Midsommar igår

Har varit hos mina kusiner hela dagen och hennes dator hade Damp, så det gick fan inte att blogga. Men har iaf åkt båt idag, fast tyvärr somnade jag inne i båten efter ett tag, och sov enda tills vi var framme. Lite bilder från igår;

Sen har jag massor av bilder på min kamera, men har inte hunnit ladda upp dom :D



När vi badade på kvällen

Midsommar

Nu ska jag snart åka och vet inte när jag kommer hem, kanske inte men jag ska iaf till mina kusiner och fira midsommar. Kanske uppdaterar därifrån men kommer väl att sola (har redan blivit brun och bränt mig) och bada i havet. Najs. Jaja, midsommar är lite överskattat men, Glad midsommar, om man nu säger så.


Stefanie tyckte jag var svenning som firade midsommar såhär men, ja är det inte väldigt svenskt?
Fast fyfan, sill :S


.

Nu ska jag faktiskt sova, har ju knappt sovit sen i förrgår. Imorgon vid halv 9 ska jag till Djurgårn och åka båt till mina kusiner på Värmdö, ska fira midsommar där sen vet jag inte. Uppdaterar imorrn!

najs

Ska ut och springa nu,


Skavlöten + tälta

Va tråkig jag är som integ uppdaterar, men jag var lite uppdagen ;)

Igår drog jag och Jennifer till Skavlöten och träffa alex och derrick. Sen bestämde vi oss för att tälta vid vattnet så vi åkte hem till henne och fixa tält och grejer. Medans alex hade träning satt vi och väntade i hur länge som helst, sen kom parsoa hem till henne och sen drog vi till ica och mötte jennifers pojkvänn Sebbe.

Haha sen när vi skulle få med all packning på tre moppar så fick tog min bensin slut (bensinmätaren är sönder, så det är liksom bara att chansa) så jag och para fick fan rulla mopparna enda till statiol och sen tanka -_-

Vid 8 var vi vid vattnet och grillade och drack lite öl. Vid typ 2 skulle vi sätta upp tältet men ingen kunde, så vi sov på tältet med sovsäckar och täcke. Eller sov och sov, jag och jennifer försökte men killarna va så jobbiga och ville inte sova. Vid 5 drog vi till donken och sen till Skavlöten igen och solade i 8 timmar i sträck. JAG ÄR BRUN.
Jennifer har bilder från igårkväll men dom kommer sen :)


Är dock bränd på ryggen eftersom vid 8 så somnade vi i två timmar på rygg, men har fått rand iaf. Fast både jennifer och alex är brunare..

I´ll be your commander baby ;)

Nu ska vi lägga oss och kolla film, kanske bloggar inatt. Igår somnade jag halv 4, jätteskönt att inte stressa faktiskt ;)

MUSIK




23.31

Ännu fler bilder från idag :D
När cocken herself lagar kyckling och putar med magen och en bild på mitt dramatiska sår efter fallet från hennes tak.. Kan knappt gå.. Sen en ful bild på mig, osminkad och fejkglad. På våran sallad och en porring bild på mig.





uäk.

SMALTIPS

photo shoot?









Bilder

DÅLIG UPPDATERING IDAG  :)

Idag har jag varit med matilda. Vi var hemma hos henne och solade och gjorde ceasarsallad. Sen åkte vi ut till stallet och red hennes hästar ut och sedan hade jag lektion på Martell. Men vi hann ta massa bilder innan batteriet tog slut!






Outfit

Klänning; Bikbok

 

;)

Vaken nu och nu ska vi äta sen åka hem till matilda. puss


pics

Idag har vi varit ute och spungit ungefär 40 min, vi ska bli fitta till Öland ;)

Vi har också hoppat studsmatta och sen åkte vi upp till ica och köpte hallon och kokade. Nu ska vi kolla på film på datorn, American Pie. Men massa bilder från idag!











N A J S

motion

Nu har vi lagat mat, och ska ut och motionera nu :)




Svar på kommentar



Heej, skulle inte du kunna skriva lite om din ponny ? Gillar din blogg:)

Svar; Självklart. Det är ju visserligen ingen hästblogg, men en blogg om mig och eftersom jag är i stallet i princip varje dag så visst. Jag ska tyvärr sälja min ponny nu eftersom jag har haft honom i fem år nu och känner att vi inte utvecklas längre. Han heter Bilbo och är 11 år och jag har tävlat MVS B på honom hoppning.


