love it!

Asså det är konstigt, när jag inte bloggar som vanligt går besökarna upp, hoppas det håller i sig! Hugs


Och den går ner för att jag printscreenade den sent igår/idag (00.00)

JAGÄRSJUK

..

sjuk

Jag trodde att eftersom jag är sjuk så skulle jag hinna hålla igång bloggen och blogga mycket, men jag orkar faktiskt inte, så sjuk är jag. Vet inte om jag kommer få bloggryck och börja igen, men tills dess så behöver ni inte förvänta er att jag är som vanligt.


Jag har körtelfeber, asså "hångelsjukan" , "kissingdisease"...

Hanna och alexandra också!

sofia om babes:
men var inte du kompis med hanna och alexandra ? dom du var med på nova ?

Svar; Jo och dom är jättesöta, jag får väl skämmas lite över alla mina vänner som jag glömde skriva ner och jag har bara snygga vänner, håller ni inte med?


Läkaren idag

Jag var iaf hos läkaren idag och gjorde blodprov, så jag har ju gråtit en del som en 3 åring. Dom konstaterade att jag hade körtelfeber och kommer vara sjuk i ungefär en månad till, EN MÅNAD TILL?!

Vilket också innebär att jag inte får rida/vara med på gymnastiken under dess tid för eftersom min lever och mjälte är förstorade och väldigt ömma, vilket betyder att dom kan spricka och jag förblöder, dvs att jag dör, trevligt..



Godnatt

Nu ska jag snart sova eftersom jag är sjuk, som ni inte redan visste det ;) Ni läste det antagligen på min blogg, bloggen går bra just nu!

Är trött och har jätteont i halsen, imorgon ska jag kanske träffa min pojkvän, han tänkte komma hem till mig, vågar jag ens visa mig såhär? Haha. Han är så jävla gullig, jag älskar allt med honom =) Nu ska jag lägga mig i min stora säng. Mitt rum är faktiskt helt städat för tillfället, ett mirakel med tanke på hur det brukar se ut. aja sweeties, sleep tight.






Tur för henne att hon liknar mig, ironi osido

babes

Det är inte att jag väljer vänner efter hur dom ser ut, men alla mina kompisar ser bra ut! (?) Elr så är det bara jag som tkr det, just för att jag beundrar dom.


Ni kan ju inte säga att hon inte är snygg? Hon är ju värsta katten med sina långa ögonfransar och bruna ögon, långt hår och stora läppar. Och hon är min bästavän liksom


Skulle jag ha en ful pojkvän eller? Kmr aldrig hända och nu har jag världens finaste, som ni ser. Allt med honom är perfekt, synd att ni inte får se honom utan kläder också.. (a)


Jag hade kanske inte världens bästa bild men först Linda med sitt hår, blondt långt och ÄKTA, skitfin stil, brun hela tiden och liten fin näsa, adorable! Adrian är också min pojkväns kompis, han har skitfina ögon och shh, väldigt fin mage.



Matilda som jag känt länge, hon är jättefin naturlig, blondt långt hår, lång och smal, hon har alltid snygga ögonbryn osv. Vad hon än har på sig blir det fint lxm..


Så jävla fina ögon, ingen har finare. Hon är snygg i helhet eller hur? Hon är söt utan smink också, det är ju inte alla som är ;)

Andra exempel på snygga vänner of mine; Elsie nassar, Jennie karlsson, Jessica Wadelius, Jonny och louis touma(!), Lovisa Lunden Jansson, Mimmi Holmlund, Victoria Jensen, Gloria Asfar, Hanna Wahlgren och du som jag glömde, jag kan ju sitta och rabbla upp mina homies, säg nån och den ser jävligt bra ut for sure ;)


mkt bloggande om min söta kusin.

Försökte hitta någon bild förut och nu hittade jag på fejjan =) Min kusin ska vara med i Globen Horse Show 09, jag var med 05. Hon blev intervjuvad i morse och är i globen just nu och förbereder sig för helgen, då hon kommer göra någonting med sin mammas häst, vet inte riktigt vad, men det lär jag ju kunna se både på TV och live lördag eftermiddag!


Hon och hästen ;)

Hon är söt ellerhur, fast vi är inte lika allt, hon är kort och jättesmal, liten liksom. Hon heter Mina föresten, passande till hennes smeknamn mini? ;D

Älskling

Tja alla friska människor (?)

Jag mår lite bättre nu framåt kvällen, kanske för att jag ätit glass. Min familj är iaf borta på middag och äter kinamat, men jag orkade inte följa med, det är inte lätt att ha grisinfluensan =( Sitter och kollar på E, Perfect Catch, O-M-G som alla andra bimboprogram ;)

Måste ringa oliver nu, eftersom vi inte snackat sen igår kväll när jag sa att han var barnslig, då la han på? Är han inte lite omogen ibland? Älskar dig ändå babe!


