bråttom, as usual..?

Känner mig så sjukt sliten och hade helt glömt bort att jag skulle på bio med stefanie, tais och elsie vid typ 12. Tur att jag vaknade hyffsat tidigt, vilket var oväntat med tanke på gårdagen..
Ska iallafall duscha och snabbt välja några kläder. Vi hörs sen, jag lovar att blogga!
gissa vilken film vi ska se btw?PMM!

headern ska fixas asap!

Lite om igår då; jag var självklart på playmymusic och shakade i flera timmar med bla vicy, men man träffar ju väldigt många man känner där och träffade några assköna tjejer där också. Träffade mimmi, vickan och dom också vilket var ett tag sen. Jag hade mina nya skitsnygga skor från nelly.com, leggings och tubtopp som tyvärr åkte först upp och ner lite väl mycket ibland. Det var skitkul som vanligt, fast musiken var inte alls så bra som det brukar vara.


12 cm, lång blev jag iaf ett tag, tills jag tog av mig dom =)

.

Shit är fortfarande jättetrött med tanke på att jag gick och la mig runt 2 och gick upp för en timme sen kanske. Jag bloggar mer när jag kommer hem iaf, sen ska jag sova hos min älskling.


Godnatt

Jag är så jävla glad över att kunna blogga. Med undantag att min header fuckar totalt, den kommer någon dag!

Ligger just nu och pratar med stefanie på msn, hon gör mig så glad. Funderar också på vad jag ska blogga om, det har inte hänt mycket den senaste timmen? Imorgon ska jag iallafall ***** i ********. feel the pain. driver, förlåt börjar bli trött. Ska snart släcka, stänga av datorn, lägga mig på sidan och ta mobilen i handen, blunda och somna in. Godnatt
xoxo (?)


älskar henne

Nu när jag precis ställt om klockan till vintertid ligger jag i sängen och är inte trött alls, trots att klockan egentligen är en timme mer. Jag pratade nyss med min älskling, nu ligger jag mest och lyssnar på musik. Pink's nya låt är bra faktiskt, men lite överskattad och "vanlig", allt handlar om kärlek och jag som hatar romantik överhuvudtaget tycker att det är överdrivet.

Jaja, nu tänkte lägga upp lite bilder som aldrig kom upp nu i slutet på min bloggkariär, som inte blev särskilt stor. Och vilken jag inte satsade på utan bara var bra för mig själv att kunna sk. skriva av sig.


jag och älskling.

Hon är höjdpunkten på hela dagen, syster du är allt


wazz'ap bitches?Haha ja, you missed me. Igår sov Emma hos mig, och vi var bara hemma och kollade på Slumdog millonaire eftersom jag var trött. Somnade tillochmed en och en halv timme innan emma kom. Den var iallfall sjukt bra och jag kollade på den många gånger, stängde av 20 minuter innan den var slut andra gången. Satte på igen såfort jag vaknade så, seriöst se den!

Jag har iallafall gått i myskläder hela dagen efter Emma drog hem och ätit lite lunch nyss, skulle träffat Oliver idag eftersom vi inte kommer träffas mycket under lovet, men hinner inte eftersom jag ska till stallet nu, vi hörs sen.


Hej bloggen.

Jag får så jättemånga frågor om varför jag inte bloggar, andledningen är, eller var helt enkelt att jag inte orkade och tyckte själv att min blogg var tråkig (pga av att jag skrev samma sak hela tiden, jag var i skolan blablabla) Jag har inte heller någon kamera eftersom den är sönder och mobilen med 5 megapixelkamera kom hem från lagningen idag. Nu är det iallafall höstlov vilket är så himla skönt och jag verkligen dras till att vilja blogga!
lovely right?


jag ska göra ny header också! lite uppdatering/förnyande skulle va bra kanske :)

RSS 2.0