herregud haha :P


fan va tråkigt

hatar att blogga, så jag kommer inte göra det
kanske börjar nån gång


bilder

Vaknade ganska tidigt som vanligt idag med. Dagens planer är väl att ringa Stefanie snart, men hon sover väl än så länge så ska inte ringa och väcka henne men men, vi får se vad vi hittar på. just nu sitter jag och lyssnar på musik och är deprimerad; Jag har fan inga kläder hemma! :@ alla är hos mormor, asså hon tvättar dom. Lägger in lite fler bilder sålänge.



haha skorna köpte jag bara för att jag gick i nya klackskor och fick blåsor och skavsår liksom. skulle aldrig ta på dem annars!! , gummisnoddar, lösnaglar och piercing 

oliver är min älskling


Tjol från Gina och någon top som jag låna fårn stefanie. söt iallafall.

vilket var finaste, svart svart eller svart/vitt?

vi är allt söta.

elsie och jag haha.



osminkade och jävla mjukiskläder, men vi var ju faktiskt påväg hem till stefanie, och vi bor ju ändå i vallentuna..? haha.



silverschampoo! skitbra och dyrt.. ( -_-)


Men sovgott alla, det ska jag göra. Imorgon ska jag träffa stefanie igen tror jag, jag glömde massa kläder där så.. :)
har pratat länge med oliver, han är så gullig även fast han inte säger så mycket, det är mest jag som babblar, haha pratar jag för mycket eller?(a) Älskar dig världens finaste pojkvän

Öland del 1, får jag väl säga

Jag åkte bil tillsammans med Matildas kusins mamma ner till öland, skönt skönt skönt med tanke på hur hemresan blev. Jag åkte dit, till matildas landställe i 6 dagar. as nice väder nästan alla dagar och eftersom vi inte träffat varandra på länge hade vi kul hela tiden. Vi solade och badade för det mesta, sov och pratade. Annars åkte vi in till Borgholm, som var lite "stan" där, och shoppade och åt glass. Jag måste nämna den coola glassen vi åt; typ Redbull glass, passionfrukts glass, cocos glass och cocosbollsglass och det fanns helt sjuka glassmaker där. Aja, vi var jättemånga i stugan där dom bor. Matilda, jag, matildas mamma och lillebror, hennes kusins och hennes familj, hennes brorsas kompisar och hans kompis familj som det var en tjej till med. haha vi hade vattenkrig med hennes brorsa och kompisarna. men dom vann och dränkte oss i vatten. Jag kan skriva så mycket, men det är inte så roligt att läsa extrem långa texter, så här kommer bilder.


äppelpaj, dumle, polka, valnöt, cheesecake, hallonlakrits, princesstårtsglass, Monster, Redbull och sånt?

fin enorm strand med ljusblått vatten.



utan smink, naturligARE, fortfarande ögonbrynspenna såklart..?

vi tältade också, haha. killarna gömde vårat tält för att vi tältade för nära deras stuga -_-

"hej dessie här, mysigt. överlever bloggen utan mig i en vecka, omg. nej juste deklart den gör; jag är ju DESIREE barbie NILSSON!"


puss.


igår var ...

Igår var vi hos min mormor och badade i hennes pool och gjorde smoothie med jordgubbar och sånt. Men vi fick fan inte igång TVn så vi  missade lite av Paris hilton my new BFF, men lite kollade vi. Jag slaggade hos dom efter det och idag drog vi till <täby c och kollade på Harry potter och halvblodsprinsen (rättar inlägget innan hehe). Den var inte alls lika bra som jag förväntade mig men jag tror att man måste se den för att förstå nästa film. roligt var det som vanligt men tjejerna iallafall!










Harry potter - halvblods prinsen

nu får jag bråttom som vanligt, vi ska iväg till täby och kolla på bio. Jag, elsie, stefanie och tais, aja hörs sen






klar

Nu har jag fixat mig, naglarna, silverschampoonerat håret och sminkat mig. Ska träffa stefanie och elsie och vi ska bada och sen bara myskväll tror jag, och imorgon bio. Jag känner mig supersnygg btw

Förlåt, jag vet att det är tråkigt utan bilder.

..

nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka, har haft det asnice på öland och saknar er massor! Tack Stefanie och Vicy för att ni bloggade lite, thanks for keeping my blog alive.