Globen horse show 09

Vakna faktiskt redan, eftersom min kusin skulle intervjuvas av Svt1  inför globen i helgen, om det är någon som tänkt titta på det så rider hon på en stor svart häst iaf =) Aja hon var jätteduktig! 



 


adorable

Har mina rosa uggs innomhus, =)


förskyld, sjuk, döende (?)

Jag tvekade på att skriva det här inlägget, och jag har loggat in på blogg.se flera gånger idag och insett att jag skrivit ett inlägg per dag i tre dagar nu, statistiken ligger runt 90 och alla mina senaste inlägg har rubriken Sjuk och min text är några rader, utan bilder osv.

Jag är jättesjuk, och jag som är sån som tycker synd om mig själv när jag blir sjuk. Och även fast jag inte är svårt sjuk, utan bara haft feber och är förskyld så känner jag mig helt slut, hängig och trött, jag har ont i läppen där jag har infektion, vilket gör att jag inte helst äter eller ens pratar. En annan anledning är att jag är så "tjock" i halsen, jag är hes och det gör ont att svälja. Jag är varm och kall om varannat och såfort jag somnar, vaknar jag av att jag svettas. Ni kan ju förstå hur varm jag är då..? Jag har så gott som ständig huvudvärk också, och stel och ont i nacken har jag. Imorse vaknade jag med växtvärk i benen och det har hållt i sig tills nu. Kanske ska försöka äta någonting nu. Nej. Nu är jag sjuk på riktigt alltså, svininfluensan? Kom inte nära mig.





sjuk

Dålig uppdatering igår, men jag somnade vid 8, vaknade vid halv 11, somnade, vaknade vid 2, osv.. Så när jag tillslut vaknade vid 7 och skulle till skolan var jag trött och hängig som alltid nu för tiden.

Jag gick iaf hem efter första lektionen, så nu sitter jag hemma och mår lite bättre. Kanske är jag bara skolsjuk?
Nej men jag är inte migsjälv nu, jag hoppas det beror på att jag inte frisknat till än! Ska bada nu, Kisses and hugs!hart eh

simma igen!

Hej sötnosar. Nu är jag hemma och sitter och pluggar, känner mig verkligen sjuk igen, fryser och är trött. Jag har varit i skolan och på gympan drog vi till täby och badade som förra veckan, men det var skönt, somna i bastun sen, tror ni jag var röd efter det..? Annars var det tråkigt eftersom Stefanie inte var med.

 


wierd, kan inte dyka framåt, utan baklänges =)

bio

Jag vet att jag inte bloggat men har bråttom nu, ville bara säga att jag lever. Ska på bio nu!

huvudvärk

Jag kom precis hem från stallet och skulle träffat Vicy babe, jonny, habib och vedat men jag har huvudvärk och mår dåligt, hoppas jag inte blir sjuk igen bara ;) Nu ska jag sova, bloggar kanske mer sen!


fjollräven <3

Anonym om bussen går 13.41:
vilken färg har din fjällräven? den ser ut att vara blå på första bilden och brun på dom andra xd :P

Svar; den är brun, även fast jag har två just nu (har lånat ut en boomerang till lovisa och jag har hennes svarta fjäll, som ser blå ut).

bussen går 13.41

Anonym om trött nu!:
har du målat ditt ögonbryn med kol?

Svar; Anonymt, vad ovanligt. Nej men jag hittade inte min ögonbrynspenna och jag använde kajal. Visst ser det fucked up ut jag vet, men eftersom det var mörkt syndes det inte.


Så ska dra nu, vicypicy missade förra bussen och det är därför jag inte åkt än, var ute en sväng med min hund nyss.


Oj blåa ögon helt plöstligt..



Mitt hår är verkligen långt med tanke på att jag inte använder hårförlänging.

ful idag haha !

Så ska dra iväg till bussen snart, ska till nova med vicy och typ kolla på när Vedat och makke rappar, tror jag ;)


..

Godmorgon, är verkligen jättetrött och har ont i nacken. Och jag har verkligen inget att skriva, så puss! =)

trött nu!

Nu ska jag gå och duscha och tvätta av allt smink ;) Hörs imorgon för nu är jag trött, ska bara ringa min älskling sen sova. Vet inte vad som händer imorgon, men ska antagligen träffa Vicy på morgonen och sen dra till nån nova sak, jag venne vad hon prata om men ska fråga henne sen.  

Godnatt, sleep tight


Jag har ingen ögonfärg


:D

Ohlala, efter ha sett ettan för femtioelfte gången så bokade jag in New Moon på söndag 21.30, fixat!


NU

Nu ska vi kolla på Twillight, vad bra det är att ha både Tv1000 och Tv1000 plus one när man missar den på Tv1000!


