TA ÅT ER!

Det här meddlelandet är till alla nolifers som läser Hannas blogg och bara ängnar sin tid åt att hacka på henne tills hennes självförtroende sjunker till botten. Så TA ÅT ER!

Seriöst, Hanna väger ca 53 kg och är ca 162 cm lång, det ä en perfekt kropp för en som skulle vara vuxen, hon är till och med för smal för sin ålder och hon har en jättefin kropp. Hanna har även en av de vackraste ansiktena som finns idag, hon har jättefin hy, finnfri och allt. Och för att inte glömma de perfekta blåa ögonstenarna som hon har.  Plus att allt hänger inte på hur mycket man väger eller hur man ser ut. Beauty comes from inside och Hanna Louise har ett jättestort hjärta som är värt mycket med en en smal kropp.

Så snälla, ni som kommenterar om att hon är tjock och ful, den röda x-knappen finns längst upp i hörnet. Stick härifrån och kom aldrig tillbaka. Hanna vill hellre ha 50 snälla läsare än 200 falska och avundsjuka bitchar. Så tagga häriftån och kom aldrig mer tillbaka!

HANNA, dina riktiga kompisar älskar dig för den du är - kom ihåg det!

/ De som älskar Hanna för den hon är, inte för så hon ser ut!
Kommentarer
Postat av: någons storasyster

det var bra sagt av dig. och det är sant. ni unga tjejer fokuserar för mycket på vikten, när ni växer upp och sen tänker tillbaka kommer ni undra varför ni brydde er om så oviktiga saker.



kram på hanna

2009-08-25 @ 08:06:58
Postat av: Anonym

du e vacker, skit i vad folk säger låt de inte pressa ner dig

2009-08-27 @ 20:28:07
Postat av: Anonym

Tjocka fjortis Kosa!

2009-08-27 @ 23:20:26
Postat av: Anonym

Vadå TJOCKA FJORTIS KOSSA?!

Sluta att trycka ner andra.

Du verkar ju må bättre av att du trycker ner folk?

Hanna är verken tjock fjortis eller en kossa men det är kanske vad du tänder på? tjocka fjortiskossor? Åk hem till bondgården och knulla dina jävla kossor, det är väl allt du kan få?!



Hanna, Jag tycker absolut inte att du är tjock eller sånt. Oavsett om du skulle vara skitfet så skulle du ändå vara vacker pga din personlighet.

2009-10-25 @ 05:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0