:)
Hur gögt tävlar du med din häst ?
Vart står din häst ?
As bra blogg!!!:D
Svar; Aa det gör jag, nais :)
Tävlar 110/120 oftast och den står på Söderby Gård i Lindholmen. Tack :) ♥


hej :) använder du löshår eller har du bara så långt hår? och isåfall vart köper du ditt löshår?
Svar; Ibland gör jag det, kanske någon gång i veckan om jag orkar. Det är bara något längre än mitt riktiga så det är därför. Köpt på Tahmahal. :)


Vilka har du legat med?
Svar; Oliver <3


vad gör du med ditt hår så att de blir fint? kan du visa några fina frisyrer och outfits? skulle vara skitgulligt :)
Asbra blogg btw!
Svar; Hm, tack. Jag har klippt upp mitt hår, slingat det 3 gånger från mörkbrunt och använt silverschampo efter det. Jag plattar det ibland och använder lite hårspray :) Självklart. Tack :)

Vilken gymnasielinje tänker du välja? :)
Sam/Ekonomi lutar det mot :) Ev. inrikting Jurudik.


Hejhej! hur många piercingar har du/haft? och var? Hur kändes det att ta i naveln?
hur sminkar du dej?läser din blogg flera gånger om dagen och tycker du verkar asgullig!
Svar; Jag har haft en del piercingar, bla naveln, tungan och läppen. Jag kan inte säga att det inte gjorde ont att ta i naveln, för det gör det, men det går snabbt så. Puder, brunt rouge, mascara och ibland eyeliner. Åh tack :)


Vem är du bästavän med om man kan fråga det?:):)
Svar; Bästavän och bästavän, jag och Stefanie är jättenära varandra. Sen Matilda som jag kännt hela livet typ :)


Beskriv hur du är som person? :)
Svar; Det är alltid svårt att beskriva sig själv tycker jag och har svårt att se bra saker med mig, och även fast folk tror att jag är bitchig, så är jag faktiskt ganska trevlig, social och positiv till det mesta. Jag är artig när det gäller att prata med vuxna och jag är annars nog ganska lättsam att vara med. Det dåliga med mig är väl att när jag blir arg så har jag svårt att kontrollera mig och säger saker jag inte borde, jag blir lätt stressad och är ganska dominant (på ont och på gott ;). Jag är en sån person som tänker väldigt mycket, för mycket, jag är ganska lat också. Jag är nog ganska smart, bara det att jag inte orkar anstränga mig men när jag engagerar mig i något så blir det ofta väldigt bra. Hur jag är som flickvän kan ju oliver få förklara någon gång :)


Usch, prova inte.

Haha gjorde nyss salld som alltid, brukar ha kyckling eller bacon i som är jättegott. Idag hade jag köttbullar i, jätteäckligt var det, det förstörde hela salladen..


Vad är det för jävla fel på vissa människor?

VAFAN ÄR DET NI INTE FATTAR? fick jag en kommentar att det synns tydligt att jag hade retucherat mina ben när jag visade mina ridbyxor, men NEJ NEJ NEJ, ni har så jävla fel. Jag svär på mitt liv, min och min pojkväns kärlek och min mammas död på att jag inte retcherat mina ben. Och då kommer ni säga att "jo men man ser att det är suddigt där" JA om ni så gärna vill veta så är det min tröja som ni ser är "luddig" i kanten även på ryggen. Och eftersom jag håller händerna där så blev det så, har 4 andra likadana bilder där det är suddigt där. Men snälla tro inte att ni är så smarta och tro att ni kan äga mig genom att först trycka ner mig sedan försöka bevisa det genom att säga att jag retucherar mina ben. NEJ JAG GÖR DET VERKLIGEN INTE OKEJ?
JAG RETUCHERAR INTE MINA BEN.

Och ja jag ser också att det är lite suddiga fläckar överallt och jag vet inte varför men vill ni se HELA ORGINAL BILDEN ELLER RÄCKER DET MED ATT JAG SÄGER ATT JAG INTE REDIGERAR? jag retucherar inte mina ben hur mycket ni än vill få det att se ut som det.


Torsdag, halv tio

Godmorgon föresten. Började med att vara arg, och sjuk och ledsen, bråkar med både Oliver och Stefanie.  Är hemma från skolan och ska snart svara på frågor från frågestunden, FFF ;)

Hoppas verkligen jag är piggare snart, vill ut till stallet eftersom jag ska tävla i helgen, Edsbro på lördag.