KINAMAT

Sitter hemma och ska snart äta kinamat och ja. bloggar sen babes!

Back on track, nästan

TJAA BLOGGEN! Kan ni fatta att jag är frisk, från döende till nästan helt återhämtad.

Ska inte ut och röja idag iallafall, utan äta middag hos mammas kompis, för så pigg är jag inte att jag orkar dra ut. Har varit hemma sen vid 1 ungefär och kollat på Tv ovanligt. Ni kanske förstår varför jag skippat egobilderna dom senaste dagarna, har ju inte sett alltför snygg ut ;)

Föresten, varför kommenterar ni inte? Nej för det finns ingen att klaga på kanske.


HAHA.

Satt och kollade runt på olika piercingstudios, hittade nått inlägg nån tjej skrivit på passagen.



Haha nån svarade; 

Grattis, du är en komplett jubelåsna. Inte bara har du begått något som strider mot lagen utan du har dessutom möjligen satt piercaren i en väldigt illa sits. Många piercare i detta land arbetar hårt för att uppvisa en seriös bild och det är därför man får fylla i liknande papper som du har fyllt i. Kommer din mor på att du har en piercing och får reda på var så kan hon anmäla piercaren. Visserligen så har denne ditt falska intyg att stödja sig på, men det ger samtidigt en förbannat dålig bild av piercaren som tyvärr kan tvinga slå igen pga det.

Du skulle verkligen förtjäna om det går åt helvete med piercingen som en näsknäppa. Listerine är inte bra att använda för eftervård pga att det är så pass frätande, så för all del fortsätt med det.

Det är beteende som ditt som gör mig arg, att du inte inser att du faktiskt riskerar någons levebröd genom dina aktioner. Men vad gör det, right? Du har ju ett fint smycke genom tungan att visa för det.


Ge mig :D


Bad romance

Älskar hennes musikvideos, så jävla coola. Kolla i slutet, från 4:55..Hon ser ut som blonda amy winehouse(?)


Gjort ingenting.

Lite dålig uppdatering framåt kvällen, men jag åkte somsagt till min mormor och sitter fortf här medans hon är i täby tror jag. Ska antagligen snart bada och sen äta frukost. Ska skriva önskelista nu föresten, vadå gör inte ni det fortfarande? Hehe ;)


Bilder som aldrig kom ut










jag liten.

Jag 6 år och min dåvarande katt Hugo, han blev ihjälbiten av två stora rottweilers. Själv dog jag av svininfluensaspruta + hög feber, tyvärr.




trött, varm, kall och PAIN i armen

Sitter och pratar med stefanie, är riktig varm nu och känner att febern är påväg tillbaka, jobbigt. Familjen ska iväg på middag så jag blir ensam igen vilket jag hatar, och tillbringar då all tid med att prata i mobilen. Fast jag tror jag ska åka till mormor (som alltid när jag är sjuk) och bada í stora badkaret osv! Hon var så gullig som kom hit helt plötsligt och hade köpt kycklingsallad, äpplen, bubbelvatten och chilinötter. Fast man har ju ändå ingen vidare aptit..


ont i armen + hög feber (y)

paparazzi?

Exakt den här bilden fick jag skickad igår som en kompis kompis kompis tydligen tagit på mig och oliver för ett år sen ungefär, Söt va?


Jag älskar dig oliver

+ bild från turkiet

Ännu en tråkig, skön dag hemma med 39 gradersfeber, som iof gått ner efter några Ipren. Ligger och kollar på tv, lyssnar och kollar på Lady Gagas alla musikvideos och dricker te - skoja, skulle aldrig göra det, hatar te. Samtidigt som det är skönt att vara hemma eftersom jag känner mig för hängig för att vara i skolan så finns det inte mycket att göra, jag orkar verkligen inte plugga, inte ens gå upp ur soffan. Ska ladda ner photoscape på denhär datorn också nu!


Bild från turkiet!

yummy

Så kom precis hem från Carro för att vi skulle äta där, tacos så jag var ju tvungen att orka mig upp. Nu känner jag mig varm och kall, illamående och skakig liksom, så ska lägga mig i sängen med laptopen och min B&J som mamma köpte påvägen hem! yummy


Iam perfection

Äntligen kan jag redigera sönder mina bilder så har ni inte något att klaga på bitches!


Iam perfection?

photoscape!!

Laddade ner ett asbra fotoprogram eller vad man ska kalla det, jag håller på att lära mig allt nu :)


sjukling

Hjälp vilka fula bilder folk taggar mig på facebook, såg det nyss. I bikini :o Jaja, jag gick hem direkt efter matteprovet och sprutan, och antingen är jag känslig eller nått för den gjorde ont, eller det är helt enkelt äckligt med sprutor. Nu är jag hemma (och har varit det länge), läser bloggar och är sjuk.