Asså jag är fett trött, igår satt jag i buss i 6 timmar, och kom fram elva på kvällen. Inte kunde jag sova på bussen heller, för jag satt brevid en pedofil. en riktigt peddo?! När han satte sig bredvid mig trodde jag fan att jag skulle börja gråta. Han stank bajs och var väldigt tjock , så jag satt intryckt i fönstret. Men hellre det än att sitta och snudda  vid en hårig svettig gubbe, som påstod att han var 27 äve fast han såg ut som 47. usch.
han bah; fin gucciväska. -ehm, tack men den är inte äkta. och sen ffrågade han direkt; hur gammal är du egentligen?- 14..? aha så ung, du ser äldre ut. OCH? snart klappar jag till dig om du inte slutar stirra på mina ben eller mina bröst när du snackar med mig, håll dina ögon på din jävla bok istället!

Och självklart kunde jag inte sova en sekund den resan, och i slutet när man var riktigt trött så börjar han prata om att IKEA har fått in ett nytt sängsortiment? wtf, who cares när man är 14 år? jävligt jobbig kille/man/gubbe/grov pedofil
Sen frågade han också om v kunde träffas någon annan gång. Vadå, om vi träffades av slump? frågade jag även fast jag fattade att han inte menade så. Men vafan du är vuxen du kan inte umgås med mig, jag är 14 år och är inte de minsta intresserad av att träffa dig, aldrig mer och du kanske föstår varför. idiot

alla bilder kommer ikväll hoppas jag att jag hinner, ska träffa  oliver idag . baaaabyyy<3

STEFANIE HÄR ! =)

Stefanie här!

Fick gästblogga för Hanna eftersom hon fortfarande är på Öland. Saknar henne som tusan! Hon kommer tydligen hem på måndag och då måste vi träffas!

Tänkte berätta lite om hur jag och Hanna träffades och blev kompisar. Vi har inte varit kompisar så länge, men vi är rätt tajta ändå. Det började med att vi började i samma klass i sexan i engelska skolan i Täby, där vi först såg varandra och umgicks lite. Från hela början var det jag, Carro, Hanna & Madde som umgicks och sen blev jag och Hanna tajtare och tajtare. Så nu när vi snart ska börja åttan så har vi varit bästa kompisar trotts lite bråk, men annars har vi alltid vetat att vi är där för varandra, alltid! Älskar henne för den som hon är och inte alla jävla ryckten om henne som INTE stämmer. Våran humor är ju den bästa fan! Skrattar för ingenting. Hah! Älskar dig soulie, bästis, andra halva, svennebanan och hela skitet. <33

Annars hoppas jag att Hanna har det bra på Öland och att många inte saknar henne för mycket! Pussar & kramar från mig, & besök gärna min blogg också :P / www.stefhunny.blogg.se


Alltid du & jag gumman, livet ut!


puss

är med tre killar och 2 tjejer. och ska sova nu eller kolla på film faktiskt. godnatt hannas söta läsare, hoppas ni haft en bra dag ! :) <3

viktoria här

hej sötnosar, viktoria här allså vicy . tänkte blogga lite åt hanna när hon är på öland ! saknar henne redan som fan och vi har inte träffats på sjukt länge, jag har ju varit i egypten och så har vi inte träfftas bara. älskar och saknar dig allafall jättemycket baby och när du kommer hem då jävlar ! ni som inte vet vem jag är det är ju lite synd men allafall jag är vicy ? lärde känna hanna på ett väldigt konstigt sätt om jag mins rätt. kanske berättar senare ;) .  kommer nog inte blogga åt henne så ofta med tanke på att jag har en egen blogg och så. fast ibland när jag har tid så hon inte tappar läsare :) vet att jag inte är lika bra som henne men hon kommer tillbaka snart eller måndag :/ allafall igår va jag med massa hemma hos mig och kollade på harrypotter och myste sen på kvällen eller typ vid 12 drog jag marija och robin till bällsta och där var det folk som krökade, vi va där en stund och träffade ngra, jsen drog jag och marija hem till mig och vi somnade typ klockan 4 och vaknade 2, käkade frukost och nu är nathalia och ekta här , sover i min säng typ (: hihi ikväll vet vi inte vad som händer träffa ngra snygga killar kanske. och somna tidigt idag det har jag lovat mig själv. nu ska jag vara social. älsakr dig hanna bebis kom hem snart !!!!


// jagevicyy.blogg.se

öland, here i come.