Första negativa kommentaren

hahaha palla att du redigerar alla dina bilder. dåligt självförtroende? har sett dig i verkligheten, korta o tjocka ben harru!

Haha först, ser jag ut att ha dåligt självförtroende. Jag har lite komplex över mina ben eftersom dom är korta, dock har jag VERKLIGEN INTE retucherat bilderna på mina ben. Tro vad du vill bitch. Föresten, skulle gärna vilja se hur du ser ut, om du nu inte var anonym. :)


JEANS.

Jag har jättemycket jeans som jag aldrig använder, och jag vet inte varför :P Jo därför leggings är skönare. Sen tycker jag att jag får fula ben i jeans. Här är tre olika par som jag använt max 1 gång.
Vilka är snyggast?


Mellanblåa från JC, orkar inte kolla märket just nu.


Ljusa jeans från Salt.

och ett par mörka från Cheap Monday.

Silvershampoo

Mormor kom nyss förbi och hade köpt det här till mig, love her!
Ska svara på frågorna ikväll :)

Silverschampoo

Mat


Ja, vad ska jag skriva?

Nu har jag kommit hem och hunnit städa. Jag ska också göra hemkunskaps utvärdering och lite sånt idag. Träffade Jessica och hennes kompisar på bussen idag, det var ett tag sen. Har inte träffat min boyfriend idag faktiskt, jaja. Åh min minsta syrra är sjuk och har feber, hon är jättesnällig och gråter hela tiden, nutte.
Vi ska precis äta nu, bloggar snart!


Är i skolan med Stefanie

Är proppmätt. Vi har nyss ätit fetaost och rödlöksallad med tomat och paprika, skitgott! Nu har vi två lektioner kvar sen slutar vi. Sen ska jag hem direkt och plugga hemkunskap och svenska.


Ska till skolan nu!

Dresscode:

Frågestund, remember?

Har nyss sett klart The Girl Next Door, jättegullig och rolig film, highly recommended.
Förstår inte varför jag har sån jävla huvudvärk (i nacken och bakom örat också) hela tiden, jag dricker ju tillräckligt med vatten iallafall. Jaja, ska försöka sova nu när jag vet hur många besökare jag hade idag, besöksrekord. Glöm inte frågestunden, svarar nog imorgon!

Skola imorgon, skriver imorgonbitti. xoxo


haha fick tydligen ett sms.

Hästinlägg

Här är bild och film från hoppträningen idag innan kameran dog :)


Lite av framhoppningen, hoppade enstaka hinder på 1,40 och band på 1,20 idag och han var jättefin. Lite missförstånd på andra hindret men men.. haha mamma som snackar

Älskling

En bild på mig och älsklingen, haha som går och bär på min väska.



21.55 - film

Usch är fan inte bloggsugen, har huvuvärk och ska kolla på film nu, vet inte om det blir fler inlägg sen. Annars, Godnatt


Ska ha träning nu!

Kom hem nyss, har varit i skolan. Haha asrolig gympalektion idag, jag och Stefanie misshandlande varandra, kommer få blåmärken och har typ stukat ena fingret. Vi skulle tagit bild när hon bar upp mig också hahaha. Jag vet inte om ni riktigt fattar men, hon är världens jävla skönaste. Har aldrig skrattat så mycket som idag på Ica med henne också. Jaja, några bilder från idag:




Outfit

Dagens mig;

08.03

Frågestund! Puss


Nu gick bilderna att ladda upp snabbare också ;)

Nu känner jag att jag har lite bråttom, ska sminka mig på bussen tror jag. Idag har vi gympa och hemkunskap, me like. Jajajaj, keep reading. ♥


Vaken nu.

Godmorgon. Är sjukt trött, gick och la mig vid 2 tror jag och efter sommarlovet har jag liksom vänt tillbaka dygnet och sovit tidigt varje dag.
Ska äta nu, puss.


Det är dimmigt ute, eller så har jag inte riktigt vakna.




Innan jag sover.

Tyckte Paow var jättegullig i videon, och sjöng bättre än vad man trodde hon skulle göra. Jag menar, bloggare är ju inte sångare utan bloggare. Låten var också mycket bättre än Kissies äckliga låt, fast jag gillar i och för sig henne men men ;) Paulinas låt gick iallafall att lyssna på utan att få ont i huvudet, hennes röst är skönare att lyssna på. Creds till henne!


Hur sjunger Hugo?

Sov.