 
Man ser ju att jag är sjuk!

auch

O-M-G, jag ska ta svininfluensaspruta idag..bloggar senare om jag inte bokstavligen dör. Är sjuk också så ska till skolan och sen försöka orka.

Stefanie, jag pluggar faktiskt.

Skriva om heliga handlingar inom judendomen, kristendomen och islam. Inkluderar skillnader och likheter. Välj en handling ex giftermål, begravning eller när ett barn blir religiöst vuxna mm. 1000-8000 tecken.

I den här uppsatsen har jag valt frågan om heliga handlingar inom de tre större religionerna, skillnader och likheter och ämnet giftermål

Vad gäller under ett äktenskap? Hur går skilsmässa till inom de olika religionerna?

Inom katolska och ortodoxa kyrkan är äktenskapet en helig handling som Kristus erbjudit och låter det utföras genom sin kyrka. Enligt dessa kyrkor är kraven för att gifta sig är 18års gräns och ska enligt de troende tycker Gud även att man ska ”gett tillkänna sin uppriktiga avsikt att leva tillsammans för resten av livet och är öppen för barn”.  Det är lag på att syskon och kusiner inte får gifta sig, och man får skilja sig om man inte har barn tillsammans, då är det 9 månaders betänketid. Tillskillnad från Judendomen då man måste både skilja sig judiskt (dvs. att man baseras på en biblisk föreskrift och sedan noggrant granskas och godkänns av Halacha som är hebreiska namnet på den samlade judiska lagen) och ”civilt” som i Sverige enligt svenska skilsmässolagar. Det räcker inte med en civil svensk skilsmässa. Enligt judarna är skilsmässa nodvänligt om ihållande stridigheter/ständiga bråk osv. i ett hem trots upprepade försök att få frid i hemmet. Inom judendomen är det mannen som i flesta fall har större makt och kan bestämma och påverka äktenskapet. Om mannen tex inte kan få barn har kvinnan rätt att skilja sig vilket är ovanligt eftersom enligt judisk lag är det mannen som fått budet från Gud att föröka sig, så budet ligger främst på mannen, inte kvinnan.


Nov. 16, 2009

Idag har jag varit i skolan, vi drog och simmade på gympan och fick åka tillbaka och ha en halvtimmes matte vilket var lite segt och onödigt. Men det var najs att bada, 29 grader i vattnet funkar absolut. Jag gled runt helt knallorange och hal som en ål, eftersom min bus liksom rann av.

Efter skolan åkte jag ut till stallet i regnet och vet ni vad jag insåg? Jag hallu.. Nej hinner inte ska duscha nu, berättar mer imorgon.

Kissies and goodnight



Lady gaga!

Den är bra, hela hon är helt sjuk, annorlunda men samitdigt så jävla cool!


ful, fin, överdriven, fejkad, perfekt..?

Anton om får man göra såhär föresten?:
varför har du gjort så för ? fyfan va fittigt ! lägg upp bilder på dig själv. istället för andra som är snyggare än dig!!!!!
16 November, 21:52  
  Anonym om får man göra såhär föresten?:
fan vad omoget! bara för att hon är snyggare än dig och för att du inte har några läppar?



HAHA, varför tror ni jag lägger upp flera bilder på mig själv varje dag, har bilder på mig på headern och över 70 bilder på facebook medans hon har noll? Jag vet jag ska lägga upp fler, eftersom ni uppskattar det, "lägg upp bilder på dig själv istället för andra som är snyggare än dig!!!"  Är hon så jävla snygg, isåfall har ni sett henne på en bild, den enda bilden hon har på facebook. I verkligheten vill ni inte ens veta hur hon ser ut, och även fast folk kommenterar att hon är snygg på bilden, så skrattar folk bakom henne i skolan. Nu ska vi inte ta det för seriöst, jag är ju inte heller perfekt, men hellre snygg i verkligheten än på bild (vilket jag OCKSÅ är haha) Oj, feel the pain bitches?


ful är jag ju inte iallafall, med eller utan smink. även fast jag har mina små "fel" om ni förstår hur jag menar.




wohoo


Det här gillar man!

morgonblogga

tjatja, nu ska jag dra iväg till bussen, sitter i min mysdress och osminkad eftersom vi ska bada idag! Mer blogg sen,


har lite problem med nya msn!

llillsara.blogg.se säger: aa jag har.

HAR NÅGON NYA MSN, SKRIV NU SNÄLLA FORT säger:
okej, hur loggar man ut då? jag vet att jag är efterbliven hehe


llillsara.blogg.se säger:

hahahahahahhahaahahahahhahahahahahahahahhhahahaahahahahaah


GODNATT NU

Lite bilder innan från fredags;


påväg till bussen/skolan, ser ni var jag bor, i skogen?! In the middle of nowhere!!