17.56

Nu sitter vi och bloggar och ska snart göra pannkakor. Senare ikväll har vi inga planer, så ring mig om ni roliga männskor har nått kul på G så är vi på.

Är så jävla nöjd med mitt hår föresten :D Dock får jag inte bada i klor för då kan det börja skifta starkt i grönt.


Hemsk bild på mig.


HAHA


Jag sjunger på påhittad engelska(!) Jag var alltså åtta år ;) Fyfan att jag ens lägger ut den här.. Talang alltså ;)

Outfit

Tunika H&M
Lackleggings Vero Moda


BLOOND NU

Jag kom precis hem, och det tog ca 3 timmar att avfärga, slinga och tona. Men det blev jättebra och blondt! Nu ska jag ta moppen till Matilda och hämta henne sen vet jag inte. Puss på er


Vad tycker ni? :)

Mitt hår.. haraaam

Jag blir deprimerad, igår hade jag bara 108 besökare. 

Orkade inte jogga utan gick ut och gick ca 45 minuter istället. Och jag tänkte att jag ska lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut (oredigerad) och sen efterbild när jag kommer hem. Är lite osäker på hur mitt hår kommer att bli, för eftersom det är ganska sönderfärgat och dessutom var mörkbrunt innan så är det svårt att bleka mitt hår. Men någonting måste jag ju göra åt det, så här kan jag fan inte se ut ;)
Nu ska jag äta frukost, bye


Före:

Dock är det mer orange än grönt som på bilden, men en blanding mellan gult, orange, mörkbrunt och vitt (?!)

Godnatt

Oj, tiden gick så fort när jag satt och kollade på en dokumentär om en "kvinna" som åkte på semester med din man och dotter, och när de skulle åka hem så åkte pappan och barnet i förväg och mannen bad henne ta med en väska hem.
Sen när hon skulle åka hem började hon misstänka att det var droger i väskan och så får man se den långa resan från semestern till Paris, dock kommer hon tyvärr aldrig dit eftersom hon blev tagen i Kuba och dömdes till 15 års fängelse. Då hade hennes egna man lurat henne och hon fick inte träffa dottern på 6 år, sjukt.

Jaja, hann ju inte skriva några kvällsinlägg eftersom klockan är efter tolv. Men ska återgå till TVn och mobilen nu, bloggar imorgon! Puss&Godnatt


Måndag!


* Prata i telefon (långt efter 00.00)
* Vakna runt 9, äta frukost och ev. gå ut och springa.
* Vid halv 11, duscha, byta om och fixa mig
* 12.00 Vara i hägernäs. Slinga håret hos frisör.
* Bada med Viktoria och Erica <3
* På kvällen, träffa Matilda och hitta på något. Någon fest?
* Sova



Frisören imorgon, kan behövas ;)

Jag kom precis hem och ska bara vara hemma nu, tror jag iaf. Sitter och kollar lite fotboll men är dock inte så intresserad. Imorgon ska jag färga håret vid 12.00, som ni ser är mitt hår lite gult/orange/brunt och lite vitt här och var. Jaja, nu ska jag prata i telefon. ciao

Bilder från idag :)


Solade ju idag, och blev faktiskt lite brun som ni ser.


najs



Puss

Kvällens outfit =)

Today Im wearing


Sola

Nu har vi varit ute och solat ett tag, och jag blev iaf hyffsat brun. Fuskade lite och använde oljan igen men men ;) Det var jätteskönt och varmt ute, love it. Nu ska jag åka vi oka och äta lunch och bada, seeya.


Innan



Svar på kommentar(er)


varför ljuger d om att du är hel svensk?

Svar; Jaha gör jag? Mamma är svensk, hennes föräldrar är svenska, pappa är svensk och hans föräldrar är svenska. Jag ser ändå hyffsat svensk ut också även fast jag inte har blåa ögon + blondt hår. Vet inte riktigt vad du tänker på, mitt efternamn är Holländskt men det är nog väldigt långt bak i pappas släkt. Mammas släkt heter Tjeder, som jag egentligen vill heta.

