<3

orkar inte blogga. synd för er som läser den

rubrik





naaajs

Nu är jag hos mina kusiner och ska vara här tills på måndag =)
Har ätit och så och nu ska vi till poolen och passa på att sola solarium, dom har eget.
Lägger kanske in bilder, om det blir några fina. see yah

Hehe

Jag och en annan i min klass gav blommor och choklad till en lärare när hon slutade, för att hon var gravid. Jätterolig, ung och chic tjej, inte lärare. Vi fick ett mail iallafall..


sorry

Förlåt för dålig uppdatering men nu kommer ett inlägg om gårdagen.
Först var jag på 40 års fest, för min pappas syster fyllde år. Det var så tröttsamt långt att åka, fram och tillbaka mer än tre timmar. Mamma skjutsade mig till Agnes och vi åkte till danderydsvallen och träffade Vicks, Mimmic, Linnea, Charlotte, David palmaz och Sam. Det kom några fler från Vallentuna sen också, haha. Det spårade ut helt och jag vill inte säga så mycket men. Jaja, jag och agnes drog hem sen och jag somnade direkt. På morgonen, köpte vi cigg i Mörby och jag köpte smink, well needed! Vi tog bussen till täby och där träffade jag, agnes och danya mikaela och yen. Vi satt och gjorde ingenting på donken ett tag, sen hämtade pappa mig. Nu är jag trött och ligger i min säng, kollar på Tv och bloggar.. =)




Jag åt det här igår, yummy!


I was wearing this.


Hittade denhär på HM mörby men hade inte så mycket pengar, ska
köpa den någon annan dag tror jag!

chill

Jag och Lovisa kom precis hem från bb, där vi träffade Janno kalle kubilay derek elba sevag egzon aja, några fler. Vi satt mest och pratade och lyssnade på musik. Senare på kvällen fick en tjej där astma anfall och låg på fotbollsplanen. ambulanshelikopter kom och allt. Nu är jag iallfall hemma och Lovisa sover här, det är mysigt i mitt rum nu faktiskt, förutom att jag nästan får dåligt samvete för att mitt rum är så stökigt..
bloggar kanske mer sen. kissies

     


Om Bilder

Till alla som klagade över en bild i rubriken Bilder. Som ni kanske fattade hade jag olika effekter på webbkameran. Ni ser ju till och med att ena bröstet är större än det andra. Ni är fan dumma om ni trodde bilden var seriös. Push up är helt normalt för er som klagar på det, varför säljer då underklädsaffärer 75% av alla bhar inbyggd push up, idioter säger jag bara. Ta era hängpattar och stick från min blogg


eller så kanske jag har så här stora bröst, mohaha

långhelg

Vad ska ni hitta på den här "helgen", det är fan nästan LOV. Jag ska till stocksund, danderyd pch slagga hos Agnes någon dag, antagligen imorgon. Snart fyller jaaag år föresten.


pics






sportsday

Kom till skolan klockan halv 11 idag, spelade två innebandymatcher, förlorade båda, och gick hem! På bussen hem satt jag och snackade med Linda och hon och hennes klass hade badat vid rönninge, tror jag. KAAALLT.
Nu är lovisa påväg hem till mig, sitter och lyssnar på musik och har just ätit kyckling nudlar och tomat. Vet imte vad vi ska hitta på ikväll, antar att hon ska sova här.

jag saknar dig, du vet vem du är




Bilder

Igår sov jag hos Lovisa. Hon har rolig webbkamera..


BRUN, och fläckig hehe



mhm, kunde inte göra bubblor asså..:P

aboo



Mina naglar är perfekta nu!



ops. brun va?

hahaha

Nu har jag och lovisa sminkat oss och så, så nu har vi bråttom till bussen. Vi vaknade av att hennes brorsa eller hans kompis typ slog sönder huset, eller bankade på dörren flera gånger så lovisa flög upp och började sätta på löshåret, typiskt henne.. 
KEEP READING

SOV

Babies! Nu är jag hemma hos Lovisa, vi börjar halv 11 imorgon, nice va?



boring

Ingenting har hänt idag, va i stallet ochn pussade på hästen. Nu ska jag dra iväg och sova hos en kompis. HA DE! ;D


22.29

Godnatt, har precis duschat och ska sova nu. tisdag imorgon. ååh lång dag, ska inte gör något speciellt, ska sova över med lovisa juste. puss, sleep tight


aooo

Håller helt klart med Isabella, han är så sjukt snygg. Ser ni vem det är?