Egzon min livvakt och vicy min älskling, uttråkade? ;)

Louis och vicy spelade biljard om en 10krona i en evighet till elba kom så drog vi och åt pizza i centrum med make och egzon.

MEN DÄR UPPE BITCH?

Så, nyduschad och fräsch och dränkt i brun-utan-sol. Anledningen var väl att vi ska bada med skolan imorgon och jag kände mig så blek, så det fick bli nödlösningen, simple as that. Så orka klaga om att jag är orangefläckig imorgon när jag står där i min snygga, vita lilla bikini.

Ska iallafall försöka sova nu, jag sover faktiskt i min lillebrors 90cm breda säng medans jag i vanliga fall sover i en 140, så vi får väl se hur stel jag är imorgon, kanske inte ens kan blogga? HAHA. hade roligaste konversationen med stefanie nyss men råka radera den som jag skulle "klippa in" i ett inlägg. Men det var typ;

Hanna; vet du var man lägger till kontakter på nya msn..
Stefanie; haha driver du? hahaha kul ( typ )
Hanna; ...?
Stefanie; aa typ på en gubbe med ett kryss på.
Hanna; nej jag ser ingen
Stefanie; jo men det är brevid..
Hanna; va, var ungefär, uppe, nere höger vänster??
Stefanie; men där uppe bitch
Hanna; nej jag ser inget
Stefanie; men fan längst upp till höger är en gubbe brevid blabla
Hanna; AHAAAAA DÄR
Stefanie; ten years later.. -_-





får man göra såhär föresten?

Får man ens göra såhär? skitsamma I coudnt care less känner jag =)

HAHA OJ det här blev lite av dagens skämt. Tänkte skicka den till dig på msn om jag hade dig som kontakt, men här är den. finfin och seriös och bra.


hemma

hej bloggen. Idag har jag.. Skoja. Orkar nog inte blogga förens senare ikväll. Ska nämligen sova på soffan idag eftersom min säng är upptagen hehe.


Igår

Har inte bloggat på länge nu, men hade inte tid. :)

Igår drog jag och Stefanie och åt donken efter skolan och sen när hon skulle hem åkte jag till centrum, eller till Nova och träffa vicy. Vi gjorde inte inte nått speciellt där, typ spela billjard och gick fram och tillbaka till centrum och kollade om det var bråk någonstans, kolla på nån film på nova också, sen drog jag och vicy och käka pizza med makke och luis.

När jag skulle möta oliver började vi bråka som fan och han var lack när jag kom. Aja sen kolla vi på nån Silent Hill som var asbra. Sen sov vi och jag vaknade väl för två timmar sen och ska väcka honom nu.

01.08


Sweet dreams

SÅ äntligen. Nu har jag hunnit med att fixa iordning mig för att sova, pratat med stefanie och Oliver såklart, installerat nya msn (som tog 1000 år!!), fått total flipp på min dator för att den var så seg, bloggat och ja?

Nu ska jag iallafall sova, ska upp tidigt som vanligt och gå till..hm vad heter det? Skolan, juste. Hade nästan förträngt det, eller velat glömma att man måste gå dit every fucking single day =)
Vad tycker ni om min header, passar skitbra va? Jag gillar den. Nu; 7 timmar och 6 minuters sömn! Godnatt, sweet dreams.




Till Hanna

Så, nu är headern klar. Säg till om den behöver fixas (;
Puss /
Stefanie <3

bildbomb!

Igår gick jag och Stefanie på en promenad till täby på rasten. Jo hann inte göra så mycket, provade lite kläder bla mysdressar. Ska snart få massa pengar och vet tror ni jag ska göra då? SHOPPA.

Stefanie, nu har jag bilderna biach! (haha vi började bråka på Svenskan idag som två barnungar, om en penna, men jag har ju damp så)


Mysig outfit, uggs och fjäll. Men det var kallt höstväder.


Andledningen till att jag ser ut som jag gör, så fråga inte så jävla dumma frågor varför jag är tjock, vad tror ni fuckers? ;)


Stefanies ögonfransar.. :o


idag.









hemma

hej babes! Jag är ensam hemma och pluggar. Vilket inte är likt mig at all ;) Men jag ska äta snabbt nu och sen ladda över bilder från idag + igår!


23.03

"Det är bra att du alltid svarar så ärligt på frågorna! Jätte bra blogg puss:)"

Tack, självklart ;D Kom precis hem från stallet eftersom jag hade sen träning. Åhh vanlig skola imorgon, är det bara jag som redan är skoltrött? Ska iallafall försöka sova nu. Svarar på fler frågor om det kommer några till imorgon.

Godnatt babes!

Någon bad mig lägga in en bild på min häst;

Frågestund

SVAR PÅ FRÅGORNA - till och börja med!

