Kvällsbad

Godmorgon! Igår kväll var vi och badade i Borrby till 11, skit mysigt och varmt i vattnet :) Världens finaste ( och längsta) strand, volleybollnät och bar. Idag ska vi i alla fall åka och köpa moppehjälmar så man har några sen vet jag inte.






Snart till stallet.

Va händer i Stockholm nu? :) Själv ska vi grilla nu sen ska jag ut och rida en häst tror jag, ska försöka hitta vägen till Bollerup. Jag är helt slut i kroppen efter allt målande idag haha, jaja jag bloggar senare! PUSS



Fina carlo <3


coolt.

Här är min nya fina moppe. Aprilia sr50 Ditech, maxar 70 otrimmad och skön att köra :) Tack pappa! <3


Åka till Simrishamn.

Nu ska jag åka och förmodligen köpa en moppe, en Aprilia sr50 eller en annan som jag ska prova om jag inte köper den här ;) 
9.000:-

Hörs sen.

Nu ska vi åka och kolla på en moppe, sen till Ystad och sen ska Jojje träna så vi ska nog kolla på den :) sHO


Målat hela dagen.

Wohoo nu har jag målat huset i tre timmar och solat samtidigt så lite brun har jag nog blivit eftersom det är skitfint väder :D Vi ska snart åka till Ystad och sen tänkte jag rida sent ikväll. Stackars Mina som har en halt häst nu antagligen efter igår.. :(
Ja, som ni ser håller köket på att renoveras.



Puss

Nu ska vi sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åh vad mysigt det är att ligga med öppet fönster och höra svalorna utanför, tänkte på det nyss bara :) Godnatt <3

Idag i Ystad, fanns fan i alla fall H&M!

Bilder på fina Danne.

Det har varit lite gles uppdatering idag ser jag men nu har jag och min kusin ridit, grillat och sedan varit ute och powerwalkat i över en timme, skööönt. :) Idag red vi i hagen och hoppade lite så kan lägga ut filmer på Carlo och Martell imorgon. Danne fick gå på volten och va jättefin som vanligt. Man märker verkligen skillnad på så kort tid och jag känner att jag börjar hitta knapparna mer och mer.

Imorgon tror jag vi drar in till Ystad och chillar lite, kan bli lite enfaldigt att hänga här bland åkrarna annars så ;) Och ska åka och köpa ny moppe här i veckan så det blir skönt när vi har två.






Snacka om bloggbrist.

Piercing 149:-


Hemma nu.

Shulelu nu har vi varit i Ystad och jag blev faktiskt förvånad eftersom det fanns H&M, Lindex, MQ, JC bl.a. Köpte en navelpiercing eftersom min ena gick sönder.. Vi åt på Max också, rätt äckligt men ändå :) Idag tänkte vi rida i hagen för där finns några terränghinder och vi tänkte filma. Igår hade jag nästan 300 besökare COOLT.


In till Ystad

Haha självklart somnade jag om när alarmet ringde i morse men nu är jag vaken och vi ska åka till Ystad. Usch va tråkigt väder det är här, är det alltid så? :S Jag är osminkad, håret uppsatt och har faktiskt jeans på mig för första gången på flera veckor. Min utväxt behöver färgas och håller på att spara ut ögonbrynen.. Åh.

Det ska fixas innan Danmark i allafall. Den 19onde åkter vi tjejer dit och är där i tre nätter! :)

Stranden ikväll

Vilket gymnasium ska du börja i?
Jag har sökt och kommit in på mitt första val som var Österportsgymnasiumet i Ystad, Ekonomi - Ekonomi.

Nu har vi badat och ätit och nattat hästarna, och varit ute på promenad :) Imorgon tänkte jag vara duktig och gå upp kl sju för att rida en häst, eftersom vi ska till Ystad och checka in lite saker där. Såg att min skola ligger på Tobaksgatan 11 typ.. låter rätt pundigt haha, aja det blir bra.

Juste vi badade i havet nyss och faan vad kallt det vara, 10 grader tror jag men ändå skitfina stränder här. nIce.



Äntligen klar :)

Nu ska vi åka och bada innan vi ska åka och äta middag. Jag har ridit 3 hästar i värmen så lite motion har jag ju fått ;)

Ucarlos: Red på utebanan först på travbommar, galoppbommar och sedan ett litet hinder med bommar på innan och efter för att han skulle verkligen vänta på hindret och inte springa efteråt. Han var jättefin och red på vanliga gummibettet plus gramanen.

Martell: Gick liknande övningar och fick sedan hoppa några språng på dryga 130. Han var pigg och känslig och hade jättefina språng.

Don Miro: Red på bommar och även små hinder. Red på gramenen men hade ändå ett fint bjud framåt och jag kunde även lätta på gramanen och han behöll formen. Hoppade några språng på 110 i slutet. :)



Carlo och Martell, sen tog pappa av någon anledning hem kameran så det blev inga bilder på Danne..

Är det här vad man gör på dagarna?

Nu ska vi snart åka och äta lunch och så småning om ska jag och Mina sätta igång och rida hästarna, jag har somsagt tre hästar att rida varje dag, men utan skola, och kompisar så har jag ju fan tid över ;D Sen ska vi skaffa medlemskort på Bollerup så vi får rida där också wiee :) Jaja chillmode nu..

FAST DET JOBBIGA ÄR ATT ALLA MINA KLÄDER ÄR BORTA EFTER FLYTTEN..


Dag 1

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i stallet och fixat lite med hästana. Tyvärr är det skittråkigt väder, typ blåst och ingen sol så vi åker nog inte till stranden som ligger mindre än 10 min bort. Hahah igår åkte vi igenom Hammenhög Centrum och fan va mycket fjortisar som hängde där, blir väl mina nya kompisar.. Aja, glömde kameran hos Mina så laddar över alla bilderna senare. Nu ska jag hjälpa till med huset och senare ska vi åka och handla massa saker som vi inte fick med från Stockholm. :)

Stallet är verkligen jättefint och nära till Bollerup som har fyra ridhus plus terrängbana.


Nytt kapitel

Såå, nu är jag och hela familjen äntligen nere på Österlen (Skåne jaoo) efter 8 timmars bilresa och vi har nyss lastat ut mina tre, och min kusins tre hästar ut förestagslastbilen som anlände för ett tag sen. Just nu ligger jag i min kusins säng eftersom det är stökigt och håller på att renoveras i mitt hus, som ligger fem min här i från!

Och ja, mycket ängar är det och fan vad jag saknar min pojkvän, men det löser sig. Vi hörs imorgon när vi ska upp och fodra hästarna. PUSS


Här är en del av nya stallet.

RSS 2.0