Nu om några minuter drar jag, kommer inte blogga på fan en vecka. BLOGGPAUS tills på måndag! smsa om du vill gästblogga!


fucked up bild men. ciao <3

dagens:

NU HAR ÄNTLIGEN STEFANIE KOMMIT HEM, BESÖK HENNES BLOGG SOM VARIT LÖSENORDSSKYDDAT ETT TAG.
http://www.stefhunny.blogg.se/

DAGENS VILL HA: Jordgubbsjuice och melon
DAGENS KLÄDSEL: Vita shorts och linne.
DAGENS SMINK: Mascara och kajal.
DAGENS FRISYR: Hög toffs
DAGENS HÄNDELSE: Inget har hänt hitills, men ska ju snart åka bil i ca 6 timmar.
DAGENS LÅT: Michael Jackson - Beat it inklusive videon..!
DAGENS PLANER: Åka till Kista, sedan åka bil till öland.
DAGENS SAKNAD: Hanna wahlgren, och vicypicy bejby.
DAGENS ROLIGASTE: Sol & bad
DAGENS FAVORIT: Arga på dom flesta just nu så =O
DAGENS KÖP
: Loka, tidningar och glass.
DAGENS GODIS: Absolut inget godis, frukt?
DAGENS HUMÖR: Pigg, arg men blir nog på bättre humör snart.
DAGENS IRRITATION: Pappa
DAGENS PROBLEM: För mycket att göra, stress!

kläder

nu har jag städat det sista, packat ordning, duschat och satt på mig sommarmyskläder. Jag tänkte iallafall visa kläderna jag köpte idag, hur dom såg ut på.




ändrade planer - motvilligt

Jag som är så jvla envis sa att bussen till öland gick halv 1, punkt slut liksom. men när vi kommer dit och inte hittar bussen så går vi och frågar. och då gick bussen 12.00 och alla bussar fullbokade tills klockan fyra nästa dag.

aja ingen idé att bli helt galen och inse att man själv inte alltid har rätt. Men mormor som sjutsade mig in till stan ville äta, så vi åt först ceasarsallad på donken och sedan shoppade vi lite i arninge, det behövdes som tröst!
Två parfymer, ett halsband, en svart tubtop, ett par svarta ballerina, två tidningar typ frida och veckorevyn, nån ansiktskäm, nylonstrumpor och strumpbyxor, en bh, haha ett asballt glas och sedan köpte vindruvor och en flädercintron loka.
I LOOVE












inne på trean

nu är vi på tredje filmen och dom är GRYMMA som vanligt. sorry lite koncentrerad på filmen nu


myskv med min prinsessa

vi drog ner till centrum och hyrde fyra Beck filmer och en BJ's. nu ligger vi och kollar på den första. blogagr lite mellan varje då, godnatt ni som redan ska sova


dresscode for today

sötnoos, åh va söt!


många fina, ordentliga poser, och sen den här..


haha, medan jag satte på självutlösaren så stod jag och putade mig asset och så åkte det förbi en bil och tutade och jag blev så rädd och trodde hanna snubblat ut på vägen och blivit överkörd. hur jag nu kunde tro det..? 



bussunge





underbarrt, ha de bettre än os så for du en guldpäng

öland imorgon =D

sitter och lyssnar på musik och väntar på Hanna, sista dagen vi ses på tre veckor. =/

Arg. jag bråkar med mamma hela tiden och jag hatar det. jag vet att man inte ska blogga just under den tiden man är arg men faaaaaaaan och fucking cp är så jag tänker nu. ovecentligt i och för sig men. Nu då har jag ätit middag och hanna kommer snart, hon cycklar nog till mig. Matilda smsade; äru taggad för att följa med på vilda äventyr? och jag hade inte hennes nummer inlagt så jag tänkte wtf vem? men jag skrev ändå tillbaka ja självklart. HAHA men hon drev bara lite, manade typ att vi skulle göra massa saker när jag kommer ner till henne på öland, yeeaaaa åker imorgon! !







bilder




usch såhär ser man ut ibland, hem och duscha!!

jag och min kusin, haha täckte för ansiktet eftersom ögonen blev helt röda och håret blött.

haha, jag ser röd ut. :O

12juli eller?