1. vilken hårfärg trivs du bäst i?
2. Vart vill du bo när du blir äldre?
3. Kommer du någonsin sluta röka?
4. Har du tagit någons oskuld?
,5. vems?
6. Visa hur du sminkar dig

Svar;
1. Mörkbrunt
2. Jag vill inte bo i stan, hatar det, så jävla mkt trafik osv. Men lite finare än vallentuna kanske, Vaxholm?
3. Jag röker inte :)
4. Jorå
5. Jespers
6. Sminkar mig inte något speciellt, men det kan jag göra, igen.

Var köper du dina navelpiercingar oftast ?
Vad använder du för smink ?
Vilken hårfärg använde du när du färgade brunt ?
Bra blogg :)

Svar;
1. Jag har inte så många, har läkningspiercingen när den blir lite infekterad och två andra som jag köpte på öland för 149 st tror jag.
2. Foundation, solpuder, mascara och kajal ibland längs ut på ögonen.
3. Jag färgade hos frisör, och kommer inte ihåg. Det var en ny hårfärg tydligen, men kanske mörk färg iaf.
Tack sötnos!

har du en egen häst? kan du visa bild på den isf? :)

Svar;
Japp, en skimmel c-ponny som heter Bilbo, har haft honom i drygt 4 år.

är du 95:a eller 94:a? :O

Svar;
95a.

när förlorade du oskulden? när fick du din mens om du har fått den? hur är dina betyg?

Svar;
Jag var elva tror jag, så ganska ung och mina betyg är väl sådär. Har MVG i idrott och VG i engelska, So, musik och G i matte, spanska och bild.

vad tycker du exakt om Jonteo och Adrian?

Svar; Det lär ju vara ni som frågar, så jag får väl inte vara för ärlig haha ;) Dom är coola? nej

Bra blogg!
Är dina föräldrar skilda?
Är du hatad av många eller typ älskad?
Du verkar inte så populär men har glid.
Hur många har du varit tsm med?

 
Svar; Tack
1. Nej som tur är.
2. Dom som känner mig tycker jag är rolig och gullig liksom. Folk har för mycket fördomar, det räcker med att man träffar mig en gång, är inte alls som alla tror. Räcker bara med att kolla hur lätt jag har att "skaffa vänner" med tanke på hur trevlig jag är och inte alls bitchig som man kan tro..
3. Va? Jag är både populär och har glid idiot :D
4. Inte så många, inte så länge iaf. Var tillsammans med Jonny tre månader förut, länge enligt mig. Och nu är jag tsm med oliver för typ tredje gången, älskar honom.



godnatt

Nu ska jag ringa min älskling Oliver och sen sova, fan va skönt. Skippar frågorna ikväll också, men fråga fler frågor. Hörs imorgon, och förhoppningsvis mer bloggning =)


Haha

Lite nu / då, skillnad va? Den första filmen är filmad några månader sen, och andra filmen är från min första tävling, dvs när jag var 10 kanske?




9/11

Hej. Nu är jag väldigt trött, jag har varit i stallet och kom precis hem (inte riktigt men jag är hos min mormor). Min mormor är inte över 70, döv och behöver inte rullator utan hon är nästan som jag; snygg och lång, driven och och aa, ni fattar ;) Gör iallfall ingenting nu, men ska pröva ladda ner lite videos från datorn.

Ska nog orka svara på lite frågor ikväll, senare.


tåget

Sitter på tåget med lovisa och bloggar med hennes hightech data, haha. 
Två bilder:
 


Godnatt

Nu är jag skittrött, värsta bloggbomb här dom sista 20 minutrarna, ellerhur? You like it =)

Imorgon skola, orkar inte. Inte lika mkt blogging tror jag men checka min blogg ändå, och fråga frågor inlägget under. Jag just nu; Mysdressen som jag älskar, den är inte fjortisbarbie rosa utan apricos. Jag tror jag ska köpa en vit eller svart också, vad tycker ni? Jaja, godnatt!


fråga vad som helst.

Frågestund igen då, liva upp bloggen lite. Jag svarar på allt, eller dvs det som handlar om mig. Jag tänker ju inte hänga ut för privat om mina vänner eller pojkvän. Ni kanske vill att jag lägger ut en bild på någonting speciellt? Det gör jag gärna, beroende på vad det är haha. Bitches ni kan ju alltid FRÅGA vad ni vill, men det är inte säkert att jag svara. I swear to tell the truth and other stories.


jag är fortfarande liten

Jag har tänkt på en sak, jag tror jag är mycket äldre än vad jag är egentligen. Igår när jag var med tjejerna, som är äldre än mig så insåg jag att jag inte ens var 15. Jag är inte straffmyndig eller byxmynding, jag får inte ens köpa energidricka på ica längre eftersom det är femtonårsgräns nu? Jag får inte egentligen pierca mig även fast jag har i naveln och vill ha i tungan, jag får inte ens se skräckfilm på bio.