Nu är jag trött och jag vet, jag hann inte ladda upp videon idag, hade ju somsagt nästan 700 bilder att kolla igenom och vrida på ;) Sen var det tyävrr skitsegt att ladda upp dom här på bloggen, tog 5 minuter per bild. Men hoppas det går snabbare imorgon. Godnatt ♥


Min älskling

23.43 - Bilder

Lite fler bilder:


Mitt allt ♥




Summertime










Mamma ♥

Har äntligen hittat min sladd, eller mamma har iallafall :D Föresten mamma, du ska inte läsa min blogg.

Det betyder att alla 700 bilder jag hade på min mobil nu finns på datorn och några snart på bloggen, kommer ladda upp massa bilder från i sommras i nästa inlägg. Hmm, har jättelite besökare idag..


Outfit


Jeansleggings & kofta - Gina tricot

Markarbete häromdagen

omKom precis hem så ska bara duscha sen lägger jag in bilder + kanske video från idag :)
Jag har frågestund här!


See ya.

Nu har jag träning om 1,5 timme så ska åka nu, har privatdressyr. Tråk, vi hörs senare.


Snygga va? Eller iallafall lite annorlunda.

17.58

Ska äta nu, fyfan vad ont jag har i huvudet. Gulliga frågor jag har fått in föresten!


är jag snygg eller?

Jus' A rascal

Det jag köpte idag, inte mycket men :)



Örhängen, mapp till skolan, leggings + trosor

Bilder:





Jag är fortfarande lite sjuk, iallafall trött.

Kom precis hem från Täby centrum, jag och Stefanie har varit och småshoppat och fikat lite. Sitter i mjukiskläder nu och ska kolla på film, har huvudvärk :/ Glöm inte att ställa frågor så svarar jag på frågestunden imorgon tror jag!

Bilder från idag kommer snart.





Åt nyss lunch, och har en lektion kvar.

Har nyss ätit och nu drog Stefanie på SYV så jag har ingen att vara med xd
SYV gick bra, för er som inte vet så är det ett samtal om gymnasieval, intagning osv. Ska försöka hitta min pojkvän nu ♥


I skolan

Nu har vi lite rast och ska snart på engelska. Vi har även SYV samtal vid halv 11.
Tjockisen stefanie som skulle banta åt en bulle idag, hon vill ha länk.


Måndag, outfit.

Nu: Stefanie och jag på

+ skola!

Svart linne + kofta - Gina tricot

Vad ska jag ha på mig?

Har snoozat i en halvtimme nu och ska äta frukost nu.


Hur jag är att sova med, hemsk I guess.

07.55 tar jag och Stefanie bussen imorgon. Ni får gärna ringa och väcka mig, annars kommer jag aldrig vakna. Ni ska veta hur svårväckt jag är, fråga Oliver. Jag är nog jobbig att sova med överhuvudtaget, pratar i sömnen, tar upp all plats och blir aggressiv när jag sover ;) Tur att jag har stor säng iallafall.
Godnatt ♥


fly and shit.

Glömde helt bort lite bilder från i fredags:


I provrummet, haha det finns fler bilder ;)

Våran lunch.


Nu, med över 200 besökare - Frågestund

Kanske inte svarar på allt, men ni kan ju alltid fråga ♥





Eclipse, underbar film.

Nu har vi kollat på Eclipse, fyfan vad jag älskade filmen! Jag brukar inte heller fastna för såna här typer av filmer, men den var bäst av Twillight filmerna iallafall. Vad tycker ni om den ni som har sett den?

Imorgon är det skolan, men innan det ska jag och Stefanie på elevråd, sjukt smörigt, jag vet. Så ska sova nu, min lillesyster snarkar redan brevid mig. Vill egentligen blogga mer, eftersom jag hade så många besökare idag.


Är vi lika?

Bloggar mer om någon timme!

Nu ska jag och syrran kolla på någon av filmerna jag laddade ner igår. Har ni några förslag på bra filmer? Skriv ner någon iallafall. Jag hatar amerikanska tjejfilmer dock! 

Bilder:


Jag och mamma, vi är faktiskt inte så lika. Hon har mindre näsa och mindre ansikte överhuvudtaget :)

Hos Carro nu.



Middag nu.

Ska på kräftskiva nu! :D
Har inte hunnit blogga. skriver sen



Hide and seek.