SNYGG SOM FAN, men inte finare än min baby såklart;)


im amazing

Jag tycker det är roligt att jag har haft ungefär 150 besökere dom senaste dagarna, jag tycker det är grymt att det faktiskt är många killar som läser bloggen, dagligen. Det är kul att det är flera stycken som tyckt mina "headrar" är as-snygga och vill att jag ska göra en åt dom, kanske gör en åt Alex men nej jag orkar inte. Hehe har ju knappt kreativitet för mina egna! IM AMAZING


hehe, jag är grym, men inte alltid så snygg. as you can see


OMFG

Idag var jag, stefanie, oscar, ja faktiskt alla hade seriöst PMS. alla var skitarga på alla i klassen, sajk jag vet men iallafall. Stefanie berätta nyss om vad två tjejer i våran klass hade skrivit till henne om vad hon tyckte och tänkte.

hon började med att skriva : taskigt

jag - va?

- eh

- men vaa?

- ni var taskiga idag

- vilka ni?!

- du & din kompis hannalouise

- varför?

- ni sårade några känslor

- gjorde vi..-_-

- ja, idag innan science

- men gud, vi sa bara att vi inte hade något prov

- ja, men du och hanna louise skrek & svor till oss

- vilka er?

- mig och emilia

- men ni ljög ju?

- nej, vi ljög inte vi sa bara att man inte fick prata på lektionen och så.

- men vad ska jag göra åt saken?

- vet inte, vi får väl vänta tills det går över och blabla men det skulle gå bättre om ni bad om ursäkt till och börja med

- men vi gjorde ju inget?

- jo ni var taskiga

- jaha okej, ni med.

SORLIGT. HATADE HELA MIN KLASS IDAG. jag lackade ur totalt på science lektionen på Oscar. skrek och typ puttade han och hans alla saker ner på golvet. Stefanie tyckte jag överdrev lite och var taskig, OCH JAG BRYR MIG INTE.
KAOS


090518

Hej baby.
Idag var jag i skolan, jätteskönt med så få lektioner. Efter skolan väntade jag på Oliver och vi drog till ica och satt och snacka i typ en timme. Jag älskar dig.
Nu måste jag egentigen göra SO läxa, men jag orkar faktiskt inte, förlåt mamma. (a) Jag får det betyg jag får i So, så känner jag. JAJA, nu ska jag kolla lite TV så. Vad tyckte ni om min header? Jag är iallafall snygg på bilderna.

 

 

HUMOR

Hehe, vilket liv man har. aja jag tycker sånt här är roligt.








Brunt eller blondt?

Beslutsångest herre min gud. Även fast jag är född blond, inte ljusblond men mer blond än brunett så tycker jag att jag passar bättre i brunt. Nu när jag blonderat sönder mitt korta hår vet jag inte vad jag ska göra men antagligen ser det bättre ut om jag färgar, och håller det mörkbrunt! Vad tycker du..?

 

tjejmiddag

I fredags var jag på tjejmiddag hos Evelina, jättekul med massa roliga chicks! Jag vet inte varför, men på bilderna ser det verkligen inte ut somjag, fina va dom inte heller..







hehe.

Sitter och äter väldigt glamourös middag, makaroner med majs och salt! Det är sånt man äter kl 00-02 typ, eller om man kommer hem sent. hehe, Ni tyckersäkert att det låter sjukt men, pröva. Det är gott.

MYSDRESS

 
SKA KÖPA EN MYSDRESS OCKSÅ, VILKEN FÄRG ÄR FINAST -
jätteljus eller väldigt mörk, ceris rosa?

gettingcrazy

Jag fyller 14 den tredje juni, alltdså snart! Hm, vad ska jag hitta på då?


Fina saker visst? Det är mina kommande inköp eller eventuellt prestenter! Suktas redan


Svar på tal kan man säga

Ni vet den videon när jag och agnes snackar lite om vad vi gjort idag osv är det många som kommenterat för det första vi leker och är wb kissie. WB KISSIE? Det spelar ingen roll hur känd hon är eller hur många besökere hon har, jag skulle aldrig vilja va som henne. Tror ni att Kissie var den första som spelade in ett videoklipp och pratade med extrem fejkad, jobbig och fjollig röst? Jag gillar inte Kissie, och vill verkligen inte vara som henne, NO WAY. Jag är mycker sötare!
Men hennes blogg äger som sagt. Kommentar till Kissie, i ett av hennes videoinlägg på Åhlens.