godmorgon babes. idag sov jag hos anton och vi kollade på wallander Hämnden igårkväll, jag som älskar beck och w tyckte den var jättebra. Imorgon åker jag till öland så antagligen ska vicy blogga åt mig. Tråkigt väder som vanligt dåra, så vad ska man göra? har redan packat och allt. nu ska jag  äta,

 
sallad och paj, sen vattenmelon. yummy

Jag fick besöksrekord igår btw, tack! =)

..

så, nu har jag duschat och känner mig väldigt mycket fräschare. fixat mig desutom till ingenting. har ingen ork till att sola trots det fina vädret. får helt enkelt se vad jag hittar på innan jag måste packa.
kanske träffa vicy nu






godmorgon

nu ska jag duscha och göra mig iordning lite, känner mig usch

rubrik?

deprimerad. sitter hemma, sitter  hemma och så sitter hemma ibland. Det suger att hanna är borta, och matilda är på öland. alla andra är också på  landet. men som tur är ska jag åka ner till matilda på måndag, tills lördag. vilket betyder; inget bloggande! Jag säger inte att det är synd för er, men jag gillar att blogga och nu skippar jag det i en vecka.

Någon som vill gästblogga åt mig den tiden?



godmorgon

jag och saga har legat i sängen länge nu, tråkigt. jag bloggar och hon klickar runt på alla kändisnyhetskanaler, as usual. vad ska vi göra?


10juli

idag har jag varit och sett The proposal på bio, den var as kul, och jag skrattade högst i hela salongen, eller iallafall mest. så saga skämdes tror jag. Sen drog vi hem till mig och knarkade Micheal Jackson låtar och försökte lära oss dansen han gör i Beat It. det gick ju ganska bra, 'host'. Senare på kvällen gick vi ut och gick i regnet och önskade att vi hade låtarna på mobilen, ska iallafall försöka fixa dom!

har väldigt ont i huvudet nu, ska ta en tablett och somna. godnatt och sry för dålig update








köpte jag igår.

jättebilligt i arninge, rea på allt

jättesöt från H&M 149:-

bio

jag vet att det är tråkigt utan bilder, men såfort jag är hemma så blire.

klockan halv 2 ska jag iväg till stan med Saga och Lisen, och innan vi går på bio så ska vi fika lite. gud va mysig. Detgår ju inte att vara ute i det här hemska vädret. Jag vet inte ens vad vi ska se, men det blir kul oavsett! Jag är redan klar, så nu ska jag ringa dom. puss


shopping <3

igår orkade jag inte åka till täby c så jag åkte bara till arninge i någon timme, fick med mig hem två par skor, och lite annat. Jag kan lägga upp bilder senare, för jag är inte hemma nu.


fjortihwz typ?

haha, visste inte att det var värsta fjortisfesten. vissa går fortfarande runt med pa namnen på dina stora t-skirts och hårband med stort fjortisruffs, synd att inte jag var där.. not

ung och fräsch mamma.

Nu är jag vaken igen och ska dra till täby för lite shopping, bara med mami och syster. hoppas jag hittar något på rean. Stackars pappa ska opereras imorgon, och mamma har fullt upp med fyra barn. Idag när vi stod i entren och väntade på mamma skulle parkera bilden så stod jag, min bebislillasyster, josefin och villard mina småsyskon alltså. Så kom det fram en tant, eller "äldre dam" och tyckte mina barn var så söta och påpekade nämligen att mina syskon hade så blåa stora ögon och sedan kollade på mig och sa

-men mamma har ju inte så stora ögon och tittade på mina ögon. är det pappa dom ärvt det av?
- hehe (jag lite nervöst) ehm, jag är bara storasyster,inte mamma. inte än iallafall hehe.
Gud va pinsamt, plötsligt kändes det som om alla hade vänt sig om och glodde. 14 år med tre barn, ung och fräsch mamma asså! HAHA.



 
outfit - vanliga svarta jeans och oversizeteröja GT

argh..!

asså tråkigt väder gör mig på dåligt humör. tur att jag inte ska träffa nån, ser sliten ut, osminkad och mjukisklädd. nu ska jag gå och kolla om posten kommit idag, jag beställde en sak från nelly.com och jag kanske kan hämta ut den idag.. så

xoxo

visst syns mitt löshår nästaninte alls?


nya läppstift


kameran, 5 megapixel

min mobilkamera är väl sjukt bra ändå? alla bilderna på helt oviktiga saker är tagna med min mobil och helt oredigerade.


bildbomb

här är massor av bilder som jag glömt ladda upp liksom, från grönan med Stefanie, Elsie och Tais.


när jag och line åkte ut med båten och solade


Jag och stef

insane är helt insanet











sagis och hennes dogs

070709

Tack till er som sagt er åsikt om vad som behövs förbättras i bloggen osv. men jag tkr att jag har me minst en bild  i varje inlägg ju, mer bilder alltså.