Gör du dina headers själv och isåfall, i vilket program? SJUKT SNYGGA :)<3

Svar; Ja det gör jag, och är verkligen inget proffs. Men den jag har nu är gjord på 5 min bara för att jag ville byta från min förra, vinterheader. Har även gjort headers till mina kompisar som har bloggar, ex Matildadahlmans.blogg.se. Jag använder både Picasa 3, Photoscape och nya paint. Tack <3


Hihi =)


"Låtar just nu"


Turn the lights off

Getting over you

Your love is my drug

Alors on danse


14.15

Okej, nu har jag tittat på Top Model och ätit frukost. Viktoria ville att jag skulle följa med till stan men jag orkar inte, känner mig svimfärdig och trött + att jag har jätteont i läppen. Varför kan jag tyvärr inte skriva på bloggen ;) Jag ska bara vara hemma tills jag hittar på något, eller iaf tills jag känner mig bätte. Fan va mesig jag låter.

Nu när jag har drygt 100 besökare tänkte jag att jag kunde ha frågestund snart, det var ju ett tag sen sist och ni kanske inte vet så mycket om mig som ni tror? Vad tycker ni?

Viktig bild =)

12.13

Godmorgon, brukar fan aldrig kunna sova såhär länge ;)

Vikoria är nog inte vaken än, men ska äta frukost och sedan ringa Matilda. Bloggar sen.


00.31

Så, nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. Förstår inte ens vad jag gör hemma en lördag men, är somsagt trött och usch, sjuk. Har ätit godis nu också, så imorgon blir det till att jogga bort allt. Imorgon ska jag antingen träffa Viktoria och dra och bada om det blir nice väder, eller chilla med Matilda, som i stort sätt bor hos mig nu =)

Drygt 110 besökare idag, keep reading. xoxo

Hela outfiten idag

Summer Jam

Förra helgen var jag på fjortisfekke såkallat Playmymusic Summer Jam med Stefanie + många andra (!) och här är videon, och tyvärr är jag med ett tag på videon. Som tur var hade jag hyffsade kläder på mig tillskillnad från fjortisar96 med hål i hela tightsen + magtröja ;)

Film; http://www.youtube.com/watch?v=Jv270LbO4mE 



Jag och Emma tror jag

Jättetrött och sjuk

Sämst uppdatering, men efter vi kommit hem tog jag moppen till Erica och träffade henne och vicy, så satt vi och pratade och så ett tag och nu kom jag hem. Jag tänkte knappt skriva det här inlägget eftersom jag har sjuk huvudvärk och mår illa, så jag tänkte lägga mig och kolla på film. Men måste hålla igång lite i början ju ;)

Eftersom jag råkade radera alla bilder från tidigare idag, och batteriet tog slut efter ett tag så, 1 bild får ni.


jaa, jag ser faktiskt ut som en kille =)

Ska iväg nu

Är så jävla sur, alla bilderna på min kamera från när vi badade råkade jag radera. Ärligt jag hade lust att slå sönder någonting, typ TVn som visar kungabrölloppet..

Men ska iväg på middag nu, lite seg lördag men det är ändå hennes födelsedag ;) Jag kan uppdatera därifrån och får se vad jag hittar på ikväll. Slänger in dagens facelook/dresscode.

 
Ny top Salt 299 :-
Vita jeans Crocker


Hiss / Diss



* Bloggdatorer, laptops!

* Sabaida&Muhammed video, stefhunny.blogg.se´s. - roligaste videon på länge. Alla, kolla på den ;)
http://stefhunny.blogg.se/2010/june/video-pa-subaida-mohammed.html 

* Att bada i pool :) Varmt och känns renare, hatar nämligen sjöar, fiskar och äckligt gräs på botten. Fyfan. Det enda är nu att håret börjar skifta i grönt nu när det är blondt..



Mina laptops.

*Smirnoff Ice






* När folk lägger ut fula bilder på andra, och raderar dom som blir fina. Gud det låter ju bara som ni har dåligt självförtroende som måste lägga ut fulaste bilderna, och vem vill ha fula kompisar? :S

* Paow.se -
har blivit så himla tråkig. Korta inlägg och suddiga webbkamerabilder. Läser den knappt längre, hon börjar bli en dålig kopia av blondinbella med halvdåliga och förvirrande politiska inlägg?

* Kurre - min lillasysters dampiga katt. Visst den är söt, den är ju fortfarande kattunge MEN det både äter upp sladdar som laddare och lampor, blommor och igår tog den in en mus i sovrummet.

Nu kan jag kommunicera igen


Ny mobil jag med

Föresten, nu har jag också en mobil! En Samsung tyvärr, ville ju självklart ha en Sony Ericsson men bättre än inget ;) En svart, platt typ. Men jag hittade ingen bild på exakt den.

Nu har jag INGA nr så, skicka era nr på facebook eller skriv som kommentar, jag har comviq.
over and out <3



Lite lik min förra..