Postat av: Hanna Littecke.

herregud, om du menade på alvar att du tänkte misshandla en fjortis, så får du nog tänka efter lite. för det första skulle det inte va bra för din blogg, rykten och sånt. Omoget att slå någon yngre, jag antar att "fjortisen" är yngre, dom flesta fjortisar är ju yngre än arton, men självklart finns det undantag. Det är ju bara kolla på bilden under, och hur du skriver och hur jävla mycket du bryr dig om hur du ser ut. Hahah, det låter sjukt, 18-årig och superbloggare, men still fjortis. Eller något liknande, med sönderblonderat hår, förstorade läppar och snart bröst, ser du bimbo ut. Även om du skriver bra så antar jag ändå att om du inte hade sätt ut som du gör, hade du inte haft såhär stor uppmärksamhet. Men ändå, blondt+löshår, rosa - nästan kritvitt läppstift och överdrivet mycket smink, så borde du kanske börja fundera varför folk klagar på att du fortfarande är fjortis. Det hade varit extremt omoget om du hade ens förjat bråka med den där tjejen, inte tufft på något sett. hade du velat bevisa något eller? JAJA jag antar att du inte var seriös, hoppas inte iallafall. Ta inte illa upp om något i det här, men det är såhär de flesta ser på dig. Din blogg är grym, keep going!

2009-04-28 @ 22:40:56
URL: http://hannavad.blogg.se/


Tävling

shululu alla! Jag kom just hem efter att ha varit Roslagen. Jag skulle ridit i laget men eftersom en var sjuk och inte kunde blev det ingen lagtävling, aja tävlade LAn och rev ett hinder i omhoppningen så jag är sjukt nöjd. Ska inte göra något idag för jag är trött och så. Filmen håller på att laddas upp på youtube, så den kommer snart.




Hemskt

Jag är så rädd att dö i en brand, att brinna inne är verkligen inte ett sätt man vill dö på, men det här är ju också asläskigt, och desto vanligare också.

.

Hej bloggen. Jag hade svårt at vakna idag, så trött var jag. Jaja nu  ska jag åka till stallet med Saga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har ju inte gjort så mycket idag? Bloggar sen!
See yah


gammal bild, i skolan

23.16

Måste faktiskt redan sova eftersom jag somna seeent igår, och ska upp hyfsat tidigt imorgon. alla önskar mig lycka till visst? ;O Saga ligger brevid och har redan somnat, ska göra mig i ordning och kolla lite Tv innan jag sover, men inget mer bloggande förens imorgon efter Roslagen. PUSSPUSSPUSS, keep reading!
Föresten, statistiken har gått från runt 2-6 besökare till 120-140 de senaste dagarna, de e nice




en bild på min prinsessa, miss u


fake and fail at the same time

Det finns alltid falska människor runt omkring dig, det spelar ingen roll hur det känns, utan när du minst anar det. Jag försöker vara så ärlig som möljigt och aldrig få folk att känna sig dumma genom att låtsas att man gillar dem.
Vad är det här liksom, för det första, hur kan man vara så omogen? Jag bråkar inte ens med honom, har inte gjort honom något allt, ändå kan han vara såhär extremt respektlös. Det här är att sjunka för lågt, sopa

En sak till jag vill att du ska veta. Förlåt men jag va inte bara otrogen en gång mot dig . Utan många fler gånger. Knulla till och med en annan medans vi va tillsammans. Aja tro inte att jag är player. Det va bara det att jag inte hade några känslor för dig. Det var allt jag ville säga . Puss ha ett bra liv:)

Men jag kände mig iallafall totalt pangad, att jag inte visste nått.



glad får man va ändå, vänner går före ALLT


<3

Taggad inför tävling imorgon!


Dresscode


Gult linne från Gina Tricot
Svart spets tröja Gina Tricot
Mjukis, glamoröst visst?

Playahead

Varför tycker alla att playahead sjunker och hissar facebook högt?
Jag tycker fortfarande att playahead är kul, lyssna på musik, foton och det är ju där jag skriver till mina vänner. Ni kan ju säga att det är fjortis, men jag kan påminna er om att jag är 95a för ett år sen kunde jag ju inte ens skapa min egen pa med mitt personnummer, för att jag var för liten. Jag kanske är lite omogen ändå, men det får jag faktiskt vara. Playahead är inte längre peawh eller så, utan playahead.se mer. Jag tycker fortfarande pa är lika tråkigt/roligt som förut!


hiss diss, hit eller miss

hej sötnosar!