11.16

Ska åka till stallet direkt nu och rida med Malin ♥

Tävling

Här är filmen från förra helgen på Jump club.
Martell - 120

Vaknade nyss

Vaknade nyss och som vanligt sover Oliver fortfarande. Vi började faktiskt bråka ordentligt igårkväll, trodde nästan han skulle åka hem ett tag där ;) Är fortfarande lite förskyld, men inte alls som förut. Min lillesyster har just slickat på diskmedel så hon har diskmedel runt hela munnen så jag ska hjälpa henne nu.


01.52

170 besökare igår :) Nu har vi kollat på Vampire suck och ska ut ett tag nu. puss


20:08

Oliver kom nyss och vet inte vad vi ska göra, han leker med min lillebror nu. Åhh orkar inte, mitt rum är sjukt stökigt, får ångest. Nu ska jag vara lite gullig med min pojkvän. xoxo


kolla högen med kläder?

Mina anmälningar

Ska åka till stallet nu och ska bara rida igenom Martell lite på volten, eller ut. Är jättetrött och sliten + att man blir helt tom i huvudet bara av att titta på såna program. Jag har hungrig också, men vet inte vad jag ska äta, vilka obetydliga problem jag har, och ingenting att blogga om.

Längtar till tävling på Edsbro i helgen, är det fler som ska dit? Antagligen :)




Rock of love

Sitter rastlös och kollar på Rock of love. Vilket patetiskt program, värre än Paradise hotel och Big brother.

Ikväll kommer Oliver till mig ändå, efter jag har varit i stallet. Saknar honom överdrivet mycket nu, och vi ska bara vara hemma och mysa. Hatar ordet mysa, haha.
Jaja nu ska jag börja titta igen ;)


nja kan inte hänga ut mina "vänner" sådär


långt och stökigt inlägg

Kom precis hem, det blev lite shopping. Tack mamma ♥


Lädergrimma, grimma, fleecetäcke, ridtäcke, schabrak, brösta, b.vitamin, täckesjord och piggborste!


Ska åka ett tag, komma ut

Hej. haha hej?

Jag och mamma ska åka till väsby och köpa hästgrejer till nya hästen nu. Usch vad jag ser sjuk ut, och oliver tror att vi ska sova med varandra idag..

Jag fryser, snorar, har ont i halsen och nyser.


Världens skööönaste


Jag ba: gå ner i sobtunnan, längre ner. "Jag får inte plats"
Tredje bilden sa jag att en lärare kom..





11.05

Godmorgon, vaknade för 2 timmar egentligen, men man vaknar alltid så tidigt när man är sjuk/förskyld. Sen kunde jag iallafall somna om och vaknade nu :) Vi ska äta frukost nu och sen kolla på Vampyrer suger, är inte särsilt pigg asså.


Helt onödig bild

Filmer

150 besökare nästan. Kollade nyss på Open water, har sett sen förut och den är spännande i slutet, men annars är den sjukt seg, men vi har laddat ner massa andra filmer, Eclipse, Vampires suck och serien Kniven i hjärtat som jag såg hos Vicy i vintras. Jag har redan trött, men ska fan försöka vara vaken ett tag till. Nattblogg senare kanske?


mys

Vi ska bara vara hemma ikväll isället så nu har vi varit och köpt glass och ska kolla American pie nu. Ska blogga jättemycket ikväll ♥


pics <3

Bilder från idag -





Outfit

Idag:

Leggings - New yorker
Kavaj - Bikbok
Tunika - Salt

17.33

Har mycket besökare idag alltså!

Kom hem nyss, har varit i Täby men hittade inget förutom skolsaker :) Åt iallafall en ceasarsallad med Stefanie, Elsie, Diana och nån annan söt tjej. Nu väntar jag på Matilda.


tacos

Har ätit tacos på lunch, är sjuuuuuuuuuuuuukt jävla mätt. Äckligt. nu har vi snart slöjd och efter det språk. :)


10.45

Har en halvtimmes rast, men börjar snart. Har So, sen lunch, om ni ville veta. 50 besökare redan :D Vi slutar kvart i tre och då åker vi, jag och Stefanie nog till täby och shoppar lite. Det är skitnajs med Internet i skolan, som fungerar och dessutom är snabbt. Nu: trappor + vatten ;)


Är faktiskt vaken, stefanie var också förvånad.

Jätte fin header!!!:D

Tack ♥
Vakna nyss, är sjukt förskyld alltså, jaja. Ska till skolan ändå, och efter drar jag och Stefanie till täby. Har fin outfit idag, även fast jag är sjul. Lackleggings, blåvit tunika + kort kavaj. Hörs sen,


Ska försöka sova nu.