Grattis syster 9år

Så nu har Josefin öppnat lite presenter och ätit tårta så nu ska vi fortsätta mekka men hennes mobil + kamera ;) Sen ska hon ha kalas med Emilia så jag ska väl hjälpa till lite idag.

Bloggar mer sen <3






07.33

Godmorgon sweeties =) 34 besökare redan och klockan är 07.33. Jag vaknade vid kvart över 6 och kunde inte somna om eftersom det är så ljust på mornarna. Det är iaf väldigt tyst i huset, och i mitt rum snarkar Matilda. Är så jävla irreterad på henne eftersom hon sparkade ner min dator i sömnen två gånger utan att ta upp den till sängen igen.

Mitt hår ska färgas på måndag!



00.08

Har nyss kollat klart på filmen - Lite 8 mile stämning.. - Lose yourself
Godnatt mina 110.000 besökare ;)


Just nu, läser kommentarer. 23.58

”Gillar verkligen din blogg! :) Den e liksom underhållande ;) Hihi :)”
”gillar din header !”
” jätte fin blogg du har :)”
” jäätte fin design! har du gjort den själv? :O ”
” gud vad fin blogg du har hanna :)”
” vilken sjukt snygg blogg :D”
” & gud är du bara 158, du ser ut att vara 170 minst :) du ser jättebra ut”
” älskar din blogg, du är så sjukt söt”
” fint med fakelöshår inget illa menat, älskar din blogg”


Vi just nu ;)


Sommar




8 mile

Ligger och kollar på 8 Mile. Kan verkligen se hur många gånger som helst utan att tröttna. 

Kommer nog inte att skriva fler inlägg idag men imorgon, så fyller syrran år så förvänta er inte mycket uppdatering. Men jag och Matilda ( som nu har blogg, http://matildadahlmans.blogg.se/ ) locka Josefins hår + sminka henne, hon fyller ändå 9! Jaja, vi ska upp och äta tårta vid 8 så, vi ska väl sova så småningom.

95 besökare redan idag, gal1 ;) Puss på er.


Så jävla snygg desutom?

RIP

Så. Nu har jag och Matilda nyss kommit hem från stallet och tänkte dra och bada, men nä. Vi ska kolla på film och chilla nu, och somsagt, jag har ju fortfarande ingen mobil, men kanske har på den lite då och då om jag lånar Matildas ;) CRAZY

Blir deprimerad och okontaktbar utan min nya älskling..


Okej, jag hade en nyare modell, men hittade inte bilden.

Outfit

Jeansleggings: Vila
Hoodie: Kingsland


Sol&bad

Iförrgår sov jag hos Emma i mörby, senare dagen efter drog vi med Stefanie, elsie och tais till Kvarnis och träffade några. Och FYYFAN, några killar puttade ner mig i vattnet med min nya mobil, så nu har jag ingen.  Först ringde jag och berättade för mamma, sen tröståt jag, och stefanie hjälpte mig ;)

Sen iaf när dom skulle hem vid 6 så gick jag till mormor för jag och matilda skulle bada i deras pool. Sen hämtade pappa oss där så åkte vi hem och bara chillade. Bilder är roligare;




Här är den gulliga bilden på min header <3 love


Dock har jag fan ingen humor eller kriativitet kvar.. Ingen mobil heller för den delen!

Eftersom jag inte bloggat på ett tag tänkte jag lägga upp lite bildr från tidare händelser =)

Bild från avslutningen, Linnea, stefanie, oscar, egill och jag. Sen drog vi + några andra hem till Oscar i Viggbyholm och jag badade (i 18 grader), grillade och sen kom Jonte och nån annan kille. Vi skulle åka ring efter båt men vi gjorde aldrig det..



Fyllde år 3 Juni och hade tjemiddag på helgen, trevligt tills det kom massa folk som trodde jag hade fest?


Blev blond, ska även färgas på måndag igen hos frisör.

Och i och med att jag fick både ny minilaptop, kamera och mobil så kommer jag att kunna ha bilder och hålla bloggen uppdaterad. Dock har jag fan ingen humor eller kriativitet kvar.. Ingen mobil heller för den delen !
 


:)

Så, nu ska jag börja blogga igen eftersom det är sommarlov, och jag har tid över till att blogga.

Nu har jag och Matilda suttit och fixat bloggdesign hur länge som helst, så nu ska vi äta, ciao


RSS 2.0