 - nice väder idag asså, var ute hela dagen med bara shorts och t-shirt så jag blev kanske lite brun. Älskar att va brun!

 

 HERREGUD VAD TRÅKIGT DET ÄR NÄR 

* folk är så falska när man faktiskt litade på dem.
* när mitt smink tar  slut, du vet när man kör runt rougeborsten i pudret och försöker få ut det sista eller pumpar ut   foundtation och det inte händer någonting när man trycker, It sucks
*när kläder som ser jättefina ut på galgen ser ut antingen som sopsäckar eller sitter slimmat och trycker ihop fettet på dig..? 


haha

Efter att ha varit funktionär i nästan 9 timmar i streck så är jag och saga ganska trötta, Saga till och med blev helt psykiskt störd ett tag där. Jag tror hon fick solsting? Jaja, hon sover hos mig och nu sitter vi i sängen och äter chips!
Hahah jag hittade ett smidigt sätt att komma ut ur mitt rum snabbt, lilla fönstret  övanför min säng.


Facelook.

Jag åt lite choklad, för Saga har godisförbud stackare..

01.59

SOVGOTT







synd

För en vecka sen hade vi spanskaprov, jag glömde att träna faktiskt. Men jag är påväg att bli bättre och mer intresserad av skolan. Jag fick tyvärr omdömmet Om-prov men förväntade mig inte med tanke på hur okonsentrerad jag var den lektionen. Jag gjorde om hela provet idag och fick ett VG, mycket bättre!

 


Sorunda förr förra helgen!

Jag glömde blogga om tävlingen på Sorunda men jag kom iallafall 2a i båda Lb:na och fick pengar, linementschampoo och godis. Div 1 finalen LA i helgen, Lovisedal Roslagen, på söndag. Önska mig lycka till, det kan behövas även fast vi är gryma, jag och min älskling


inte helt vit som vita hästar ska vara även fast vi duschade honom innan! ;D


Världens underbaraste syster

Det är den definition jag utrycker mig om dig, soulie, bästavän och syster. Tack för ALLT du gör för mig!

Hon  är beroende av bollar, jag vennevarför men hon går på volleyboll. Man får akta sig när hon gör bagger.. eller vad det nu heter. Lunchrasten;




Väääldigt tidigt

Klockan är nu kvart över ett och ställer klockan på 06.40..hm sådär. Japp, jag ska upp tjugo i sex för att åka till stallet med Saga och va funktionär, lucky me! Nej men det är ändå inte bra att sova bort hela dagen, men nu ska jag därimot sova hela natten. Puss godnatt, keep reading b*tches! 


Dresscode idag föresten, kanonbra bildkvalite vist?


belly

Jag ska fixa min mage till sommaren, jobba på den. NU

50 situps x 2
"plankan" 1 min, OCH DET ÄR MAX (i streck alltså) hihi
inget mer onödigt godis! verkligen inte bra.

Det här var sommaren 08 i Turkiet, ah love it.


Fest

Kom just hem från evelina som fyllt och 14 och massa jätte trevliga tjejer var där. Jag antar att jag uppförde mig bra men var därimot extremt trött hela och kvällen kände mig tråkig tills fram mot "natten" då vi sjöng LIPS och jag sjöng för det mesta med Caroline, caroline nyiri kärlek till dig gumman! Fast det var många andra roliga där som jag inte träffat förut. Jaja perfekt fredagkväll, imorgon vet jag intge vad som händer. Bilder från ikväll kommer när Evvo som tog massa bilder, har laddat upp dom på facebook. INGA TAGGAR! grr. såg väl antagligen ganska sliten ut på många av de, med smink lite här och var i facet.



shululu

Har precis ätit och sminkat mig så nu ska jag dra iväg till skolan, har lite bråttom som vanligt. Vita jeans, blå tubtop och vit-blå randig kofta är min cover today. Har färgat håret lite blondare, smått gult och extremt kort och slitet. Precis som jag vill ha det.. ; )


Väldigt "inte jag"

Kolla vilka fina ljusa jeansshorts och korall linne/tunika, ehm. väldigt för Kort i och för sig, eller hur Mounes? Jag tycker att det är så fina kläder det här, men det är ju verkligen inte min stil, trivs inte riktigt i det menmen. Jag ska köpa den här outfiten direkt när jag får pengar, på onsdag tror jag. Jag fyller år snart också, och antagligen får jag pengar. Jag ska köpa en massa saker då, I Love ItEller så chillar jag lite och för en gångs skulle sparar..?