Mår dåligt, ska prata med älsklingen och sen sova. Måste köpa böcker, pennor och grejer imorgon efter skolan, om jag mår bättre då :) Godnatt läsare ♥


Bilder från min kamera







Älskar min lilla "system/långszoomskamera"

21.24

Vad jag äter per dag; Dricker mycket vatten (sjukt mycket vatten), för att rensa kroppen, mycket sallad och frukt, jag äter inte godis/glass osv och röker ingenting! Det handlar inte om att jag bantar, utan äter nyttigt. Går ut och går på kvällar och rör mig mycket när jag är i stallet. Har däremot sämst kondition, så är inte ute och joggar som förut :P

Men det är skönt för jag älskar all frukt och grönsaker, och vatten, det blir ju svårare om man får kväljningar som Stefanie om man dricker mycket vatten på en gång. Jävla tjat om att att jag kommer bli vattenförgiftad också haha.


sjuk och trött.

No mucho. Yo he estado en el Danmark, Öland y skåne. Lo he pasado muy bien. Yo he comido mucho comida. He pasado mucho tiempo con mis amigos. He competido en salto de obstaculos tambien, se ha ido bien.

Tränade bara på spanskan, det är vad jag ska presentera imorgon, hur svårt kan det vara? Men vi får inte ha stödlappar eller sånt så :S

Är sjuk och trött, saknar oliver och vill vara med honom nu. hm han kommer bli smittad då.


21.05

Bild på min sura häst idag:


Candy och malin! gal1


hmhm

Har inte hunnit blogga, varken i skolan eller hemma, för åkte till stallet direkt från skolan. Min nyttiga vecka med sallad och vatten fortsätter, är inne på femte dagen imorgon. Red lite markarbete med Malin idag och kom hem och åt lax nu. Är sjuk, eller har riktigt ont i halsen iallafall, och om det blir värre är jag nog hemma imorgon. Hoppas inte, ska presentera spanska då.
Ni vill inte veta vad jag gjorde nyss, alla skulle få damp på mig, så jag håller det för mig själv.
over and out


Man måste inte bjuda på sig själv, vissa borde låta bli men ja ibland så, hemsk bild egentligen.

Påtal om hår

"Jag älskar ditt hår hanna, hur gör du?"

Svar; Tack, antar jag =) Ja menar du färgen, för det är lite halv silvrigt, längden? Det är kort, volymen, är född med tjockt hår med volym. Och det är lika slitet som alla som har färgat och blekt fram och tillbaka i två år ;) Försöker iallafall ha inpackning så ofta som möjligt, använda värmeskydd när jag plattar osv.




07.27

ÄR SJUK :'( Har jätteont i halsen iaf, äter Strepsil nu. Ska till skolan ändå och ska försöka äta något nu, för min buss om går om 40 min så  det är chill. Hörs i skolan sen ♥


Outfit

Från idag;


Leggings och rosa puffärm tröja - H&M
Skor - Belle shoes


22.54

ska ringa älsklingen nu. Godnatt <3


hon tyckte den va ful, men det var egentligen skitsöt =)


Onsdag

Nu kan jag ha dator, har varit i stallet själv idag och kom hem sent för jag hade moppen, det var därför jag var tvungen att plugga tills nu. Ska i och för sig snart, annars är det fan omöjligt för mig att ens höra väckarklockan på morgonen. Bilder;






haha fråga inte vad jag gör, skitfult jaja

matte + spanska

Förlåt för sämst uppdatering men jag har varit duktig och PLUGGAT, något jag aldrig gjorde i 8an, men nu har jag fått ett ryck och satsar på skolan. 150 besökare nu kl halv elva btw :)


Social science

Har SO lektion just nu men är klar med extrauppgifter så, slutar om en timme :) Har inga planer för idag, hoppades att min pojkvän skulle vänta på mig men, tror fan inte han gjorde det. Nu ska jag köra trapporna igen.


Från skolan i 6an!

LÄÄÄÄÄS

Läs min bff's blogg, FETLÄNK TILL: WWW.STEFHUNNY.BLOGG.SE !



håltimme

Är i skolan nu och har 45 minuter rast, så jävla onödigt. Har haft spanska nu och väntar på att stefanie ska sluta franskan. Jaja ska springa upp fyra trappor till skåpet nu. see ya


Sen.

Nu blire skola, har bråttom till bussen som vanligt nu, försov mig och vaknade med 17 sms och missade samtal..


Ser jättetrött ut men hann ju fan inte sminka mig och vakna för 20 min sen, puss!

RSS 2.0