Nästa vecka åker jag till matilda på Ölaand, så himla roligt. Hon är ju där hela sommrarna så man träffar ju henne sällan, men det ska iallafall bli asnice. Jag och hani ligger och kollar på Hitta Nemo och äter den sista glassen, hm jävla tjat om den glassen asså. Mysigt är det iallafall i jämförelse med vädret. som är allt annat än mysigt.


boring väder

Godmorgon.., jag och hanna sitter och äter glass redan och det är sämst väder så man blir ju deprimerad.

godnatt tror jag

men nu sover vi, tidigt imorgon ska fixa en sak som ingen får veta.. hah.
han verkar sur på mig föresten, så ska nog ringa honom innan jag somnar!

kvällen kortfattat

Medan vi tröttsamt väntade på att glassen skulle bli klar så kollade vi på Beck som gick på 4an och sedan hade vi hyrt Wallander som vi senare kollade på. båda var bra, jag älskar båda filmerna beck och wallander. Glassen blev god btw, vi åt bara halva ena men då har vi kvar till någon annan gång. lite gulliga bilder dåra.


min baaaby


vadå man kan inte alltid vara perfekt, eller?


lite mer fixad haha


en liten cykeltur till statoil

sheina, vi har precis kommit tillbaka hem igen, vi hyrde en film från statoil och som vanligt kom vi på det typ en kvart innan det stängde. vi cyklade iväg i full rulle på världens midget cykel och vi hann. vi hyrde nån wallander film. snart är glassen klar, vi ses. puuuuuuuuuuuuuuuusssssssssss


haniiiii

efter jag ätit middag mötte jag upp hanna och vi gick hem till mig och gjorde glass, bärglass och chokladglass. men det tar typ 4-5 timmar för den och bli klar så vi är extremt utråkade, kanske drar och köper lite godis sålänge.
vi som är så påhittiga, vad ska vi göra hanna?

middag a la hanna


"facelook"


och outfit




hittade inte den jävla sladden till kameran


black eyed peas

det finns inte bättre

God morgon!

tja bloggen,vaknade just hemma hos Saga och märkte att hon redan gått upp, och jag som är lite blyg av mig låg ju kvar och tittade upp i taket tills Saga kom in och frågade hur länge jag hade varit klarvaken liksom? aja, nu ska vi så småningom äta lunch och sen..ingen aning. vi hörs

ska ut

har suttit hemma och tråkat HELA DAN, så nu ska jag ta bussen till saga. vi hörs!



DAGENS FRÅGA

Vad tycker ni helt ärligt om bloggen?
vad tkr ni att som jag kan förbättra?
och VARFÖR läser ni bloggen?


CUTE HUH?


jag har gjort om mitt rum, alltså städat!

Min garderob som som vanligt ser ut som ett fågelbo, stökigt som f'n i mitt rum. så i morse satte  jag igång och städade, och det gick hyfsat fort med mitt lilla rum.


min dator/tv och dvd. fast anväder min andra tv, menden är fulare och använder min laptop istället.


min ena extremt ostädade garderob..blä

min andra garderob, eller min och min? vissa kläder är nt ens mina.. =s

min lovely säng, 1 och 40 bred. naajs

tråkigt

Dagens humör: tråkig och lite sur. dåligt väder och så
Dagens borde: jag borde ingenting! har redan städat rummet
Dagens frisyr: bulle/toffs
Dagens klädsel:  stor t-skirt och shorts
Dagens planer: 
Dagens materiella vill ha: ny mobil
Dagens längtan: shopping
Dagens fundering: om line är störd i huvudet eller inte
Dagens beroende: mobil
Dagens tråkigaste: själva dagen, bloggen går segt
Dagens personer: hanna,
Dagens irritation: oliver och line

tog den från vicypiky

3 juni

Välj månaden (numret) du är född i:


1: Jag gifte mig med
2: Jag kastade rutten frukt
3: jag fick barn med                           
4: Jag blowade
5: Jag drömmer om
6: Jag strulade med
7: jag satte mig och mosade
8: Jag svalde
9: Jag blev narslagen av
10: Jag blev av med rövskulden med