Allt från Gina.

as usual

Godnatt sötnosar. Jag har varit och hopptränat nu och det gick bra, as usual. nej men nästan, jag har ju världens finaste desutom vita häst. Imorgon tänker jag inte gå på tjejsnack som är första "lektionen", då måste jag gå upp så himla tidigt..
Nu har jag fixat naglarna, rakat benen och använt brun utan sol.


NICE VISST?




Videoinlägg dåra.

Japp här är jag och Agnes i går. Vi är lite oseriösa då och då men de får du leva med.

kort inlägg

Videoinlägg på G från gårdagen men tror inte jag hinner ladda upp det eftersom jag ska till stallet nu..!
KÄRLEK TILL MIN PONNY






Dagen

Sista lektionen, Science var riktigt soft. Vi åt typ marabou och kakor hela lektionen, lol. Nej men det var verkligen den typen av arbete vi orkade. Vi fick också reda på våra slutbetyg i NO, jag fick VG, G, VG+ och G men det den sista kunde man bara få G på, så jag är absolut nöjd. Efter skolan väntade jag på Oliver när han gjorde retest och sen gick jag, Simon och han till bussen. Simon är riktigt ointligent faktiskt, lurade honom att åka hela vägen hem till mig och jag venne, trodde han att 608 gick hem till honom i Lettinge? Jaja, jag tycker om sällskap.

Simon: Nu när jag åkt med den här bussen enda till Valletuna är du skyldig mig en tjänt
Jag: sure, vad vill du?
Han: Stanna och vänta på bussen med mig.
Jag: nää det är kallt, ska hem och äta och har träning sen.
Han: Jaja jag följer dig en bit hem och går tillbaka sen. Men jag kommer inte hitta?! *ser extremt förvirrad ut*
Jag: Men då får du fan snappa upp lite hjärnkapacitet, hur svårt tror du det är att gå längt en rakträcka ca 300 meter?



"Bildbomb"

Efter skolan igår åkte jag och Stefanie till täby och provade massa kläder men jag hade inte så mycket pengar, så jag köpte inget. Senare mötte jag upp Agnes och det var verkligen kul eftersom jag saknat henne så himla mycket. Hon är fortfarande lika rolig som vanligt, she's adoreable!










lite ful är man ibland!


Jag skriver senare, puss! 


090514

Nu ska jag verkligen börja blogga igen! Bilder, outfits och grym uppdatering. Jag älskar faktiskt att blogga, även fast jag i vanliga fall bara har runt 70 besökare. ska byta dator och langa massa bilder från igår, ciao!

godnatt!

Nu ska jag sova, är väldigt trött och ska upp tidigt och orgentera (jag kan inte stava och orkar inte göra som alltid söka upp ordböcker på internet när det något jag inte kan bokstavera till) med skolan. Jag och stefanie bestämde oss att satsa på den delen av idrotten eftersom orgentering påverkar betygen stort. Så jag får inte försova mig som alla andra onsdagar. Efter skolan får jag se om jag träffar Jonny. Lovade mami att stänga av datorn nu, alla sover redan.
always kiss me goodnight


Skolavslutning

Herregud tiden går fort när man har roligt, vilket jag verkligen har i skolan. Nejmen självklart ska det bli skönt med lov snart. Och sommar, åh. Jaja, det här ska jag ha på mig  på skolavslutningen, klänningen jag köpte i täby igår.



 
Salt 300:-

Headern

Såfort Stefanie loggar in på msn ska får hon faktiskt fixa min header. Tills dess, för det lär ta ett tag.., hon vägrar svara på sms som alltid. Så här ser den ut iaf, gjord i picasa. puss


Jag blev inte så nöjd men hur tråkigt är det inte utan?

Täby

Idag åkte jag och Stefanie till centrum en sväng. Jag letade efter en klänning till skolavslutningen och köpte tillslut en på Salt, en söt, vit kort klänning. Lägger in bild senare. Vi tjockisar passade på att äta glass också..


så otroligt fin bild på glycerol.


One more time

Hej alla som saknat min blogg. Jag själv har iallafall saknat bloggen a lot. Andledningen att jag slutade blogga ett tag spelar ingen roll nu när jag skapat en ny. Alla undrar var hannavad / hannawad tog vägen men. Nu härdanefter skriver jag vad som händer, bilder och sånt. Glöm inte att kommentera, men tänk på att bloggen är min, det är mitt liv, inte ditt.

RSS 2.0