Fast samtidigt när jag förstår hur liten jag är, så känner jag mig mognare och äldre än vissa rent ut sagt töntar i min klass, som fortfarande går med utsvängda jeans och vanlig hästsvans i håret, och bara pratar om sina fritidsaktiviteter, fnittrar och springer runt och leker kull och klappvisor. No offence.


Verkar väl uppenbart att jag kan gå på bio hur som helst, nehe vadåra? 15 årsgräns? aha, fuck you.

och idag!

Idag har jag inte gjort något speciellt verkligen, Oliver drog vid tre typ och innan det sov vi bara typ. Sen åkte jag till stallet, och var kvar länge med Matilda. Åkte hem, åt kycklingsallad (som man blir smal av, alla borde äta sånt så blir ni lika smala och fina som mig haha, driver osido!). Träffade Adrian ett tag, han lämnade mina byxor och vi kollade på nån film, sen drog han.

Har pratat massor i telefon med min älskling/ar, Oliver och Stefanie. Båda var trötta, och jag med. Så ska sova snart, sleep tight.


och fredag

I fredags, ni vet när jag ringde runt som en tönt till alla för att jag hade så tråkigt, en fredag liksom. Jag träffade ju somsagt Linda lite senare på kvällen och sen ringde Adrian och ville träffa oss så  vi drog till han och Jonte och typ chillade där hela kvällen, (jag bloggade ju därifrån också). Vi tog 1 bussen hem till linda och kollade på film sen bara och somnade sent.

Korkad som jag är visste jag att jag skulle upp vid 9 för att jag skulle få skjuts till stallet och min familj skulle bort sen på eftermiddagen så jag var tvungen att åka ut tidigt till stallet, så vi nio skulle mamma hämta mig vid "korsningen", vilket hon påminde mig om säkert tio gånger. Jag vaknar runt tjugo i tio dagen efter, trött men får panik när jag inser vad klockan är. Kollade på mobilen; 9 missade samtal och ett sms från mamma- Jävla snorunge!






Lördag

Länge sen jag skrev något, men det är inte så kul nu när jag bara har ca 90 besökare per dag.. :'(

Hann inte blogga igår, för jag träffade oliver runt fem, han ringde plötsligt och sa att han redan satt på tåget, så han kom till mig och någon timme efter det åkte jag till täby centrum och träffade Vicy och lillsara för att oliver hade bestämt att träffa Adrian och jonte. Sen mötte vi upp Jessica i erikslund och vi köpte godis, chips och hyrde film. Tjockisar haha ;)

Vi kollade på film hos Viktoria och skulle precis sätta på filmen när vi ser en ficklampa eller nått utanför och det hade typ varit inbrott i huset brevid trodde vi för väktare var där och så, asså larmet gick typ, fett  läskigt. aja jag och Jessica drog typ vi 9 för hon skulle träffa esca och jag skulle ju träffa oliver halv tio vid kragstalund, så vi hann inte se alla filmer, inte ens den första. Jag ringde honom vid 8 kanske och bestämde att han skulle va där vid halv 10, jag skiter i hur du kommer dit liksom. Tror ni han är där halv eller? Nej han visste tydligen inte ens var han va (Gribbylund centrum haha) och bussarna gick inte. Han kom tio över 11 hem till mig, fan va arg och på dåligt humör jag var hela kvällen, somnade en timme efter kanske, medans han var uppe till 4. Jag älskar han jättemycket ändå, och jag var gullig på morgonen iallafall.



jag är kidnappad av jonteo

tja fuuuuuuckers. sitter hemma hos jonteo i åbyyyyy med adrian och linda. han försöker få hit vicy men hon vill inte för han är ******** (?) nu ska vi kolla på skräckfilm fast det går inte. aja fuck you bitches :D <33


Fredag

Äntligen hemma från skolan, och helg. Ändå har jag inget att göra, en fredag liksom? Ska nog bara vara hemma om det inte finns nått roligt att göra. verkligen nolife just nu sitter och ringer halva min kontaktlista och hoppas att nån ens svarar. Har ringt Stefanie, Jessica, vicy, matilda, hanna, linda, lovisa, agnes och saga nu. Ingen kunde tydligen, elr svarade inte. Dissad (?)
Bloggar sen, bye bitches




Jeansleggins, "uggs" och skinnjacka


uäk vad tråkig jag är.

Hej bloggen, idag har jag somsagt varit hemma från skolan och bara suttit hemma och aa, inte gjort någonting.
Nu har jag duschat och lagt mig, ska nämligen plugga science nu, så jag ska öppna boken och börja. Vet inte  om jag skriver någon mer intressant nästa inlägg.