11: Jag hade sex med
12: Jag vattnade blommor med


Välj datumet du är född på:


01: din brorsa
02: En älg
03: En uteliggare
04: en playmate
05: En Flata
06: En präst
07: en hallick
08: En wanna be
09: en hypokondriker
10: en finnig tonåring
11: värsta biffen
12: TOKFIN@
13: En huligan
14: En hårsprays flaska
15: En senil gubbe
16: En polis
17: En ank-trut
18: En dum brunett
19: din bästa kompis
20: En fjååårtiiiizz
21: Ett lik
22: en hora
23: en utväcklings störd
24: En bög
25: den jag hatar mest i världen
26: en brat
27: en anorektiker
28: bisexuell fjällko
29: en pedofil
30: En Blatte
31: En bebis


Välj färgen på tröjan du har på dig.

Rosa: För att jag hade så jävla bråttom efter tåget!
Vit: För att jag älskar att göra de!
Svart: För att de fanns inte ens kidney!! 
Röd: För att de passade min image
Blå: För att jag vill ha högre status
Lila: För att min kompis sa att de va coolt
Grå: För att alla är mkt snyggare än mig!
Annan: För att alla säger att jag är så himmla lik en björn!
Grön: För att jag hade as tråkigt
Orange: För att jag är en massmördare
Turkos: För att ville att du skulle va me på mitt snöbolls krig men sa nej!
Gul: För att jag va sur, hade inte kunnat sovit inatt...
Brun: För att jag är sämst på bortförklaringar
Ingen tröja: För att jag är kåt
Fler färgad: för att ja blev tvungen att "ställa upp för laget"
Randig: För att jag e så himmla lycklig!
Märkes tröja(över 1000) : För att jag vill att folk ska tro att jag e rik :)

Hanna: jag strulade med en uteliggare för att jag älskar att göra de!
haha vad fick du?


myskväll

Jag och hani ligger i sängen och kollar på en svennefilm, men våran humor. godisglass och jordgubbsjuice  bääääst.
mysigt  värre. idag tillbringade jag ännu en dag på edsbro, lång dag kan jag säga och när jag tävlade gick det inte lika bra som igår. menmen, kanske inte kan tävla nästa helg eftersom min pappa åkte vattenskidor och hans muskelfäste typ gick av i låret så han åkte amulans in till sjukan, synd om honom..lite ;)







min syster i bilden, utråkad innan jag gjorde henne jätteglad =)


.

nu drar jag iväg till edsbro igen, myskläder japp. bråttombråttom


tävling

idag har jag varit på edsbro hela dagen och ska dit öven imorgon. Jag kom 6a i LA idag och två rivningar i mvs b debuten, kanonbra tycker jag! Lite bilder från idag men ingen film eftersom mami är liksom inkompitent i ämnet kameror, Hon kan inte filma. haha, imorgon ska hanna sova hos mig efter tävlingen och vet inte vad vi hittar på.
puss och puss




it sucks

mina besökare sjönk ordentligt ner till runt 65 vid och efter bloggppausen. haaallå?

come on keep reading


haha

så, nu har jag ätit och duschat och alla tråkiga saker. funderar på att ta en joggingtur men vetefan om jag orkar med det, så nej. har checkat in lite shoppinginternet sidor och hittade en jättesöt klänning/topp, måste köpa!



ni får absolut inte veta varifrån, nån kan ju köpa upp den innan jag hinner göra det - mjaou

lite wierd pictures







<3

tja alla. gud vilket väder, olidligt. men såfort det regnar klagar man också så.

jag har just varit och fixat allt i stallet tills imorgon, ska tävla meeting hela helgen och det ska bli kul, även fast jag är lite nervös . =) just nu ska vi äta sen ska jag väl så småning om sova, det blir väl hyfsat tidigt imorgon i guess.


jag och älskling!


stefanie

in på msn!

im back

Godmorgon, jag är redan vaken och ni är antagligen inte. Idag ska jag kanske med till kvarnbadet med stefanie. eftersom jag har en timme på mig innan jag skulle logga in på msn (eftersom jag inte har någon mobil) så att vi kunde prata om dagens planer, get it? aja, nu ska jag börjar fixa mig så småningom! kissies

sämst

nu ska jag iväg på middag, hörs senare. förlåt för sämst uppdatering!


jeansshorts och kort tunika och mina skyhöga snygga skor från belle


RSS 2.0