För sånthär jag skriver nu, och har gjort läng får en att åldras i förtid. Keep reading bitches


humor

Stefanie kommenterade inlägget om min lillasyster; asså den sötaste syrran! så jääkla söt, inte ett dugg lik dig gumman! you wish.

Haha så rooolig du va då :(  Älskar henne, så jävla skön, ska ringa henne nu btw. Hörs snart.


Lillasyster

Älskar min blogg, fast den är tråkig. Oj jag tänkte högt, =) Har varit uppe och ätit lite yogurt men gick och la mig direkt igen.

Nu sitter min 7månader gamla lillasyster brevid mig i sängen och trycker på tangentbordet. Hon lägger handen på datorn och jag tar bort den och säger - Nej jonna. Hon bara tittar på mig som om jag vore dum och lägger tillbaka handen, - men NEJ. Hon lägger tillbaka handen och ler. Hon kommer bli som jag när hon blir äldre, stackarn.




Ang mitt hår

Någon anonym frågade hur jag kunde ha så fint hår;

Tack, men för det första är det så slitet och inte alls fint. Jag plattade varje dag förut, numera gör jag inget med mitt hår alls, då är det lite halvvågigt, men det är ganska fint med en hårklämma eller nått. Jag har färgat fram och tillbaka blond/brunt och blekt många gånger och sen färgat mörkt igen. Har haft hårförlängning/löshår jättelänge nu, men mitt hår har blivit så pass långt nu :D Sen dränker jag mitt hår alltid i balsam och låter det sitta i länge. Har också Paul Mitchells balsam som reparerar VÄLDIGT SLITET HÅR, jo det behövs!

 

snö!

hej sötnosar. Märker ni att det faktiskt snöar?! nice, nej usch verkligen inte.

Ligger fortfarande i sängen och är hungrig, men det är för att jag är sjuk idag. Skönt. Vet inte vad jag ska skriva, eftersom det inte har hänt så mycket under som här 40 minuterna jag varit vaken ;) Shit va många som kommenterade  om jag skulle ha tungpiercing eller inte, men många tyckte inte det. Så jävla snyggt tycker jag men men. Har inga planer för idag, jag är sjuk och alla är ju i skolan också.
Bloggar mer idag, lovar


TUNGPIERCING

Jag har fått ryck om att jag så gärna vill pierca tungan, jag vill. My mom won't let me ändå så? Kanske om jag tjatar, nej. Men visst är det  så jävla snyggt, skulle jag ens passa i det?


Draft: Nov. 3, 2009

Ovanligt nog har jag redan lagt mig, med laptopen i knät och mobilen självklart mot örat. Jag har nämligen pratat med oliver om vad som hände idag och jag har också försökt få honom att förstå engelskan som han har prov på imorgon (!) men nja.

Bilderna som aldrig kom upp från helgen;








Tik tok


Så jävla bra, dagens drog!

dåligt humör!

tja tja bloggen.

I skolan hände inget speciellt, utan bara ännu en seg dag. Jag har verkligen varit hängig hela dan, började med att försova mig, så det blev mjukiskläder och jag han ju inte sminka mig heller. Har fan bråkat med oliver i flera dagar, men idag blev det som vanligt igen, hoppas jag. Nu när vi åkte hem var jag och Stefanie as flumm på bussen idag..










Älskar dig syster


skoltrött redan

Kom precis hem från en jobbig skoldag, stallet och har ätit nu, ska duscha och sen ringa min pojkvän som troligtvis är arg på mig (?) hehe. Jag älskar dig, jag vet att du läser min blogg baby!


prov imorgon

Present Simple Vs Present Continuous Extension exercises...

..heter uppgiften jag gör just nu, måste plugga som fan nu. har prov imorgon, puss!


fått tillbaka min mobil nu!

Åt just lite lunch (sent jag vet) men har inte hunnit det heller. Just nu sitter jag hemma och passar småsyskonen med lovisa. Har iallafall gått runt i mina 12centimetare hela dan så nu känns det i fötterna.. Känner mig som en  blandning mellan hemmafru och diva i högklackat och med ett barn bärandes på höften medans jag går runt och städar, inte bra.





PMM

SÅ JÄVLA SÖTA ALLIHOPA!


its playmymusic bitch

en bild från PMM, den enda där jag inte så förj*vlig ut!


Filmkväll

Godmorgon, eller inte riktigt men. Jag kom precis hem från stefanie och andledningen är väl att vi vakna sent efter att vi kollade på film igårkväll, bla Fjorton suger och Pledge this. Båda var dåliga tycker jag, fast vi hyrde iof Tretton och Hata göteborg också men vi hann inte se dom. Innan filmkvällen vill ni inte veta vad vi gjorde haha (eller jag vill inte berätta dvs) Men pinsamt att vi gjorde det, läs stefanies blogg så kanske ni får veta. =)



RSS 2.0